Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



viernes, noviembre 19

Que jugui Fontàs.

El Barça viatja a Almeria amb les baixes de Abidal i Milito i amb Piqué a una targeta de sanció. No entenc massa bé aquesta norma de que si et treuen dues targetes grogues que no et contin per a les acumulacions de sancions. No són dues targetes grogues?? A l’acta no estan escrites?? Doncs ja esta. No entenc aquesta brillant idea de eliminar-les però bé per a tots és igual. En canvi no és el raser igual a l’hora de treure-les.
Aquestes darreres jornades he vist en tres ocasions a Carvalho quan el van a pressionar després de sacar de porteria Casillas entra dintre de l’àrea i es repeteix la sacada. Però en canvi Perez Burull l’any passat va treure targeta groga a Piqué per fer aquesta jugada. En que quedem, és targeta fer això o no?? O és que Perez Burrull se la va treure de la mànega per a ajudar al València??  L’altre dia va ser expulsat d’una manera totalment absurda per dues mans involuntàries. En canvi a Xabi Alonso no li xiulen contra l’atletico dintre de l’àrea. No se, el reglament no és igual per a tots??? Per a que  fan aquestes trobades dels àrbitres suposadament per a unificar criteris i veure diferents tipus d’errors per a no fer-los més...No ho entenc. És increïble que Piqué porta 6 targetes grogues quan ha fet 12 faltes en el que es porta de lliga.
Contra l’Almeria havia de xiular un àrbitre del col·legi madrileny que ja de per si és sospitós, però es que l’han canviat (i no s’ha dit res de perquè ho han fet) per Muñiz que és de targeta fàcil, menys quant pita al Madrid clar, igual que Teixeira....
O sigui que Pep hauria de pensar en no fer-lo jugar perquè amb Fontàs es pot guanyar igual a l’Almeria, que si Abidal no es recupera i has de posar obligat a un de la cantera al clàssic per la sanció de Piqué, llavors la cosa si que estaria una mica més negra. A més comença a ser hora, en vista de que no fitxen a cap central que comencin a entrar progressivament en partits teoricament més fàcils, sinó cremaran als dos titulars, i qualitat en tenen els xavals per a jugar.
Està clara la tendència arbitral per molt que intentin vendre el contrari des de Madrid. Ja fa dies que els àrbitres s’estan lluint els partits que li xiulen al Madrid a favor i en contra al Barça. Però és que viuen a un món paral·lel, l’altre dia semblava que Delgado Ferreiro hagués atracat al Villareal quan si hagués xiulat bé el partit s’hagués acabat al descans. Al final va vindre bé perquè de veure una segona part més fluixeta es va veure possiblement el millor partit de l’any. Però això no treu que aquest àrbitre ens tingui al seu punt de mira, no és el primer partit que la caga estrepitosament amb el Barça...I mira que és un àrbitre tranquil i dialogant (cosa molt bona per a un àrbitre) però cada cop que ens xiula és penòs..
Una altre tema és el del virus FIFA. Ja està bé de que sempre manin els mateixos a costa de putejar als clubs que són els que els paguen als jugadors. Milito es va trencar després de la última convocatòria amb Argentina. No se. A mi em sembla que hi ha jugadors que per edat o per condicions físiques has de portar-los quan els partits valen la pena. Ara el que ho paga és el barça que si no vol arriscar amb Piqué haurà de posar a un xaval, perquè Milito es va trencar després d’anar amb Argentina i a la copa va recaure i resulta que el senyor Blanc, després de passar d’Abidal les últimes convocatòries va i el convoca per les baixes de la defensa “bleu”. A veure senyor Blanc, no hi ha cap xaval francès que vulguis provar??? Total un altre trencat.
Però el màxim ve quan mires “la roja”. Resulta que “per collons” convoques a tres jugadors que estan tocats i que viatgen amb consignes de si pot ser no juguin. Eren Iniesta, Piqué i Xavi. Doncs bé, resulta que juguen els tres. I Albiol i Arbeloa (que no se perquè van a la selecció si no juguen...ah si perquè són del Madrid) que no tenen minuts als seus clubs i tens que forçar als tres del Barça per a un amistós de merda. Però és que a més va i força a Piqué després de queixar-se dels isquios (que no són cap broma precisament, que li preguntin a Prosinecki) va i l’aguanta al camp amb el risc de trencar-se!! Això ja em sembla que és passar-se una mica. Iniesta va jugar tot el partit i Xavi es va arrastrar pel camp...
I mentrestant Rosell a Dubai de vacancetes a veure el Brasil-Argentina (que vaja decepció per cert) i a fer negocis i el senyor Faus que va tornar amb els internacionals...Per a que serveix que vagi algú representant al Barça si després igual fan el que volen.
A veure si aquest amistós i que ja han aconseguit els vots i avançar-se a la resta i recaptar, ja els lleva les ganes de les tonteries dels amistosos.
Per acabar, ja era hora que algú decidís plantar cara a la “caverna mediàtica” i que Laporta hagi denunciat al diari Marca. Comença a ser hora de que algú freni aquest periodisme hooliganista que només fa que servir als interessos del Ser Superior. Laporta haurà pogut fer algunes coses malament (encara estan per demostrar) però si té alguna cosa es que els té ben posats i que va contra qui sigui. Amb Laporta potser aniríem pitjor econòmicament però almenys no ens vacil·larien des de totes bandes com fan ara amb el “quedo bé amb tothom” Sandro Rosell.
Per últim ahir veient el partit d’handbol a teledeporte on jugava el rapitenc Mateu Castellà, que no sabien ni d’on era exactament, ni sabien la pronunciació del cognom...lamentable. Perquè saben noms i cognoms i llocs de naixement de jugadors serbis, croats, alemanys, suecs, etc i no són capaços de tindre la informació exacta d’on és un jugador i de pronunciar bé un cognom en català?? Aquest és el periodisme que ens espera per al futur?? Penós.


4 comentarios:

  1. et contractaré pel diari! la columna del filòsof jeje

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. A mi també m'agrada més Bartra però a la convocatòria va viatjar Fontàs. Ahir Bartra casi que marca un golas, no se si vas veure el partit.
    Vas veure el penal que es menja l'àrbitre a dos metres de la jugada per mans de Lama?? Increïble, la toca amb les dos mans!!! I al final empat...
    Em pots contractar si vols que estic aturat, encara que m'agradaria més el racó del filòsof com a títol...jejeje

    ResponderEliminar