Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, noviembre 7

Tranquil•litat total.

Per molt que des de la caverna es vulgui treure pit (amb la selecció fan el mateix, inclús encara més patètic) amb tonteries de superlíders, que si deu victòries consecutives, que si guanyen amb golejades, etc. i vulguin fer creure al personal que està malament la trista realitat per als merengues és que el Barça està igual que els darrers anys, inclús una mica millor perquè tenen més variants tàctiques que en temporades anteriors. Però el més important de tot és que el Barça ja ha jugat amb tots els que es consideren grans o al segon escalafó mentre que el Madrid no ha jugat contra cap. Per tant el calendari a la mesura i al desig del ploramiques de Setúbal li ha servit per a agafar un avantatge de tres punts, que al final no deixa de ser una derrota de distància i amb tota la lliga per jugar. Però tots els anys els passa igual, pugen fins a dalt de tot i s’atreveixen a posar-se per sobre del Barça fins que arriba la crua realitat i tornen cap avall. Només cal recordar l’any passat per a veure com van les coses. El Barça ha jugat contra tots els rivals més complicats que li podien tocar, alguns d’ells a camp contrari i segueixen amb totes les aspiracions de guanyar la lliga intactes. L’any passat també tenien tantes ganes de jugar amb el Barça, que volien jugar de tu a tu i al final se’n van emportar cinc. Per tant que gaudeixin d’aquest liderat, que ja veurem el que els dura.
Però anem al partit del Barça d’ahir. Es va veure un partidas però la realitat és que es van fallar moltes ocasions clares per a marcar. No va haver un problema d’alineació ni res per l’estil, el plantejament va ser l’adequat, però els va faltar matar el partit o si més no encarrilar-lo a la primera part. Anit més que mai era el dia d’anar a tope la primera part perquè amb l’aigua que queia i tal com estava al camp ja s’ho podien esperar que la segona part gairebé no es podria jugar. Va ser l’únic error en la meva opinió perquè després passa el que va passar, que amb mitja ocasió, amb la perillositat de la gespa, pot acabar en gol. El partit d’ahir de 100 partits en guanya 99 el Barça en el cas de que la gespa estigui bé, però es que ahir amb el temps que feia em sembla que no es va aprofitar tot el que es podia aprofitar la primera part. Es van fallar gols cantats i després es va pagar. El primer gol és una desgràcia doble, primer perquè patina Masche i després perquè li rebota a la cama a Piqué (un Piqué que va jugar un partidas, el primer de l’any). El segon gol encara és més desgracia perquè són dos rebots, però per a mi és un greu error de Mascherano perquè on estava la pilota es podia deixar sortir perfectament abans que arriscar amb la passada com ho va fer. Si hi ha un equip que no li pots concedir pilotes parades és l’Atlethic, però bé tampoc és per a tallar-se les venes. També crec que no es poden fallar gols cantats com els que es van fallar ahir, algunes són errades impròpies d’un jugador de primera però tal com estava el camp si hi ha un dia que es pot perdonar qualsevol errada és aquest.
Del partit també hi ha una altra cosa a destacar i és el patètic arbitratge de Paradas Romero, que quan xiula al bernabeu és de xiulet i de targeta fàcil, però que en canvi anit semblava que li costava xiular i treure targetes.
Quan un partit comença amb els atenuants que va començar aquest, no es pot permetre arbitratges de passerells com aquest. No entenc que pinta xiulant una Atlethic-Barça un àrbitre pràcticament novell i que ha demostrat que en quant va a un camp “calent” es caga als calçotets. Bé si que se que pinta, és una més de les designacions a la carta que li cauen al Barça “casualment” des de que el ser superior ha decidit restablir relacions amb el senyor Villar, però més tard parlarem de Villar i de les seves ajudes al Barça.
El que no pot fer cap àrbitre, sigui novell o no, és pensar que com que el camp està molt mullat ja es poden pegar patades per darrere i fer qualsevol falta sense que tingui el seu càstig. El que ha de tenir cura és el jugador de no fer-les, no entrar patinant pel terra i escombrar a un jugador per darrera i com que el camp està ràpid perdonar la targeta. Durant la primera part els defenses del Atlethic, van anar “provant” a l’àrbitre i el seu llistó i van veure que el tenia pel terra. Durant el primer temps ja hi va haver un munt de patades per darrera als davanters del Barça que algunes no va xiular ni falta, alguna escombrada amb “aquaplanning” inclosa. Els jugadors vascs tontos no són, per tant la segona part encara va ser més descarat. Amb l’asquerosa permissivitat del àrbitre. Estic fins als pebrots de que un àrbitre doni avantatges absurdes per a no haver de treure tarjeta o que xiulin una falta a la frontal i que després posin la tanca a sis metres i passin de tot. Els jugadors de l’Atlethic es van passar tota la segona part amb faltes dures a tallar el joc com fos en quant un jugador del Barça desequilibrava en l’un contra un. Moltes d’elles agarrant al jugador amb l’asquerosa permissivitat de l’àrbitre. Amb arbitres així és impossible que un partit sigui just i més veient com Ander Herrera i Muniain tenien lipotímies i a la mínima els xiulava falta. S’hagués pogut abraçar amb els jugadors de l’Atlethic perquè va fer tot el possible per a que aquests guanyessin. Ara ja entenc perquè pita bastant sovint al bernabeu aquest noi, perquè deu portar una samarreta blanca a sota como portava Ramos Marcos.
També es va equivocar en contra del Atlethic. En un fora de joc a la primera part que no era i una falta fora de l’àrea d’Adriano. Dic fora de l’àrea sent molt generós, perquè segons les interpretacions de la caverna, és penal perquè el jugador agarra a l’altre dintre de l’àrea. Segons ells fora no arriba a agarrar-lo. Doncs bé, si l’agarrada segons ells és dintre de l’àrea, quan es produeix aquesta, el jugador està en fora de joc. Però clar, ni la realització va tenir els collons de posar la toma parant el moment de passada, ni els de la caverna van tindre els collons de reconèixer que hi havia fora de joc. Així poden vendre la moto del villarato. La realització, un cop més interessada, qeu busca la jugada de seguida i li posa una redoneta i tot per a que la gent ho vegi més clar, però “casualment” no treu el fora de joc, como tampoc posa una redoneta i para la jugada que Alexis fa la passada de la mort i falla Iniesta i a la repetició es veu com Messi cau “misteriosament” amb un defensa al costat. Però clar es veu que no interessava llavors, sinó com havien de vendre l’atracament a l’Atlethic??? Són patètics.
Un villarato que cada cop deixa més en ridícul als que el van inventar. Entre altres coses per l’estrambòtic partit d’anada de copa del rei. Com diu la frase feta “si així és com m’estimes, potser que m’estimis un poc menys”. Després sortiran amb la típica excusa barrejant política i esport, per a justificar que van en contra del Barça al mundialet, perquè no es veuen banderes espanyoles i per això volen que guanyi el rival del Barça. Com volen que hi hagi ni una bandera espanyola si un mundial de clubs, on de moment el Barça és un equip espanyol, per tant representa al país en un campionat del món, la federació no fa més que posar pals a les rodes?? Per a començar, en mundialets anteriors amb ALTRES EQUIPS els han permès viatjar una setmana abans i han aplaçat el que faci falta i les màximes facilitats. En el cas del Barça, han aplaçat el partit de lliga perquè queia el mateix dia la jornada, però la jornada anterior “casualitats del calendari” resulta que el Barça ha d’anar al bernabeu a jugar, un partit que estan fent tot el possible per a posar-lo a les 12 del migdia en diumenge, en lloc de dissabte, no sigui cosa que puguin marxar en dissabte i arribar un dia abans...després per acabar-ho d’adobar resulta que aplacen el partit de copa i el posen en data fifa on juguen les seleccions. Una competició en la que hi ha d’haver 7 jugadors del primer equip a l’onze titular i posen el partit en una data on tots els sudamericans han de marxar i a sobre convoquen jugadors del primer equip amb la sub-21 com és thiago, el dia en que Cesc ha de declarar en un jutjat a Bilbao (s’està intentant que sigui amb una gravació). Li convoquen a 5 més del filial per a la sub-21 (per si Pep en volia fer jugar algun) i a més convoquen a 8 jugadors a la absoluta, que són gairebé els únics que tindrà per a jugar el partit de copa, el dia després d’aquest partit per a que viatgin a Anglaterra per a jugar contra ells (com que són molt tendres els anglesos....) i després viatge a Costa Rica. Però clar el marqués al·lega que ha de convocar als millors i estan tots d’alta. Quina cara més dura. Perquè no diu que són dos merdes d’amistosos però que si els perd llavors li pega canya la caverna i per a que li peguin canya prefereix fotre al Barça?? Com pot dir que entén la situació del barça si després se la passa pel forro?? Però es que si no hi havia prou amb tot això, resulta que Villar i la federació ens estima tant, que posen el partit (quan no se’n juga cap més) a les deu de la nit. I després volen veure banderes espanyoles a l’afició del Barça!!! La seva caradura no té límits...És una vergonya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario