Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, noviembre 21

Sort que estava esgotat.

Els darrers dies des de que Messi va arribar de la seva selecció la culerada ha tingut que sofrir la campanya absurda de que l’argentí havia de descansar, que estava esgotat, els mitjans un i altre cop preguntant a l’entrenador pel mateix tema i la caverna intentant buscar una polèmica que no existeix per cap lloc. Fins que Pep es va cansar i va posar al seu lloc als pesats de la caverna. És curiós com amb Messi, que sempre que ha tornat de jugar amb la selecció ha jugat amb el Barça, que ara de cop i volta li hagués entrat la mania al personal que havia de descansar. Perquè així segueixen des de la caverna llençant merda sobre el Barça dient que Pep no té els ous de posar-lo, que si Messi és el que mana al Barça, etc. Perquè així poden vendre la segona moto que tenen guardada. Que Villa està molt disgustat, que Messi no es porta bé amb ell i no li passa, que l’any que ve marxarà, etc. És l’absurd debat de la caverna d’aquest cap de setmana i de la setmana anterior per a no haver de parlar de l’excel·lent joc del Barça una vegada més. Un Barça que va rotant als jugadors i que segueix a un nivell altíssim de joc malgrat que des de fora s’intenti vendre que tot són problemes i mala maror. Resulta que després del partit del Barça, l’únic que els ha interessat parlar, és de la suplència de Villa, però encarant-la per suposat, a que Pep ha perdut la confiança en ell, que se l’està menyspreant, que si ha estat x partits de suplent, etc. Però clar “casualment” s’obliden de dir que Villa ha tingut una fissura a la tíbia i que ha descansat alguns partits per aquesta lesió, obliden dir que Villa té 31 anys i que no recupera igual que Messi que en té 24. Que si Pep ven la moto que Villa va ser suplent perquè estava cansat del viatge i que no s’ho creu ningú. Doncs jo si que m’ho crec. Un Villa que va jugar 180 minuts en 4 dies i viatge inclòs a Costa Rica amb 31 anys em crec que pot estar físicament pitjor que Messi que feia una setmana que estava allà i que té 7 anys menys. Algú pensa que Villa en cas d’estar al 100% jugaria Isaac Cuenca per davant d’ell, podent jugar Alexis per la dreta perfectament i Villa en la seva posició?? Però clar així no poden vendre el mal rotllo i els problemes al Barça. És curiós també, que demanin la suplència de Messi i maregin a Pep amb mil preguntes al respecte i que en canvi aquests mateixos mitjans (perquè són els sicaris de punto pelota, sext, marca, cuatro, t5, etc. els que venen a fer aquestes preguntes a Barcelona) no tinguin els pebrots de fer el mateix amb Mourinho quan la seva estrella es va perdre un entrenament per una sobrecàrrega. El típic doble raser a l’hora d’opinar de les coses. Doncs bé, sort que l’argentí estava esgotat, perquè va fer un partidas, tant ell com els seus companys cansats també de les seleccions, que a la primera part se’n podien anar al descans per almenys 6 gols de diferència.
El mateix doble raser que quan hi ha una jugada polèmica que afavoreix al Barça i una altra que afavoreix al Madrid. Resulta que quan s’afavoreix al Barça tot són Villaratos i conspiracions que si el Barça juga amb xarxa, que si quan té dificultats l’ajuden, etc. Però després quan l’afavorit és el madrid llavors comença a sortir la gent de la caverna amb les típiques excuses, que l’àrbitre ha estat malament per als dos, que si no ho pot veure perquè està molt tapat, que si és una errada però són humans, et. Perquè quan es a un resulta que és perquè ho tenen  tot comprat i resulta que quan és l’altre són errors humans i unes vegades et donen i d’altres et treuen?? No cal anar molt lluny. L’any passat el Barça va guanyar amb gol de Piqué a Villareal després d’ajudar-se amb el braç, en una jugada de córner, quan estava d’esquenes a l’àrbitre i no ho podia veure i l’assistent estava tapat també perquè era un córner i hi havia molta gent pel mig. Però clar llavors va ser que el Barça necessitava ajudes, en canvi el penal de l’altre dia si que podia ser que estava tapat. El mateix miserable doble raser de sempre.
La conclusió del que portem de lliga és que, el Madrid als despatxos i el seu entrenador amb la tàctica victimista de l’any passat, han aconseguit que aquest any tot els vagi de cara. Quan tenen problemes per a marcar, si fa falta li xiulen un penal que era fora de l’àrea com contra el Getafe, o li donen un gol en fora de joc tres jugadors como el dia contra el Rayo, o li donen un gol que el seu jugador controla la pilota amb el braç com el dia de l’espanyol i dissabte no li xiulen un penal clar en contra que suposava l’empat a l’últim minut. És curiós que al mateix camp, al Barça no li xiuli un penal a favor i expulsió d’un del València i que en canvi al Madrid li perdonin la vida. Serà tot l’any així això?? Perquè de moment l’avantatge que té el Madrid a la lliga s’ha produït per regals a un equip i coses que li han tret a l’altre. S’igualarà com es diu sempre al final de temporada?? Ho dubto molt. El més preocupant de tot són les designacions arbitrals. Suposo que la majoria que va veure l’àrbitre designat per al València-madrid va deure filpar en colors. Com pot ser que un partit d’aquestes característiques posin a un àrbitre passerell que ha pujat fa molt poc quan des de començament de setmana que s’està escalfant un partit ja de per si calent tots els anys?? Sorprenent.
Així com sorprenent veure al senyor Undiano cada cop que xiula al Barça veient com permet el joc dur i en molts cops inclús violent dels rivals. Sobretot quan el partit ja està sentenciat. Com pot ser que una trepitjada de tacs a la part superior del bessó no xiuli ni falta, o una entrada amb els dos peus per davant sobre Alves, un entrepà de tres jugadors a Iniesta i un llarg etcètera de patades per darrere, de trepitjades al taló (a Messi que es va quedar a terra i a Xavi que li va treure la bota) i jugades antiesportives que “casualment” si que treu targeta quan l’equip porta una samarreta blanca. Suposo que li deu saber greu veure guanyar al Barça a un merengue reconegut. Més que res per la vergonyosa comparativa que han tret per part del club blanc d‘una entrada que li fan a Pepe amb Portugal i la que li fa Pepe a Alves, en dos partits diferents xiulats pel mateix àrbitre, per a donar a entendre una vegada més, que el Madrid va perdre per l’àrbitre. Com es pot fer tant el ridícul?? Podríem agafar unes quantes jugades d’Undiano el partit contra el Saragossa i segur que hi ha cent partits que xiula diferent la mateixa acció. Només cal posar la final de copa del rei i veure el criteri que va tenir amb un i altre equip per adonar-se’n. Però així poden seguir amb la seva obsessió de que una mentida repetida mil vegades al final la gent se la creu. És la tàctica que ha fet servir Rajoy dient mil vegades que crearia treball per a tots i així ha guanyat per majoria, perquè per desgràcia vivim en un país que falta molta cultura la veritat. La realitat d’aquest partit, o més ben dit la conseqüència de la permissivitat d’Undiano, és que Xavi en rebre la xafada al bessó als quinze minuts, va estar tota la primera part queixant-se i va ser substituït als pocs minuts i el senyor Iniesta, no podrà estar a Milà perquè el van cosir a patades. Així són els arbitratges al Barça, que no influeixen gairebé mai al resultat final però que sempre hi ha algun jugador que acaba tocat per les patades que permeten sobre ell.
Seguint amb el tema de les comparatives, després de l’incident amb Kanoute de Cesc, gairebé fan fora del país al català perquè va insultar al jugador de Mali. Però clar, resulta que Mou li diu 5 vegades pallasso a un jugador i la cosa es queda en no res. Es mata a Messi per fer un gest a la supercopa davant la banqueta blanca i resulta que Mou i els seus jugadors en cada gol provoquen a la grada el “senyor” Mou corre per tota la banda vacil·lant als espectadors i puja a cavallet d’un jugador, i encara dos dies després resulta que diu que el València ha d’estar content!!! És flipant la veritat. És el que ha aconseguit després de fer-se la víctima tot l’any, que té permissivitat total per a fer el que vulgui. Voldria veure quants entrenadors de primera els deixen sortir de l’àrea tècnica i posar-se a insultar i a provocar a jugadors de l’altre equip, davant mateix del linier, a un pam de la seva orella. O posar-se a provocar a la grada. A quants entrenadors de primera han expulsat per autèntiques xorrades i en quant treuen un peu de l’àrea tècnica de seguida ve el quart àrbitre a cridar l’atenció. Aquest senyor fa el que vol, on vol i quan vol i se’n va de rosetes cada vegada que ho fa. I els mitjans de la caverna encara tenen la caradura de fer campanya que els àrbitres i els estaments van a favor del Barça. És flipant.
Això sense comptar les provocacions dels jugadors al camp clar, o les tretes d’equip petit perdent temps amb la permissivitat de Teixeira per suposat, del seu porter, o els jugadors que (amb una targeta al sarró) anaven caminant a sacar les faltes i després de perdre un minut s’apartaven per a que fos un altre. O les tanganes que es van formar en quant el València els va començar a apretar, o la imatge de Mou dient a la banqueta que sortissin en bloc per a protestar les jugades i pressionar a l’àrbitre. Això és la tàctica Mou senyores i senyors, la tàctica que feia servir a l’Inter. Jo personalment em fa mal als ulls veure a un jugador que era un senyor al camp, com Xabi Alonso, veure com porta agafat de la samarreta a Soldado dintre de l’àrea i pegant-li patades i que en quant el jugador es gira encès de ràbia soltar-lo de cop i aixecar els braços fent-se la víctima. Xabi Alonso, qui t’ha vist i qui et veu ara...

No hay comentarios:

Publicar un comentario