Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, marzo 21

Ja era hora Rossell.

Després de voler quedar bé amb tothom, d’anar d’amiguet de Florentino i d’amagar-se per les seves dificultats a l’hora de parlar en públic ara el senyor Rossell per fi surt del seu amagatall i s’indigna pel tema del dopatge.
És una cosa que es veia venir ja que havien utilitzat des de la caverna tot tipus d’armes desestabilitzadores amb el silenci per part del club, dels tècnics i sobretot del president del club. Han donat tanta corda que al final els de la caverna, desesperats perquè res no afectava al joc de l’equip han arribat a la última opció i la més rastrera, és a dir, intentar baixar del esgraó superior al Barça perquè se’ls està menjant el que portem de segle XXI i si les previsions van com s’està estimant l’any que bé els superarà fins i tot al terreny econòmic. Ja l’havia superat en quant a socis, merchandising, simpatitzants, aficionats al club, etc. Només faltava l’econòmic i amb el contracte amb Qatar l’any que ve el Barça serà el club que més ingressa del món. Per tant el ser superior estava entre l’espasa i la paret i ha recorregut al més rastrero dels recursos. Acusar al club que està dalt de tot de fer trampes i dopar-se.
Però el veritable culpable de tot això (apart dels que han llençat la merda és clar, el periodista que ha actuat com un passerell i que es menjarà la merda que ha sortit del cul de la seva font) no és més que aquest que ahir va sortir amb el discurset après tant en català com en castellà que va ser igualet coma per coma el que va sortir tant a Barça tv com a + liga. Perquè ara és fa l’indignat d’aquesta manera. Si no hagués volgut quedar bé amb tothom i hagués defensat al Barça (cosa que va prometre a les eleccions), el primer que havia de fer és exigir als que han creat la subnormalada del villarato que es retractessin i que demanessin perdó al club. Pot ser llavors les coses haguessin baixat el to i no s’hagués arribat a aquests extrems. Si cada cop que Roncerito i els seus patètics amiguets li haguessin posat un paquetet segurament s’hagués acabat la tonteria. Però en canvi surt el senyor Rossell i diu que accepta, encara que no comparteix, ni que el barça ho fa, és actuar amb aquesta falta de fair play i d’acusar sense arguments. Això Rossellet, és ni més ni menys que el mateix que ha fet l’Alcalà dels collons. I després d’estar tot l’any faltant al respecte al Barça, jugadors i afició, titllant-los de tramposos per pressionar a la federació i fer que els àrbitres ajudin al Barça, resulta que ara ten dones compte. Quant l’afició està fins als nassos que s’intenti tot llençant merda al club i jugadors per a benefici del Madrid ara et fas l’indignat. Ha permès que es digui que el Barça guanya pels arbitres, que es digui que la federació fa els calendaris a favor del Barça i per perjudicar al Madrid, que els equips es deixin guanyar contra el Barça, que el dia de Pamplona es digui que el Barça va forçar a la federació per a que el partit no acabés amb derrota, que els diguessin de xulos i prepotents fins a més amunt i tot pel tema de Pamplona, que es digui que el barça controla les teles. Ja s’havia dit gairebé de tot. Ara resulta que es sorprèn. Ara ja ha fet tard, perquè la merda ja està llençada i per molt que es demostri el contrari la gent ja ho ha vist i llegit. El típic manipula que alguna cosa quedarà. Molt bé Rossell.
Respecte al partit, el mateix de sempre, la falta d’efectivitat cara a porta provoca que després s’hagi de patir. Està clar que són ratxes i tal però els jugadors haurien d’anar a decidir el partit amb més generositat a dalt i després ja es buscaran els números individuals perquè això provoca que si no es passen la pilota després en quant en tenen una tenen massa ansietat per marcar. I això és el que li passa pricipalment a Villa per exemple, que passes de la mort no li donen i després pilota que té pilota que vol xutar, i es va fent una bola que no beneficia a ningú. Però bé se suposa que Pep els ho dirà als de davant i el tram final acabarà molt bé.
El tema més preocupant, però, és que amb el tema d’Abidal estem jugant deu jugadors i un con. El con és evident que és Milito. Avui he llegit que Pep deia que Fontas està més que sobradament preparat per a jugar. Estic totalment d’acord. Però que ho demostri posant-lo a jugar per davant de Milito perquè l’argentí és nul avui en dia a l’equip. Si s’ha quedat per l’ascendent que té al vestidor doncs ell sabrà perquè, però no és normal que per a que jugui ell ens carreguem la defensa. Ja té poc treball la defensa, doncs cada vegada que arriben, demostra que està molt acabat. Fontas no és més lent que ell ni de conya, té més bon joc de pilota, és un xaval molt tranquil i és més alt i va millor de cap que l’argentí. Així doncs, que esperen a fer-lo jugar?? Més val que Puyi es recuperi aviat perquè si segueix aquesta tònica de que jugui Milito tindrem més d’un ensurt.
Una altra cosa a destacar és la patètica actuació arbitral, una vegada més, que li toca viure al barça. D’un partit d’anar amb 3-0 al descans al final es va tocar patir per culpa del gomines. De veritat que no entenc com es pot menjar els dos penals sobre Villa i al segon encara tindre la cara dura d’ensenyar-li targeta groga. Els altres dos, per a mi el de Bojan no és, però el de les mans després de la xilena de Messi es pot xiular perfectament. Però el més penós de tot es veure com estan tot el partit mentre el Barça no marca, permetent que l’equip rival allunyi la pilota, perdi temps i faci el que li doni la gana amb una permissivitat molt lamentable. En canvi a Xavi per pegar-li un xut a la pilota a falta d’un minut si que li treu. És curiosa la “punteria” que estan tenint els àrbitres que estan xiulant al Barça, que últimament totes les targetes cauen als que estan apercebuts. Un jugador que no fa una falta en tot el partit, és una vergonya que per allunyar una pilota li tregui. I més quant el que li treu és l’equip rival, perquè el gomines ni ho havia vist i els jugadors del Getafe van protestar com a bojos d’una forma lamentable, semblava que demanaven un gol anul·lat. Patètica l’actitud del Getafe en aquesta jugada la veritat, perquè tampoc la va allunyar com per a que es perdés un minut. Curiosa també la desaparició de les faltes a favor del Barça quan el geta va marcar el gol. Semblava que tenia més ganes el gomines de que empates el Getafe que el propi Getafe. La jugada més perillosa que per sort treu Adriano quan va a xutar ve precedida d’una falta claríssima a Piqué, però clar no interessava xiular falta. Se’ls està veient el plumero els últims partits als àrbitres i comença a ser preocupant, però les últimes jornades que s’està perjudicant clarament al Barça ja no cal parlar d’àrbitres....Bé si que parlen, s’indignen perquè un àrbitre no posa els càntics racistes que hi va haver al Calderón, així tapen l’atraquet al Barça que és el que va dalt i al Valencia que fins ahir era el tercer i la permissivitat que va tenir amb jugadors del Madrid com ara Lass que va merèixer no jugar ni un quart d’hora, es va menjar dos penals per mans, etc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario