Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, marzo 12

Fins quan??

Com diria Carod Rovira, fins quan ha de durar la broma?? És la pregunta que es fa qualsevol cule quan acaben els partits de la jornada. Estaria bé que Florentino digués públicament quina jornada li va bé guanyar la lliga, així Pep jugaria amb el filial fins que el Madrid fos campió matemàticament i els jugadors del primer equip podrien anar descansant de cara a partits importants de xampions. Que passa que com fa uns quants anyets que el Madrid és humiliat al seu camp i el Barça guanya la lliga a casa seva, aquest any s’ha de tornar com sigui el dels darrers anys i no pararan fins que li hagi de fer el passadís al Camp Nou per a que la caverna pugui vacil·lar i treure la bilis que acumulen els darrers anys?? No en tenen prou amb aquest avantatge per a estar tranquils que cada partit que tenen problemes els ha d’ajudar el del xiulet?? O es que com el Barça està superant tots els rècords els darrers anys han de tornar a posar per sobre al seu estimat Madrid?? La veritat és que no s’entén perquè després de tots els regals segueix la cosa pel mateix camí. Està cantat des de la primera jornada qui ha de guanyar aquesta lliga i ho estan fent sense cap tipus de rubor per part dels que manen, amb designacions lamentables i orientades i arbitratges covards gràcies a la “feina” feta la darrera temporada. Ara aquesta temporada, els que partit rere partit es queixaven i parlaven de villaratos, aquest any demanen que no es parli dels àrbitres i que s’hauria de valorar el futbol que es fa. Patètic.
Per part del Barça ningú ha parlat de villaratos ni coses per l’estil, no son tant miserables com la caverna. Però està clar que els àrbitres després de l’infern de l’any passat xiulen molt condicionats i saben que si s’equivoquen a favor del Madrid estaran tota la setmana als diaris i programes de tele. Com que al que foten ara és al Barça aquest any és tot una bassa d’oli, tant per part dels mitjans com de l’hipòcrita que ara no parla dels arbitratges.
Volen parlar de futbol. De quin futbol volen parlar, si juguen descaradament al contraatac contra els equips petits aprofitant que tenen més qualitat a dalt que aquests equips. Quin futbol volen parlar si el Betis els va passar per sobre i de no ser per un arbitratge lamentable perden el partit?? Si només fos el partit contra el Betis podrien parlar de futbol, però és que la majoria de visites fora de casa ha passat el mateix. Em fa gràcia quan se’ls omple la boca que el Barça hauria de fer autocrítica i que està perdent la lliga per les punxades fora de casa i perquè no juguen tant bé com al Camp Nou. Però resulta que ells moltes de les sortides han jugat pitjor encara però els han ajudat els del xiulet a no punxar. Si quan jugues bé guanyes i quan jugues malament t’ajuden a guanyar normal que no perdin cap partit. Però després resulta que mires el partit a Mallorca i si no és per l’àrbitre (que abans del partit es feia fotos amb Mourinho) aquest partit el perds o com a molt empates, si no és per l’àrbitre el partit a Mestalla acaba en empat, si no és per l’àrbitre el partit a Getafe acaba amb empat, el de Vallecas penal i expulsió al minut 15 i expulsió també de Pepe (a veure amb 9 i perdent com remuntes el partit), el del Betis un altre partit i n’hi ha més i no acabaríem mai. Encara tenen la cara dura de dir que és que han sigut més regulars. Si per robar cada vegada que juguen fora s’ha de mirar segur que són els més regulars. Després mires els arbitratges fora al Barça i la cosa encara és més sagnant. Però clar segons ells és per  joc...si si.
Després de mirar el partit de dissabte, veus el del barça i encara flipes més. És llavors quan te n’adones que aquesta lliga està impossible. Ahir el Barça va guanyar, però hagués pogut pagar un peatge molt gran. El peatge en forma de lesions per culpa del lamentable àrbitre del col·legi madrileny. Partint d’un partit on una vegada més, li toca jugar al Barça en un camp horrible, amb la gespa altíssima i per a regar. Que el Racing de Santander, amb els prats que tenen allà, presenti un camp tant horrible és lamentable. Comença a ser hora que això es reguli d’alguna manera. Això ho fan per dos motius, per a alentir el joc i sobretot per a poder arribar a pegar-los les patades, perquè amb una gespa decent no arriben. L’arbitratge va ser lamentable i asquerosament permissiu. Però si a la primera jugada de partit permets que Colsa agafi a Puyi i a sobre li clavi els tacs al bessó estàs donant un missatge ben clar al rival, barra lliure. Després veus com Francis es llença com un animal amb els dos peus per davant i només es groga, després veus que el davanter li clava els tacs al turmell a Busquets que és de vermella clara i només és groga. Un àrbitre que té la poca vergonya de posar a l’acta que són dues entrades temeràries!!! Una entrada temerària des de quan és només groga?? Després encara tenen la barra de queixar-se del penal a Cesc quan un minut abans li fan un de clar a Alves, a la primera part un de claríssim a Busquets en un corner i el penal més clar de la història del futbol que li fan a Iniesta, on l’aixequen del terra amb una patada per darrera quan el jugador no té ni la pilota!! Flipant que encara es vagin queixant de l’àrbitre.
Del partit en si molt poca cosa a dir, perquè el Racing directament no va ser rival, no va inquietar en cap moment i es veia clar que era qüestió de temps. Llàstima que Messi no en va marcar un parellet més (si xiulen els penals o la jugada que té d’un contra un) i el porter va fer un molt bon partit per a evitar la golejada. Més que res perquè així hagués agafat al privilegiat de la lliga, Crc, privilegiat perquè té tots els elogis per portar els gols que porta quan li regalen penals a tort i a dret, quan si li treus els penals portaria els mateixos gols gairebé que Llorente, Cesc o Soldado. Però clar s’ha de posar pels núvols a aquest personatge, perquè si no se li compten els gols la influència al joc és nul·la, com es va veure a Sevilla, que va estar desaparegut i li van caure dos gols pràcticament de passada de la mort.
Molt bon partit dels jugadors del Barça i els lesionats que tornaran aviat. Molt bona noticia també la de Pedro, que poc a poc va recuperant el to físic, els gols ja arribaran, el que no entenc és perquè els mitjans i la premsa li han de posar la pressió afegida del gol, quan ell és extrem. L’important és que tingui ocasions i el treball que fa per a l’equip, com va passar ahir, el gol ja arribarà. Em sembla molt injust que segons a qui se’l valori pels gols i segons d’altres pel seu joc. Però bé és la merda de premsa que tenim que analitza segons uns paràmetres estadístics i resultadistes. Així li va al futbol.
Per acabar el tema institucional. Lamentable el que estan fent els de l’anterior junta directiva llençant tots els mèrits del Barça i donant carnassa a la caverna que ja parla de que el personatge del Godall ha confirmat el villarato. Tots els que han parlat d’aquest tema han demostrat que són una merda de barcelonistes, tant que tenien la boca plena de ser-ho i de treballar per al Barça. Tant retrassat es pot arribar a ser per a veure que el que estàs dient per a voler enaltir l’anterior gestió el que fa és fer un mal increïble al club?? Em sembla que no era tant difícil de veure, només havia de pensar-ho. Però clar, li havien de tornar el favor a Laporta i han escollit la pitjor manera per a fer-ho. No es poden dir aquest tipus  de coses del club que suposadament has defensat durant anys. Que passa, que ja estan preparant la nova estratègia?? Si queden 4 anys encara per a les noves eleccions?? Que volen rebentar-ho tot per aconseguir novament el poder?? Aquests personatges es diuen barcelonistes?? No se que espera la junta a denunciar-los per les barbaritats que han dit sobre el Barça i sobretot no se que esperen a treure el carnet de socis a aquesta gentussa que té els pebrots de llençar merda sobre el club. No era necessari dir el que han dit. Tothom sabia que Laporta es va treballar bé el tema amb la federació, però d’aquí a dir que gràcies d’això el Barça ha sigut molt beneficiat és una animalada, una burrada imperdonable. Després encara surt aquest personatge demanant perdó si algun barcelonista s’ha sentit ofès. Com vols que es sentin miserable?? Si has insinuat que el Barça ho va guanyar tot gràcies a les gestions de Laporta amb el poder?? Lamentable.

2 comentarios:

  1. Jo crec que Flo ho ha lligat tot ben lligat, i crec que el cop de gràcia el te preparat pel partit de tornada a l'estadi.

    Diguem paranoic, però no descartis que algun jugador blaugrana important es perdi el partit per sanció, afegint que posarant un d'aquells àrbitres que els hi permetrà repartir tot el que vulguin i, si no estem mooolt fins i matem el partit per la via ràpida, els blancs guanyaran encara que sigui amb escàndol.

    ResponderEliminar
  2. No és una qüestió de que siguis paranoic o no, és el que està passant tot l'any, designacions més que sospitoses i en partits molt concrets, on casualment aquests àrbitres la lien.
    A mi m'extranya molt que encara no hagi tocat Lahoz, igual se'l guarden per aquest partit.
    Aquest partit dependrà molt de com vagi la xampions per a tots dos equips i si s'ha reduït la distància a la classificació o no. Encara que jo espero que toqui a quarts per a jugar-s'ho a doble partit, més veient la única final que han jugat tots dos l'atracament que es va produir i després de veure a Platini pel bernabeu i dinant amb Florentino millor que sigui a doble partit. El Barça té una final a Sevilla aquesta setmana, si guanyen encara hi ha possibilitats reals de lliga.

    ResponderEliminar