Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



martes, noviembre 15

Messi, no vagis noi.

Els argentins tenen sort que Messi és un jugador que sent molt el seu país d’origen i que té la intenció de anar-se’n a viure al seu país en quant acabi de jugar a futbol, al seu Rosario natal. Perquè de no ser així suposo que ja els hauria enviat a prendre pel cul a tots els argentins i el seu poc respecte pel millor jugador de la història. Però clar, si tens la intenció de viure allí i tal com la gent viu el futbol en aquell país és una cosa impossible, ja que si ara ja pateix un “infern” cada cop que va allà, tant de vacances com per a jugar, només faltaria que hagués rebutjat a la seva selecció.
És flipant com tothom de la selecció se li penja a les barbes per ser el millor jugador de la història i realitza la llei del mínim esforç, perquè totes les crítiques i els problemes se’ls emporta ell. Per a començar el “senyor” Grondona, que està perpetuat al càrrec i faci el que faci la selecció no té la més mínima vergonya d’assumir responsabilitats, es dedica a canviar l’entrenador i els seus ajudants i es queda tant tranquil, sabedor que se’n va de rosetes mentre tot va a sobre del mateix. L’entrenador cada vegada que en posen un de nou doncs fa igual, diu que jugaran com el Barça (com si fos tant fàcil) i així Messi rendirà al seu màxim nivell i serà decisiu amb Argentina. Però després la trista realitat és que posa als seus amiguets de torn i les seves imposicions i si l’equip perd les culpes seran de Messi. Per acabar els mateixos companys, que saben que si fan un bon partit i marquen gols (molts assistits per Messi) seran els herois del partit perquè a Messi el tenen al punt de mira i si juguen malament, per molt malament que ho facin, al final l’anàlisi per part de la premsa i “especialistes” serà la mateixa, basant-se en el resultat buscaran les quatre errades de Messi durant el partit i a partir d’aquesta faran la típica crònica interessada preguntant-se pel fracàs del jugador quant al Barça destaca tant. Així, juguen al tran tran pensant en els seus clubs i si la cosa va bé perfecte i sinó pringarà el de sempre. Contra Bolivia per suposat que no va ser una excepció.
A més, per si no n’hi ha prou amb els d’Argentina, se li suma la caverna que es fa ressò d’aquestes crítiques al jugador per a intentar desestabilitzar i fotre mala maror. Però clar surten les crítiques, no parlen de les declaracions de gent com Aimar que diu que està a la alçada de Maradona, no posen les declaracions d’Ayala, Riquelme, Palermo, Verón, etc. que culpen al col·lectiu de que les coses no vagin bé i posen pels núvols a Messi, han de posar les declaracions de gent que ha passat a la història per ser uns marranos i per ser marrulleros en un camp de futbol, velles glòries que tenen notorietat gràcies a fotre merda sobre Messi perquè sinó estarien morint-se de gana.
Ahir, el programa cavernari per excel·lència, li va pegar una canya a Messi que va ser lamentable. Una canya que fan el ridícul cada cop que parlen perquè se’ls veu el llautó descaradament i fan uns comentaris plens d’incoherències que no tenen cap sentit. Primer que res Messi és un zero a l’esquerra i no és el millor perquè amb la selecció no fa res, en canvi el seu estimat Crc resulta que és que no té una selecció que l’acompanyi o un entrenador que faci l’equip com deu mana. Però en canvi Messi és per culpa d’ell clar. Doble raser com sempre a l’hora d’opinar. Després es van centrar en una jugada de Messi contra Bolivia que va a xutar i al moment de l’impacte, li toca al turmell de l’altra cama i fa un misto i no enganxa bé la pilota. Doncs bé, van buscar imatges d’Argentina de com se’n fotien de Messi per aquesta rematada. Però coses de la vida, Crc hi ha una jugada molt semblantr al partit contra Bòsnia, que li bota abans de rematar i la fot al corner. Però clar en el cas de Crc és que li va botar malament, en canvi, Messi és perquè està ansiós, perquè no té el cap a lloc, que s’amaga al camp, etc. Flipant de veritat. Però el més flipant de tot és que la gran part dels que opinaven del partit de Messi d’Argentina ho feien sense haver vist el partit!!
Però el més patètic de tot és quan per a fer propaganda d’Iniesta i Xavi per a la pilota d’or (per a apropiar-se-la amb la roja, que si ho és Messi el que triomfa és el Barça), diuen que Messi a Argentina no és res perquè no té als dos petits al costat. En canvi fan un debat de si li afectarà al Barça el tema Messi amb la selecció i s’omplen la boca de que el Barça té Messidependència i que si un sol partit el Barça no el té ja es pot acomiadar de guanyar. Un equip amb nou campions del món?? Així com quedem, Messi depèn dels campions del món o els campions depenen de Messi. És una incoherència constant la caverna. Bé, més que incoherència se’ls veu que quan es posen la roja és una cosa i quan es posen la blaugrana és una altra...
És el periodisme esportiu d’avui en dia. El que passa al camp no importa, importa el marcador final i el que pots utilitzar per a desestabilitzar a l’equip rival. Els diaris i mitjans prenen part d’un equip o un altre i és una guerra de periodistes d’una banda i l’altra. La informació, aquest dret a la informació que les ràdios s’escandalitzen tant i fan apologia i defensa de l’espectador per a no haver de pagar un cànon, amb campanyes lamentables contra els que els demanen el cànon, resulta que a l’hora d’afavorir a l’equip que mana al respectiu mitjà, aquest dret ja resulta que no és vàlid. Ja no tenim dret a ser informats en aquest cas. És molt patètic la veritat.
Però bé, entrant en detalls del “pobre” Messi amb Argentina. Resulta que el “gran” Grondona, posa a un entrenador al càrrec d’Argentina, que després de guanyar títols amb un club argentí no tenia ni feina (imagina com deu ser aquest entrenador). Un entrenador, que com tots els seus predecessors posen al camp als seus diversos amiguets, que per qualitat no haurien d’estar. Total, si tenen a Messi, que baixi al centre del camp i que se’n vagi de 7 tios i que doni el gol o el marqui ell. Aquesta és la tàctica de la majoria de seleccionadors argentins des de que està Messi. Un Sabella que posa a Di María (contra Veneçuela) al doble pivot!! Com pot funcionar un equip que no té cap tipus de continuïtat i que cada partit juguen molts jugadors diferents. Com volen que un equip jugui bé amb gent com Gago, Cambiasso, etc. Un seleccionador que posa de titular a un tal Ricardo Gabriel Alvarez que juga al seu país en detriment d’un Lavezzi que se’n surt al Nàpols. Una defensa de mal gust amb un acabat com Demichelis i Burdisso i deixa fora a gent com Otamendi o Nico Pareja, que convoca a un tal Sosa que no el coneix ni deu perquè jugava amb ell a Gimnasia i Esgrima. És flipant. No se com volen que Messi jugui a gust amb una selecció on juga gent que encara està a Argentina o que ha tornat perquè a Europa no el vol ningú, com per exemple Clemente Rodríguez, que va jugar a l’Espanyol i a l’any següent se’l van treure de sobre i que va ser titular contra Bolivia. Però clar la culpa és de Messi que el senyor Sabella faci l’alineació següent contra Bolivia: Romero,Zabaleta, Burdisso,Demichelis,Clemente, Mascherano, Gago, Pastore,Messi, Higuaín, Ricardo Gabriel. Si amb aquest equip patètic amb una parella de centrals ridícula, un lateral esquerrà lamentable i un organitzador com Gago, amb un davanter que no el coneix ni Deu, com volen que Messi pugui brillar. Després a sobre, si el partit ja és prou espès amb els bolivians amb l’autobús, només falta que el gran Demichelis els regali un gol. Però clar, la culpa és de Messi que s’ha criat al Barça i que no sent la selecció i que no se’n va de 7 tios i marca. Es veu que Messi li pren dels peus a Demichelis i li dona al davanter bolivià.
Em fa molta gràcia també quan diuen que Messi baixa a buscar la pilota al mig camp i que no ho ha de fer. Senyors “especialistes”, al Barça també ho fa, l’única diferència és que amb el Barça, trenca al primer i ja té grans jugadors per a associar-se i arribar a porta, en canvi a Argentina, els tenen i ni els convoquen i en trenca a un i li apareix un altre i un altre. És la gran diferència. Però el fàcil és criticar al crack. Jo si fos Messi li diria a Grondona que fins que no posi a un entrenador decent jo no vaig més a la selecció.
Per acabar parlar del tema seleccions que és patètic. El senyor Rossell se’n va de “bolos” i a acompanyar a Brasil i permet que se’n fotin del Barça. Ara avui ha dit que la FIFA i UEFA guanyen diners amb els jugadors que paguen els clubs. Que bonic queda de cara a la galeria!! Pot ser si a les reunions fessin algo més que tocar-se els ous i anar de viatge i de dinarets farien algo, en lloc de paraules demagògiques.
Per a començar el senyor Adriano s’ha lesionat per a una setmana com a mínim (el senyor Rossell estava amb Brasil) i ja es va fer mal fa dos dies. Resulta que encara ha tornat avui, no podia tornar amb Rossell o fa dos dies quan es va fer mal?? Ara li toca a Alexis, que resulta que té molèsties i en canvi els metges d’allà diuen que no té res. A que esperen a fer-lo tornar si el jugador diu que té molèsties, a que es trenqui?? Una Xile, uns metges i entrenador que es juguen gairebé el coll, algú pensa que tindran en compte que es lesioni i que no pugui jugar amb el Barça??
Un Abidal que van fer gestions per a que s’incorporés un dia després amb França per a un amistós per a poder estar a l’anada contra l’Hospitalet. Doncs resulta que el seleccionador francès va imposar com a condició que Abidal no fos titular!! Estem bojos o que?? Ara resulta que un seleccionador ha de condicionar l’alineació del club que li paga per a que el jugador disputi un amistós amb França?? Quan vaig llegir aquesta notícia em va caure la cara de vergonya la veritat, de veure com les seleccions se’n foten del Barça. Però per al senyor Rossell tot són flors i violes.
Mentrestant, el club que plora pel poder del Barça, resulta que Marcelo i Kaka ni viatgen per a ser revisats pels metges i s’ha recuperat “miraculosament” de les seves lesions i és possible que juguin contra el València, i per a que Marcelo pugui jugar a València el Barça ha tingut que perdre a Adriano per substituir-lo...És vergonyós..

No hay comentarios:

Publicar un comentario