Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



miércoles, diciembre 1

Ressaca del clàssic I.

Gràcies. Després del clàssic de l’altre dia, és l’únic que se’ls hi pot dir a aquest meravellós equip, que des de fa uns anyets que no fan més que donar satisfaccions als seus aficionats. En aquests temps que corren és d’agrair que ja que no tenim alegries en altres àmbits de la vida almenys no haguem d’aguantar burles per la part del futbol. Del partit en si tampoc parlaré perquè tothom el va veure i sobren les paraules, encara que em fot una mica després del partit d’Iniesta que les flors se les endugui Xavi. És el de sempre però bueno que hi farem si té molt millor premsa...Perquè don Andres és un tio que tampoc busca aquestes coses però si tingues un ego més gran ja hagués marxat del Barça perquè sempre passa igual, els mèrits a l’endemà a la premsa se’ls endu Xavi.
Està clar que cobren un paston, que tenen les vides assegurades i que no els tenim que agrair res realment perquè ja ho fan els títols per a la seva satisfacció personal i els diners per part del club per a la seva butxaca. Però és d’agrair que malgrat això, tinguin una actitud al camp com la que tenen, que s’esforcin com ho fan i que intentin que els socis i aficionats tinguin alegries com les que tenim.
Perquè la història del barça ens ha ensenyat que hi ha hagut jugadors que han tingut poca fam i que en pocs anys d’èxits s’han dedicat més a la festa i d’altres que al estar a dalt de tot no han tingut la humilitat i el respecte que tenen els jugadors que tenim ara. A més de la fam de conquerir títols i rècords tant personals com de l’equip. El millor d’aquest equip és que malgrat ser els millors no es comporten com a tals i tenen un respecte per als rivals que altres equips que van presumint de “señorío” no tenen i que sense haver guanyat res sembla que ja ho hagin guanyat tot.
Parlo evidentment del Madrid. La primera part anava per a comparar amb la patètica actuació de la premsa, mitjans, entrenador, equip i afició merengue.
Sense guanyar res ni sense haver jugat amb cap equip dels forts de la lliga (espanyol i atletico són filials) ja havien guanyat el triplet només pel fet d’haver fitxat a Mourinho i per guanyar als rivals petits, molts d’ells amb ajudes. El seu comportament ha estat tan lamentable que no entenc com tenen la barra de parlar de que el Barça no sap guanyar i totes les tonteries que han arribat a dir des de que van perdre el clàssic.
Perquè el Barça el dilluns va baixar dels núvols al gran equip que parlaven des de la pretemporada. Amb un futbol brillant i amb 8 jugadors formats a casa, els hi van pegar un bany al superequip de Mourinho. Però anem per parts.
Primer Mourinho, que tant bo i que se les donava de títols i no va tindre els ous de reconèixer el bany i que s’havia equivocat estrepitosament en l’alineació. Ara resulta que el sergent Mourinho, que no es deixa dominar per ningú (almenys és un dels principals arguments que van donar per justificar el fitxatge), es baixa els pantalons davant la premsa de Madrid?? Perquè és l’excusa que donen ara per a llevar-li les culpes. A Juande el 2-6 el va fer fora del club, a Pellegrini el van sentenciar perdent 1-0. Però clar Mourinho és l’aposta personal del Ser Superior i com que controla tota la premsa no cal atacar-lo. Se n’ha anat de rosetes.
Després vaig veure els debats posteriors de la caverna (si hi ha via un dia per fer-ho era aquell) i se’ls va veure que ràpidament van buscar altres tonteries i detalls per a tapar la victòria al camp. Tots van començar parlant de bany a la primera frase, però la segona ja va anar cap als jugadors respecte el no saber guanyar, el gest de la maneta, etc. El típic dels últims anys, parlen tot l’any de que el Barça està pitjor, que el Madrid no necessita jugar com el Barça i que el tiki-taka avorreix, però resulta que quan els peguen el bany s’obliden del futbol i van a les tonteries.
El 2-6 van fer igual, als dos minuts de parlar de futbol ja se’n van anar a que Piqué va provocar al bernabeu i que volia ser el nou Luis Enrique per al barcelonisme, després com sempre al tema arbitral i per acabar  van parlar de que el barça li va faltar respecte i aixecar el peu de l’accelerador.
Si el que ha fet el Barça els darrers anys, ho hagués fet el Madrid, hagués sigut insuportable, ara que ho ha fet el Barça, resulta que tenen que rebre les alabances i l’admiració d’Europa mentre que a la resta del país sembla que ens regalin els partits els equips i els àrbitres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario