Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



martes, octubre 12

El paletisme de Sergio Ramos.

L’altre dia ja va fer bastant el ridícul però no vaig tindre temps i ho vaig deixar passar, però és que ahir la va tornar a liar i no m’he pogut estar de dir alguna cosa.
Per a refrescar la ment al personal o els que no ho van veure l’altre dia va dir això:


A veure paleto. El primer que ha de fer Ramos si no està d’acord, és fer-se fotre perquè en aquest país que jo sàpiga el català és un idioma oficial, per tant si un mitjà català li vol preguntar a Piqué en català i demanar una resposta en el mateix idioma té tot el dret. I més si el jugador té la deferència de oferir-se a traduir-ho. I si no està d’acord no entenc perquè quan li pregunten a ell parla amb andalús. Si no estàs d’acord quan et preguntin parla amb castellà de Castilla la Mancha i no amb andalús. Amb totes les pronunciacions correctes i tal. Però es que el més penós és que els mitjans cavernaris encara li van riure la gràcia i se’n van riure a la cara d’un company de feina. Aquesta és la premsa que mana al país, així van les coses i així hi ha la crispació que hi ha.
Perquè tots aquestos després a les tertúlies i als seus mitjans encara es van posicionar a favor de Ramos i deien que no entenien perquè havia de preguntar en català i respondre-li en català. Quan va ser UNA pregunta durant tota la roda de premsa. Que si estava a una roda de premsa de la selecció espanyola i que no es podia. Però són tan hipòcrites que després quan ve un mitjà estranger i els pregunta en anglès llavors no diuen res, no han dit mai res quan un periodista de Sevilla li pregunta a un de la selecció en andalús, o quan els pregunten en gallec, vasc, etc. I el burro de Ramos tampoc fa cap brometa al respecte. Però es que a sobre, després veient que l’ha cagat encara surt dient que era una broma. A veure noi, carregat la responsabilitat que tens i reconeix que l’has cagat, no vinguis amb excuses barates perquè les bromes no es fan amb cara d’enterro noi...
Al final és lo de sempre, que se les donen de tolerants i de respectar-ho tot però quant passen coses com aquestes tots treuen la seva vena d’odi al català i així van les coses i així ens puteja el govern sempre als catalans. Gràcies a l’odi que genera la dreta sobre nosaltres. Perquè no s’aclareixen de cap manera, ells no volen una Catalunya independent, però és que tampoc volen una Espanya plural. Ells l’únic que volen és dominar als catalans i a sobre xulejar-nos amb aquest poder. És molt indignant.
Si és que sempre fan el mateix, comencen parlant de que ells no tenen res en contra del català, que estan a favor de la riquesa cultural, etc. Però després de les “formalitats” treuen la seva vena anticatalanista per a guanyar-se l’apreci de tota aquesta gentussa fascista, perquè de cara a la resta d’estat estan ben vistos. I que és Catalunya respecte a la resta d’estat...
Almenys ha servit aquests dies per a que tota aquesta premsa s’hagi tret les caretes novament després de que un bloc majoritàriament català i vasc (perquè també van contra els vascos) els hagi donat una eurocopa i un mundial. Ara ja es poden treure les caretes no només ells sinó el desgraciat de Hierro, que fa dies que cada vegada que parla la caga i la federació que des de que s’ha acabat el mundial que s’està venjant del punyal que tenen clavat des de la euro de que Espanya juga com el Barça. Portant als del  Barça sense entrenar i imposant-se al club català, per a demostrar la seva posició de força.
Però bueno ahir, el paleto de Ramos, no se li ocorre una altra cosa que posar al seu twitter, per a felicitar als pilots de motos la expressió tan adient després de lo del altre dia (jo no se qui aconsella a aquest noi, però li haurien de donar unes classe d’història per a que sàpiga que va passar als catalans durant el franquisme, demostra una vegada més lo burros o incultes que poden arribar a ser alguns futbolistes) com la expressió “arriba Espanya”....Molt bé noi, t’has cobert de glòria, almenys deixes clar perquè l’altre dia et vas indignar tant....
I una vegada més els mitjans cavernaris a defensar-lo toca. Però són tan inútils que no se’ls ocorre més que defensar-lo amb un exemple contrari i a tots se’ls omple la boca amb el senyor Oleguer. El típic de la premsa cavernària clar, que quan no tenen arguments busquen una jugada similar per a comparar i dir “mira aquest també ho va fer”....Però són tan inútils que no recorden el  tracte que van tenir amb Oleguer quan estava al Barça.
Per a començar em pixo amb la comparació de una persona antisistema, independentista i catalanista, amb un fascista de merda. Igualeta una cosa amb l’altra...jaja. La veritat és que no se que ensenyen a les universitats avui en dia. Ahir  deien que s’ha de respectar tot...clar clar. Que fàcil és parlar de respecte quan ja s’ha acabat tot, no ho deien quan estava el franquisme no.
Tampoc se’n recorden que a Oleguer per les seves idees els van crucificar tots els mitjans cavernaris i que a tots els camps li cridaven assassí o el xiulaven cada cop que tocava la pilota. Quina memòria més selectiva tenen caram!!
I és que, casualment, quan es barreja política de dreta amb l’esport els mitjans cavernaris sempre minimitzen les coses i ho deixen com a anècdotes. Quan passa amb alguna cosa dels catalans tots els mitjans fan creuades personals contra els catalans perquè això ven a la resta del país.
Com ahir que deien que si Ramos no coneixia aquesta època i que no hi havia pera a tant, que no sabia que aquesta expressió ofendria a algú..Com?? Jo quan anava a classe em sembla que a història m’ho van ensenyar, jo tampoc estava al franquisme i per coses que et conta la gent o el que estudies (no parlo de estudis secundaris sinó que als primaris ja t’ho ensenyen) et pots fer una idea i de saber les  connotacions que tenen algunes expressions. Que passa, que segons el bàndol tenen una memòria o una altra. Com ara els que han lluitat per a que no es compleixi la llei de memòria històrica. Perquè serà??? Tots ho sabem perquè....
I em sembla que un clar exemple de l’intent de la dreta per a fomentar aquest odi és un vídeo del qual jo només he pogut aguantar 25 segons abans de treure’l asquejat, veient coses com aquestes que els mitjans cavernaris (més els polítics que els  esportius) i els seus sequaços difonen per la xarxa deixa una mica més clar la realitat d’aquest país i el perquè de que els catalans ens volem separar d’aquesta gentussa:

No hay comentarios:

Publicar un comentario