Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



miércoles, octubre 20

Bona idea la mocadorada.

He llegit que s’està preparant una mocadorada per a un minut concret en protesta per tot el circ que s’ha montat al voltant del Barça des de què està Rosell.
A mi em sembla una bona idea perquè no estic d’acord en la majoria de coses des de que ha arribat Rosell al poder. Però això de la assamblea està produint que el club sigui el ridícul del món. Perquè no pots carregar-li tota una motxilla de pèrdues a una mateixa persona per algunes despeses que potser no siguin les més adequades.
En primer lloc els temes d’Ibra, Dima, etc. Si per un fitxatge mal fet o que no hagi donat els rendiments esperats la junta ha de rendir comptes i pagar per aquestes em sembla increïble. Llavors que fem amb Gaspart amb les adquisicions de gent com Overmars, Bogarde, Petit, Amunike, repescar a Gerard per una milionada, els de boer, etc?? Li fem tornar també la pasta?? Que fem amb Nuñez amb els temes de Kodro, Korneiev, Escaich, Hagi, Prosinecki, deixar marxar a Ronaldo quan era un crack emergent per no pujar-li el sou, etc?? Tots els presidents han cagat algun fitxatge i no ha passat res. Ara volem que els números se’ls mengi la junta sortint. No hi ha que oblidar tampoc que moltes decisions de fitxatges gran part de culpa és del secretari tècnic i de l’entrenador, però clar el senyor Rosell com havia d’anar contra Pep Guradiola??
Amb els temes immobiliaris igual. Està clar que tenen una responsabilitat però tampoc tenen la culpa de la crisis mundial que ha assolat a totes parts i s’ha carregat l’estil de vida que teníem la majoria.
A mi em sembla bé que si hi ha alguna cosa que sigui il·legal o que hagi estat per a disfrutar-ho ells perquè han volgut i no era necessari que ho tornin. Però demanar la totalitat de despeses i denunciar-los per això és bastant indignant.
A més de que ho han fet de pressa i corrent per a que surti la cosa “casualment” abans de les eleccions autonòmiques a les que es presenta Laporta. Si els fa por als polítics que una persona que presidint un club de futbol hagi pegat tanta  canya al govern central de cara als  vots indecisos i els  independentistes.
Està clar  que alguna cosa  d’aquestes hi ha i algun rancor acumulat i ganes de venjança també perquè dintre d’uns mesos hi ha una assamblea extraordinària en la qual hi havia més temps per a ultimar la due dilligence i parlar-ne al respecte amb tots els detalls i donant temps als socis de que tinguessin la oportunitat de veure-ho amb més calma. Ara no s’han donat les  dades que interessaven per a crear inseguretat en els socis i d’una manera rapideta. A més de que el senyor Rosell va votar en blanc. Si tant clar ho tenia perquè no va votar a favor??
Està clar que el senyor Rosell volia el poder del barça i ara ha desaparegut del mapa. Llevant el paraigües que tenien tant jugadors (ara amb aquesta història ja han sortit dades d’alguns jugadors el que cobren i com ho fan), l’entrenador i l’aficionat, que tots els mitjans cavernaris estaven a morir amb Laporta. Ara el senyor Rosell ha desaparegut del mapa (no deixava les empreses per a dedicar-se en cos i ànima al club???on està quan se’l necessita en assumptes “picants” del club per a donar la cara??) i ha llençat a Pep al peu dels lleons de Madrid d’una forma lamentable. Ja veurem el que dura pep amb Rosell al càrrec i veient les opinions de l’entorn afí a Pep.....
I per canviar de tema el tema Xavi. No se, em sembla que potser es passen una mica no amb aquest tema?? De la gran importància i el necessari que és.
Em dona bastant la risa la veritat. Si té que descansar un mes i després jugar que ho faci, però  que es deixin de tonteries de si el forço o no,  de si avui o demà jugarà. El temps de recuperació total de quan és?? Doncs que descansi aquest temps i que torni quan estigui bé. Al final es trencarà del tot i serà pitjor.
Total de jugadors ni ha de sobres per a jugar a la seva posició i ja comença a ser hora que li donin minuts a Tiago i menos Keytes i Mascheranos, que el que es necessita al Barça son gent que la toqui bé.
Ara amb el tema Xavi, per no deixar-lo descansar contra el Valencia i possiblement avui, ara estirà tocat per als partits importants que venen contra Sevilla, Villareal, etc.
No se, jo penso que si necessitem a Xavi per a guanyar al Valencia a casa, al Copenague i al Saragossa és que no mereixem ser favorits per a guanyar-ho tot. Jo penso que Xavi no és tan important sinó l’equipo jugant en conjunt. Però bé si és la nineta dels ulls de la premsa i mitjans per a ells farà. Si tan bona cantera tenim és el moment d’utilitzar-la i no a l’hora de la veritat cagar-se als calçotets. Per al partit d’avui pot jugar tant Tiago com Jonhatan. I si es parla de que la plantilla no és curta perquè tenen als del filial comença a ser hora de posar-los. Perquè si avui juguen amb Busquets, Keyta i Masche al mateix temps mos podem morir d’avorriment si no ho solucionen els de davant amb l’ajuda d’Iniesta.
Encara que si han de descansar tots els de la selecció avui per a que no en vagi ningun a la basura de premi  príncep d’Asturies millor. Que descansin tots que poden guanyar igual i així aniran tots a Saragossa...

No hay comentarios:

Publicar un comentario