Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, octubre 18

“Gràcies” pel circ Rosell.

Sandro Rosell era la millor opció dels que es van presentar a les eleccions, bé, més que la millor, la menys dolenta de totes. Ja que almenys es suposava que el seu poder adquisitiu i el del  a zona noble de tot el seu equip garantia una estabilitat social i un suposat estalvi de les despeses i de tornar-se bojos al càrrec ja que no necessiten al Barça en un principi per a millorar laboralment.
Però el senyor Rossell tenia cops amagats i poc a poc van sortint tots. El primer va ser posar mà a la gestió esportiva quan va vendre a Dima per a quadrar números i el dia següent va demanar un crèdit igual. Després hi ha hagut alguns temes que han afectat al club en els quals em sembla que podia haver fet més o com en diem per aquestes terres “posar un parell d’ous” i no permetre que se’ns en fotin. Però no, amb el seu afany de quedar bé amb tothom al final el club ha estat menyspreat per part de la federació des del dia 1 en el qual va entrar al càrrec. I el tema  Cruyff, en el qual em sembla que es van fer malament les coses des del primer moment, per una part imposant-lo per a fotre a Rossell (per part de Laporta) quan s’hagués pogut gestionar millor, i per l’altra per part de Rosell de cobrar-s’hi rancors anteriors. Perquè a mi Cruyff realment me la sua, sempre li agrairem el que ha fet pel club, però també ha fet algunes barbaritats que s’han oblidat. Per tant, jo considero que ja fa anys que és més un problema que una ajuda per al Barça, com per a fer-lo president d’honor- Però si el fas el que no pots fer és el ridícul com va fer Rossell.
A més va per davant que no soc Laportista, és a dir que penso que va fer algunes coses molt bé i d’altres molt malament, però com tots els presidents. Esportivament no se li pot negar que ha estat el millor de la història però la resta és qüestionable en molts d’aspectes.
Però la última tonteria és aquesta de l’assemblea i tot el que ha passat aquests dies. No estic dient que no s’havia de fer la famosa “due dilligence”, ni que s’hagi de denunciar a Laporta si hi ha hagut irregularitats denunciables, sinó que el greu error és l’escarni públic que ha fet per a tornar-li a Laporta tots els rancors acumulats.
Perquè a aquests rancors se li sumen els interessos electorals d’algun partit del que Rossell és “amic”. Està clar que és una suma de les dues coses, una la personal entre tots dos i l’altra la política.
Entre altres coses perquè tan transparents i que volia eliminar les filtracions i el primer que fa la junta és de filtrar dades de al due dilligence i el que és pitjor, a un mitjà de Madrid per a que tregui tota la “carnassa” per a bombardejar el Barça. I encara té la cara de dir que de la junta no ha sortit res. Et penses que la gent es tonta Rosell???
Perquè el tema de la assemblea si volia fer les coses bé, és tan fàcil com dir, aquesta part de l’assemblea no pot estar la premsa ni la tele, és un tema que només implica als socis i després televisar la resta.
L’assemblea va ser un circ, a sobre televisat en directe tot per a que la gent ho veies tots els números que es parlaven i acusacions.
El més fort de tot és que va Rosell i vota en blanc la moció de si s’obria un procés contra la anterior junta!!! Això és de ser hipòcrita. A mi em sembla que les coses es podien haver fet amb més calma i el més important, amb molta més discreció. Però clar les eleccions són d’aquí a quatre dies....Lo que no pot fer el  president del Barça, es estar escandalitzant a la gent del Barça i filtrant dades i xifres des del primer dia electoral i després a l’hora de votar per a portar-lo a judici votar en blanc. Això és el que fa habitualment la premsa llençar la pedra i amagar la mà...
Ara per a pagar  favors i seguir amb la venjança personal el club es veurà en una història en la qual sortiran números de tots els colors, gent entrant als jutjats, declaracions i rodes de premsa creuades com s’està produint, etc. Fins que aquesta guerra institucional, empresa públicament encara no se sap perquè, arribarà al vestidor i sortiran dades i coses que els afectaran, la premsa de Madrid que està amb la ploma preparada per a tirar tota la merda possible ja té per a tot l’any. Total que al final afectarà a tothom del club i la seva imatge pública, només per a que un senyor (que va prometre que no fallaria a la gent i que treballaria per al Barça sense mirar les persones i càrrecs) es cobri la seva venjança preparada des de fa molt de temps i pagui els  favors pertinents.
Perquè el tema dels números se n’han dit molts, però s’estan posant totes les coses al mateix sac quan no tenen res a veure. El que se li pot protestar a Laporta, mirar amb lupa i fins i tot denunciar-lo (de forma discreta i no com s’ha fet ara aquest circ) és si ha fet despeses ell o la junta per a coses que no eren del club i que s’han beneficiat personalment. Però es que ara mateix s’han posat al mateix sac totes les operacions econòmiques quan no totes són denunciables.
Perquè les despeses en fitxatges i coses per aquest estil, és tot una maniobra clara per a rentar-se les mans en totes les operacions fins a entrar a la junta i rentar-se les mans per a que els seus números surtin positius i cobrir-se les esquenes. Perquè en aquest cas s’hauria d’aixecar les catifes des de l’any 1 i que cadascú que hagi fitxat malament que ho pagui.
El que ha fet el senyor Rosell és carregar-li tot a Laporta tapant-se en algunes xifres que són discutibles per part de Laporta en despeses absurdes, però els 70 milions de diferència que surten no són per les quatre coses que ha fet abans d’anar-se’n.
No se, la veritat és que el  senyor Rossell cada vegada em dona més mala espina, esperem que no es carregui el  cicle guanyador que hi havia, que al  final és el que li importa realment al soci, guanyar títols, la resta si no ha estat il·legal els importa tres pitos (però clar han sortit tantes coses que al final els socis han votat favorablement per a saber-ho tot). Perquè de moment esportivament Alves no ha renovat i Cesc no va vindre, ni Silva, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario