Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, marzo 28

La vaga de clubs es ridícula.

Al final sempre la paguen els mateixos, els ciutadans normals i corrents que volen veure futbol. Resulta que els clubs de futbol, que deuen 694 milions d’euros a Hisenda (Seguretat social no inclosa, que també deuen) ara volen fer vaga per a pressionar al govern i llevar els partits en obert i volen un percentatge de les travesses. Això és ridícul. Cada cop que algun sector de la societat no fa les coses bé les hem de pagar sempre el poble?? És indignant la veritat. No tenim suficient amb la crisis del país que tot ho volen arreglar privatitzant i fent pagar al poble que ara a més som els que els tenim que solucionar les disputes als clubs de futbol.
Que passa a un ciutadà normal i corrent quant deu diners o quan no paga a Hisenda?? Tots ho sabem. En canvi als clubs de futbol els deixen deure més i més diners i no passa res. Ara resulta que com que no es posen d’acord amb el repartiment dels diners de les teles, la solució és treure el partit en obert dels dissabtes i un percentatge de les travesses. Es parla de que amb això els clubs ingressarien entre tots entre 150 i 200 milions més. A més tenen la cara tant dura que la solució es pressionar al govern amb una vaga ridícula quan si el govern s’enfada i comença a demanar el que deuen no sabran on amagar-se. Farien bé de no fer tantes reunions absurdes i dedicar-se a comilones i viatgets pagats on no fan res i començar a aprofitar-les perquè cada cop és més vergonyosa la seva actitud.
En lloc de barallar-se tant pels milions, pot ser haurien de millorar la situació dels clubs envers la federació de futbol, que cada cop que juga la selecció se’n riuen dels clubs i es baixen els pantalons cedint als jugadors i arriscant a perdre’ls en la part més important de la temporada. Farien bé de obligar a la federació a deixar de fer amistosos recaptatoris i aprofitar les dates fifa que utilitzen per a recaptar diners per a fer els partits oficials de classificació. No és normal a falta de dos mesos per acabar la temporada i on es juga tot haver de parar com s’ha fet aquesta setmana i la vinent. És molt penós. Perquè ara de moment pel que es parla, per falta de dates resulta que volen obligar a la selecció a jugar al camp de patates de Lituania.

Aquestes coses són les que han de lluitar els clubs i pressionar a la federació, que avui el senyor Villar ha examinat personalment el camp i s’ha quedat tant ample. El senyor Villar que és el segon de Platini ratificat en la última votació d’aquesta setmana. Normal que el votin per unanimitat, si està al poder i al mundial se li’n va fotre a la cara amb els arbitratges i cada cop que hi ha un problema els espanyols pringuen i ell no diu ni mu. Va el lumbreres de ramos i diu que ningú es morirà per jugar en un camp així. Casualment no està previst que jugui. El més normal era aplaçar el partit i jugar-se en una data posterior, encara que sigui l’any vinent (són classificatoris per a l’euro que és d’aquí dos anys) i si fa falta, perquè té tota la pinta que no faria falta ni jugar-lo perquè Espanya passarà sobrada i Lituania no aspirarà ni a la repesca.
Però els clubs no fan més que queixar-se el club que és perjudicat per la lesió del seu jugador i la resta es callen d’una forma asquerosa. Com ha d’anar bé el futbol espanyol si no van tots units a canviar les coses. Si es lesiona un jugador del barça millor per a tota la caverna, i més en un mes que es juguen tots dos la temporada.


No és normal que el Madrid tingui els beneficis que està tenint amb les seleccions i que al Barça li exprimeixin els jugadors d’aquesta manera. Per un cop Marcelo ja se’n va cap a casa, i Alves, on està?? Els portuguesos juguen 45 minuts cadascun?? N’hi ha que simulen lesions i ni els examinen, etc. No és normal la veritat. El tema d’Argentina és molt penós i Batista diu que dosificarà a Messi i al primer partit el fa jugar 90 minuts a ells i els altres dos cules en un camp que fins i tot Messi s’ha queixat que diu que estava molt pesat i que va acabar mort. Ara resulta que els argentins faran el primer entrenament a can Barça el divendres la tarda i el partit si no hi ha vaga està previst per al dissabte a les 22 hores (on estan ara els dels calendaris??).
Tornant a la jornada aplaçada comença a fer mala espina la corrent de designacions arbitrals que està tenint el Barça. Ahir van sortir els arbitres de la jornada i resulta que al Villareal-Barça li toca Ramirez Dominguez. Àrbitre horrible, que es jubila aquesta temporada i que físicament no està per a xiular i xiula a 20 metres de la jugada. És normal que en el partit més important de la jornada i gairebé decisiu per a la lliga el xiuli aquest personatge?? No se, la cosa comença a fer mala espina.
Però clar els clubs de l’únic que es queixen és de guanyar més diners dels que ja tenen i despilfarren i mentrestant fan el ridícul davant la resta de lligues i d’estaments i el que és pitjor, queden com el cul davant de l’aficionat i soci d’aquests clubs que veuen que no els defensen en cap moment i que en lloc de fer-ho encara els treuen el futbol o el volen fer tot de pagament. Per a que la població els solucioni la papereta, pagant per veure el futbol i arreglant els problemes econòmics per a que puguin seguir vivint com a reis, com sempre passa en aquest país.
I qui diu el futbol diu el bàsquet. Com poden ser tan passerells en aquest país, que tant vacil·len de ser les millors lligues i els de fora se’n foten cada vegada. Els equips estrangers que disputen encara l’eurolliga aquesta setmana no van jugar per a preparar millor els partits, n’hi ha que ni van jugar la setmana passada. Aquí en canvi, el Regal Barça, Caja Laboral i Power Electronics Valencia juga un partit en diumenge al matí quan dimarts juga a Grècia. Encara que n’hi que juguen almenys en dissabte, qui va ser?? El de sempre, el que es queixa de calendaris i de conspiracions contra ells. Es increïble.

No hay comentarios:

Publicar un comentario