Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



miércoles, noviembre 10

Només els queda Guardiola.

El Barça després de les eleccions i del mundial ha canviat bastant encara que no ho sembli. S’ha passat de tenir un president que no mirava les despeses, però que en canvi s’enfrontava amb qui fos per a defensar al club, jugadors i entrenadors. Que deia el que pensava encara que li fes mal a la gent i que esportivament ha estat el millor president fins ara. A més de deixar fer als diferents estaments del club sense posar-se pel mig ni intentar fer prevaler un criteri personal. Era el president però no era intervencionista.
Ara s’ha passat a un president, que només li interessava asseure’s als partits a la cadireta del mig de la tribuna i que un cop assolits els objectius de venjança i de  rancúnies, ara ha desaparegut del mapa. Un president que per estalviar en excés fa que gairebé l’equip arribi tard a un camp, que faci el ridícul volant amb un avió d’un equip amb molts menys recursos econòmics que el Barça, que vagin a un hotel que no s’adequa a les pretensions del staff tècnic i jugadors, que per estalviar fa que els jugadors s’hagin d’esperar als aeroports quan gairebé no havia passat mai a can Barça. Una persona que va dir que en arribar a la presidència es vendria l’empresa esportiva per a no entrar en problemes de incompatibilitats i que segueix essent el propietari fins que ningú digui el contrari.
A més de tenir un president que no defensa al club i que per voler quedar bé amb tothom fa que ens vacil·lin per tot arreu, federacions, premsa rival, arbitratges, estaments, etc. Per no posar-se seriós els jugadors sense fer pretemporada han hagut de viatjar a Mèxic, una setmana després a Argentina, etc. Total que no s’ha fet pretemporada i s’ha hagut de fer durant la temporada la càrrega de treball. A més, una junta que tira la pedra i amaga la mà i que filtra dades interessades als mitjans cavernaris i que després en un exercici d’hipocresia brutal diu que estan indignats per les filtracions...es pensa el senyor Rosell que la gent és tonta?? Una persona que és intima del president rival que controla tota la premsa que vol, qui ha filtrat les dades??
Esportivament més o menys és el mateix, amb la diferència de que s’han desfet d’un problema intern com era Ibra i de que per culpa d’abaixar-se els pantalons amb la selecció s’estan pagant les conseqüències. Esperem que amb aquestes setmanes “blanques” com la de copa aquesta es puguin assolir el treball que s’havia de fer en pretemporada. De fet després de la última s’ha notat un canvi de ritme a l’equip, que fins al moment semblava una mica fatigat. El joc ve a ser el mateix per tant de la part esportiva no hi ha de que preocupar-se sempre i quant no hi hagi una plaga de lesions.
El títol de la entrada ve per la premsa cavernària, que és l’únic que li queda per a intentar desestabilitzar al Barça, el senyor Pep Guardiola. Perquè esportivament no es poden posar amb l’equip, ja que al seu bon joc es suma que són la columna vertebral de la seva estimada “roja”. Amb els jugadors no es poden posar molt forts (encara que ho han fet de forma molt absurda amb Villa, amb la tonteria de la ansietat, sort que té ansietat que ja porta 5 gols i 4 assistències..., amb Xavi i el seu compromís amb la “roja”, el típic de sempre que poden quan passa un mínima cosa) perquè sinó després no els concediran entrevistes i declaracions quan estiguin a la selecció.
Amb el president tampoc poden posar-se perquè està sota la protecció del ser superior, a més de filtrar-los la informació que li interessa contra Laporta (encara no em puc creure que el president del Barça, que se li ha omplert la boca amb que no fallaria als socis, que ho donaria tot pel Barça, vagi en contra del club per a venjar-se de Laporta...és molt penós), així que ja ho té tot cobert. L’altre dia vaig veure una firma al diari cavernari que va filtrar lo de Laporta que és íntim de Rosell i del ser superior (fa poc, abans de ser president, van coincidir en un acte de presentació d’un llibre d’aquest senyor del qual no diré el nom però que suposo que la gent ja deu saber qui és , les inicials són G.M) El tema Laporta i el tema Ibra (temes especialment de l’agrat dels mitjans cavernaris, el primer per un tema polític, així mataven dos ocells d’un tret i el tema Ibra que els hi va anar de perles l’any passat per omplir tertúlies i premsa escrita) ja han passat a la història per tant ja no els queda molt més que rascar en aquest aspecte.
Per tant que els hi queda?? Pep Guardiola. Des de que ha arribat Mourinho al madrid que cada dia venen tots els sicaris de la premsa cavernaria a preguntar-li dia rere dia pel senyor Mou, per que si ha dit això, que si s’ha queixat de lo altre, etc. Si no contesta perquè te por, si contesta està nerviós, la qüestió es fotre merder. Un Pep que com que ha guanyat 8 de 10 títols l’estan esperant en candeletes a que digui o faci alguna cosa per a començar a llençar merda a dojo.
El dia del Copenhaguen després de la conversa amb un to elevat que va tenir amb l’entrenador impresentable danès, va haver-hi un programa en el qual li van estar dient de prepotent i soberbi cap amunt, i que quan el Barça perguès es veuria a l’autèntic Pep, que si era una mala persona, etc. Després la manipulació que fan per a seguir fotent canya. Pep va anar a felicitar-lo i després li va dir que no li havien semblat bé les paraules de Pinto. Es veu clarament a les imatges i a més a TV3 i Barça TV, Pep ho va explicar amb pels i senyals. Però clar, aquests mitjans cavernaris per a trobar paraules de Messi parlant de Mou (i dir que els jugadors estaven nerviosos per Mou) si que van anar a buscar a Barça TV, però no els interessava fer el mateix amb que havia passat amb Pep i Solbaken. Clar, era millor manipular la realitat i posar la imatge final i estar tota la tertúlia insultant a Pep Guardiola i dir que l’havia anat a provocar i que era un xulo.

Unes barbaritats que jo soc Pep i els denuncio. Però bé, de moment esta aguantant força bé a les provocacions, que segueixi així, que encara es tornaran més rabiosos i més nerviosos. A seguir així perquè ja sap que té un president que s’amaga i que no dona la cara ni defensa a ningú i que només li interessa quedar bé amb tothom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario