Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, febrero 14

Pep també la caga.

Primer que res comentar un mica el tema del bàsquet. Ahir no va ser el millor partit possible de bàsquet en quant a espectacle però almenys es va viure una mica d’emoció. En cap moment va donar la sensació de que el Madrid pogués remuntar sinó que es veia que la cosa era qüestió de temps. Durant tot el partit el Barça pegava una escapadeta al marcador i el Madrid responia amb jugades individuals quan podia i quan no allà estaven els de taronja per a evitar que el Barça hagués marxat abans al marcador. Però bé així els merengues es van pensar que podien i la decepció encara va ser més gran. La cara de les institucions quan el Barça anava passant a recollir el trofeu era per a gravar-la en vídeo. Aquest tipus d’imatges no tenen preu. El passotisme de Florentino durant el partit i a l’entrega de trofeus demostra que li dona igual el bàsquet i si segueix molt de temps té tota la pinta de desaparèixer la secció. També em va semblar patètic que els jugadors que havien fet l’esforç al partit que haguessin de pujar aquelles escales, amb lesionats inclosos perquè les autoritats no es cansessin de baixar-les. Penós i una cerimònia ridícula com el capità va haver de baixar amb la copa les escales fins a baix per a que el rei i autoritats no es cansessin. Com menys fa el rei que tenim encara entenc menys per a que el tenim...
Tampoc em va agradar l’ MVP perquè em va semblar que qui mereixia aquest guardó era Victor Sada. No es que tingui res en contra d’Anderson que ja ho he dit més d’una vegada, però Sada ha estat immens durant tota la copa i ha ajudat més que ningú als moments decisius i a l’hora de fer la feina fosca amb rebots molt importants i decisius i cistelles vitals quan l’equip semblava encallat. No se, a mi almenys em va semblar més decisiu que Anderson, encara que Anderson ha estat clau també.
La premsa cule també ha demostrat que malgrat revertir el poder futbolístic les darreres èpoques que encara no han acabat de pair la madriditis que tenen alguns. Estaria bé que comencessin a passar del Madrid i alabar el que tenim. Ho dic perquè avui és portada i dintre hi ha especials i demes. En canvi l’altre dia amb el futbol sala el tracte va ser molt molt diferent. I era el mateix trofeu, la diferencia, el rival.
Però bé anant al futbol, Pep per a mi l’altre dia no va estar encertat. Això no vol dir que pensi que la lliga està perduda, ni que hi hagi crisis ni canguelo ni res de res (com molts d’aficionats cules comencen a tindre...quan deixaran el victimisme històric enrere??no ho entenc la veritat). Però això no vol dir que quan es fa malament alguna cosa no es pugui dir.
Molts pensaran que em refereixo als tres canvis a la alineació que va fer però no és així. Per a mi només hi va haver un error d’alineació i aquest va ser Gaby Milito. Tampoc em va agradar personalment el canvi Iniesta per Bojan quan millor estava el Barça. Molts van pensar que també sobraven Affellay y Mascherano però a mi em sembla que l’holandes malgrat algun error en la passada que hagués pogut costar car va estar com tot l’equip durant la primera part. Li falta adaptació i si no pot jugar contra l’Sporting doncs igual és millor cedir-lo que per a foguejar-s’hi. En el cas de Mascherano tampoc penso que perjudiqui tant al joc del Barça, és més, té millor canvi d’orientació que Busquets, encara que el titular ara mateix no te discussió, però no he vist cap partit en el que hagi desentonat respecte la resta. Però si algú si que “canta” de mala manera és Milito. Aquí és on s’equivoca Pep, que per l’ascendència que té al vestidor li ha promès uns minuts que per a mi no mereix. I menys després de jugar 90 minuts contra Portugal el dimecres passat. La millor solució era la sortida al mercat d’hivern perquè ara per compromís no es dona els minuts que mereixerien altres de la pedrera. No crec que Fontas o Bartra desmereixin el rendiment de l’argentí, és més, crec que el millorarien i molt. La gent diu que el gol de Barral és culpa de Pique i que si la Shakira tal i cual. A mi em sembla que no és el principal culpable. Per a començar, està tapant el forat que deixa Alves, això li suposa haver de lluitar amb carrera amb jugadors més ràpids. Tot i això gairebé talla la pilota però penso que el camp li juga una mala passada. Però es que llavors apareix el “cono” Milito que és el que ha de tapar i fa el ridícul. Fa el ridícul per dos motius, el primer perquè no se on va a tapar el pal que ja esta tapant Valdes i el segon es que li trenca la cintura al més mínim moviment i inclús patina, deixant tota la porta per a rematar a plaer. Jo particularment penso que ja no està per a jugar al Barça, de fet, els dos pitjors partits del Barça són amb ell al camp, el dia del betis i sporting.
En quant a joc el Barça va llençar una part i després li va faltar temps per a remuntar. També influeix quan tens un partit de seleccions absurd i que fins dijous la tarda no entrenes per a jugar el dissabte. No és excusa però ajuda. A mi em fot molt que els seleccionadors per a mantenir càrrecs i estatus s’aprofitin de la obligatorietat d’haver d’anar amb la selecció. També és curiós que unes seleccions tinguin unes normes i d’altres sigui obligatori. El Madrid per exemple va poder comptar ahir amb la parella de centrals titular sense que ningun dels dos jugues amb Portugal, la seva màxima estrella va jugar por més d’una part i no es que s’esforcés molt. Però clar el senyor marquès havia de comptar amb tots els jugadors del barça i el senyor Batista amb tots els argentins del Barça, per a un amistós de merda que si són per a alguna cosa és per a provar coses. Diu Messi que va jugar els 90 minuts perquè ho va demanar ell (tot per la pressió absurda que els mitjans d’allà li posen). Si és així potser algú li hauria de dir que en un amistós el que ha de fer és jugar el mínim possible i que demostri als partits oficials, que per alguna cosa és el millor jugador del món gràcies al Barça.
Total que per a que uns seleccionadors puguin mantenir-se al càrrec aquest dimecres es va exprimir a tot l’equip titular del Barça, excepte Maxwell i Valdes que no va jugar. Penós. Això no és una excusa, però quan falta frescor, tens un partit vital de champions a la setmana vinent i el rival es troba un gol del no res, tot afecta una mica. Tot i així no van remuntar per poc perquè ocasions clares per a fer-ho les van tenir.
Però no passa res, a seguir confiant en aquest equip i si Pep s’equivoca i serveix per a que Milito no jugui més, doncs que així sigui.
Per acabar donar les gràcies al espanyol que van deixar-se la pell per a poder guanyar al Madrid i que amb un porter debutant a primera no van xutar ni una vegada entre els tres pals per a provar al porter i que al quedar-se en superioritat van ser tan bona gent de deixar-li tot el seu camp per a que els davanters rivals entressin en velocitat després de regalar-los pilotes a Xabi Alonso amb pèrdues de pilota absurdes per a que llences les contres. Agrair també a kameni que li deixes tot el pal del porter per a que Marcelo pogués xutar a plaer. Molt amables.

No hay comentarios:

Publicar un comentario