Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, noviembre 29

Pep, no posis a Keyta si us plau.

S’està parlant aquests dies (que arribi ja el partit que són molt pesats) de que Mourinho pensa posar a Lass en lloc d’Ozil per a reforçar el centre del camp i que Pep està pensant de posar a Keyta. 
Ahir Mou en roda de premsa va dir que jugaria amb el mateix equip de sempre (jo tinc els meus dubtes). Jo espero que Pep també surti amb l’onze de gala. Al Madrid aquest any que van tan pujadets se l’ha de guanyar amb una lliçó de futbol d’atac.
Primer que res perquè Iniesta ha de jugar a la seva posició natural, ja està bé la història de que així pot baixar a ajudar al centre del camp i tal per a justificar la entrada de Keyta a l’equip. Perquè això de baixar per associar-se també ho pot fer Pedro o Messi i en cas de fer-ho Pedro ja esta situat per a tapar les pujades de Marcelo i té més físic que Iniesta o Villa per a córrer la banda. Així, a més li deixa tot el carril per a Alves per a pujar. Que es guardi a Keyta per a quan es vagi guanyant per a donar més força al centre del camp però quan estigui la feina feta.
Perquè ha passat en més d’un partit que al descans o gairebé ha tingut que llevar al jugador africà i baixar a Iniesta perquè no li dona la velocitat necessària per a trencar defenses tancades. No es que tingui res en contra de Keyta però si el Madrid surt a jugar a la contra com ha jugat des de l’inici de temporada i les dues anteriors per a marcar es necessitarà velocitat de circulació i més val començar forts amb Xavi-Iniesta que no pas regalar una part al Madrid per a que agafin confiança.
El que està clar és que el barça haurà d’estar molt precís i acabar les jugades perquè sinó es patirà i molt perquè el Madrid sortirà a robar al centre del camp i amb una passada al tontet o als altres dos davanters plantar-se davant de Valdes. Així doncs més val llençar a porta encara que vagi fora que no per fer una floritura regalar una jugada de gl. Si es guanya bé està clar, que facin el que vulguin però si el partit està ajustat més val no arriscar.
Per a mi el millor onze que pot posar avui en dia el Barça és Valdes, Alves, Pique, Puyol, Abidal (o Maxwell però el francès és millor en defensa i en velocitat per a mi, si està concentrat clar), Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa, Messi.
Esperem també que la gent doni un exemple de civisme i que no es repeteixin escenes com la d’ahir amb les pedrades i tal. Que la gent animi al equip i que passi de Mourinho perquè és el que vol el portuguès. Així es fotrà per dos motius perquè perdrà i perquè la gent passarà d’ell com de la merda, que és el que més mal li farà al seu patètic ego.
El que em sembla molt lamentable també és la política del Barça a l’hora de fer front als compromisos de la llotja. L’altre dia sortia una llista de gent que el Barça li dona igual i no entenc perquè pel seu càrrec puguin tindre accés al camp quan socis i simpatitzants no poden. Perquè totes les personalitats de forrats que tenen pensat assistir, tenen pasta de sobres, si realment són cules per a ser socis i tindre el seu seient. I qui diu els rics diu els polítics i alts càrrecs que abarrotaran la llotja d’una forma patètica. Primer perquè donaran el morbo postelectoral a la carronya mediàtica i després perquè molts d’ells van aquell dia perquè hi ha càmeres i res més, per a sortir a la tele.
Però clar el president que no havia d’entrar en política i que és del partit que ha guanyat les eleccions aprofitarà les seves influències una vegada més al servei dels amics als que els hi deu alguna que altra cosa. Però clar, com que ho haurà fet Rosell no serà barrejar política i esport...
No se perquè després s’escandalitzen quan es diu que ser president dels dos grans clubs no es té poder si les seves llotges són política pura i dura i gestió d’influències.

No hay comentarios:

Publicar un comentario