Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, mayo 21

Pinten bastos.

Aquests darrers dies hi ha moltes coses a comentar. Desgraciadament no són esportives ja que el Barça ha quedat eliminat de la xampions i va perdre la lliga varies jornades abans, per tant la cosa anava tota cap al tema extra esportiu, ja que els diaris alguna cosa havien de vendre per a subsistir. Espero que gran part de les coses que s’han dit o publicat siguin mentida perquè si no és així realment les coses pinten ben malament de cara al futur pròxim del Barça.
És cert que encara queda la copa del rei, però per a mi, si l’any passat era un títol menor i els altres anys un títol per a arrodonir, aquest any segueixo pensant el mateix. És un partit molt bonic de jugar pel tema de ser un partit únic amb el camp dividit per dues aficions i encara més, si el rival és l’Athletic de Bilbao. Per tot això que l’envolta tinc ganes de veure el partit, no pel títol en joc que en si es juga. Potser també si s’hagués pres com a tal aquest títol, amb totes les rotacions possibles encara que haguessin caigut eliminats pel Madrid o pel València, no s’haguessin perdut els punts decisius de cara a la lliga en aquest tram de la temporada on no es podia punxar. Però bé, ja que estem aquí, només queda que gaudir-ho, perquè a diferència de la final de xampions o de uefa, es veurà un partit espectacular amb dos equips que aniran a buscar la porteria rival.
Però per desgràcia el tema d’aquests darrers dies, per a mi ha estat més preocupant, primer el tema de l’article de Sostres i les conseqüències i després el tema dels fitxatges (per això dic que espero que siguin mentida).
Abans de tot comentar que és molt curiós que després de sortir Laporta a escena és una mica “curiós” que ara surti Sostres al mateix temps.
Laporta que ha aprofitat miserablement el moment per a fer campanya gratuïta de cara a les eleccions properes, en un principi d’aquí quatre anys. Primer aprofita un fòrum on no hi toca perquè ho fa aprofitant els mitjans que se suposa que van a preguntar-li per temes polítics. Un Laporta que hauria de començar a aclarir-se sobre el que té dintre del cap, perquè de ser el millor president de la història porta camí de convertir-se en l’enemic públic número un. Quan era president es va decantar cap a la política, ara que és polític es decanta cap a la presidència blaugrana. Després fa un tour per les ràdios i teles absurd, per a començar a fotre mala maror. M’ha semblat molt patètic perquè ha sigut molt oportunista, ara que les coses no van tant bé és quan surt a rajar. L’any passat no va dir res no. Però és que a més es posa ridículament amb el futur del nou entrenador dient que Rossell l’ha posat per un tema de pànic i després en la mateixa entrevista acaba reconeixent que ell hauria fet el mateix. Així en que quedem Laporta?? Dedicat a defensar el país, que per això et van votar a les darreres eleccions un número de catalans, ja tindrà temps de fer campanya de cara a les eleccions del Barça. Molt desafortunat.
Després causalment apareix Sostres a llençar encara més merda sobre el tema. Primer hi ha que dir que aquest personatge no és molt fiable, però també és cert que té una relació amb Pep i Laporta que és inqüestionable. D’aquest article hi ha coses creïbles i d’altres que no ho són, sota el meu punt de vista clar. Perquè el problema de tot això és que després de soltar aquesta bomba, la gent s’ha quedat amb el dubte i ningú, tret dels implicats, sabem realment que ha passat.
No em crec que Pep no sabés res de que el club estava pensant en Vilanova si marxava ell, una altra cosa és que li donessin la confirmació de que seria ell dos dies abans de que Pep va donar la roda de premsa. Tampoc em crec que Vilanova negociés amb el club a esquenes de Pep des de Gener. Primer perquè llavors Tito encara estava malalt i no pots pensar amb aquest tipus de futur si encara no estàs curat. A més Pep diu en roda de premsa que havia parlat amb Tito i li havia dit que si es sentia amb cor de fer-ho i amb la força suficient que endavant. Per tant no quadra molt aquest tema la veritat. Queda més com un interès de part d’alguns per a fer quedar a Tito com un traïdor que realment el que hagi passat.
Aquesta part de l’article és una cosa molt negativa per al Barça, primer perquè ja estan posant a Tito contra l’afició i entorn com a traïdor i com a mala persona. Em sembla una maniobra lamentable i patètica, que en lloc d’anar a favor del Barça van totalment en contra. Només faltaria que Vilanova hagués de lligar la seva vida a Pep, si ell decideix marxar i li donen l’equip, qui no faria el mateix?? Una cosa es que Pep marxés a entrenar a un altre lloc per exemple, l’altra és que ell vulgui marxar i deixar sense feina a Tito. Em sembla molt hipòcrita criticar una actitud que tots haguéssim fet el mateix.
Però és el que està passant els darrers temps des de que Pep ha dit que se’n va, que els amics de Rossell estan fent una campanya de desprestigi contra Pep per a rentar-s’hi les mans. No és el mateix que marxi ell perquè vol a que marxi per culpa teva. Aquesta ha sigut la feina de maquillatge als que acusa Sostres (segons la meva opinió amb molt bon criteri, inclús podríem parlar de la Cubero, Barceló, etc. que se’ls veu massa el llautó ja) de fer quedar a Pep com el dolent de la pel·lícula.
També em crec la traïció a l’hora de fer públic el substitut, entre altres coses per la cara de sorpresa de Pep a la roda de premsa. Però sobretot em crec que la principal causa de la marxa de Pep és Sandro Rossell. Un president que s’ha amagat al seu despatx i darrere de comunicats escrits per altres i que li han donat tot el pes institucional a Pep de tot el que ha passat aquests temps. Moltes coses que han passat i que no han defensat en cap cas per part del club. La hipocresia de la directiva no té fi, resulta que diuen que no contestaran a Laporta pel bé del club, que no volen emmerdar res als tribunals. Però després ben bé que han emmerdat portant a l’anterior junta als tribunals per la seva gestió (ara aquest any parlen d’un benefici de 40 milions, potser és que han carregat la motxilla dels altres no??), ben bé que han emès un comunicat ara de denúncia per l’article de Sostres. Un comunicat que no he acabat d’entendre la veritat. Perquè si està acusant a Rossell de fer segons quines coses, que pinta el comunicat del club i l’amenaça de denunciar-lo per part del club?? Que s’ho pagui ell de la butxaca no?? Resulta que critiquem despeses de l’anterior junta, però ells amb el que els interessa si que s’ho gasten. Parlen de festes de Laporta però ells no fan els dinars de directives a un restaurant de menús no...
Aquest tema té molt mala espina i s’ha gestionat molt malament. Primer perquè el primer en sortir si és cert o no era Pep Guardiola. Si és cert, surts en roda de premsa i ho dius. Si no ho és igual. El que no pot ser és que hagi quedat aquest dubte a l’afició. Perquè a mi el comunicat del Barça no em serveix per a res. El que havia de sortir és Rossell en roda de premsa i dir la seva i denunciar al periodista. Però m’hagués agradat més que en lloc de sortir a salvar-se el cul, hagués sortit durant aquests dos anys a defensar al club i als jugadors, en lloc d’amagar-se a les faldes de Pep. Perquè no denuncia ell personalment?? Potser té por que cridin a Pep com a testimoni i el deixi amb el cul a l’aire?? No se, aquí hi ha moltes coses estranyes que si no s’aclareixen s’enquistaran greument i afectaran moltíssim de cara a la temporada vinent, sobretot si els resultats no acompanyen. De moment li han donat carnassa a la caverna per a fotre merda a sobre fins a l’any vinent. Em sembla molt penosa aquesta guerra interna entre l’entorn que s’ha tornat a obrir i que fa que els cavernaris es freguin les mans de cara a l’any vinent. Si ja els pegaven per tot arreu, només falten ara les basures interessades dels propis mitjans culers. Li han posat un marró a Tito que ja veurem si l’aguanta l’any vinent. Pinten bastos la veritat.
Després està el tema fitxatges. El tema estrella és la venta d’Alves. No m’estendré perquè ja ho vaig fer a l’anterior entrada, però em sembla preocupant que es comencin a filtrar possibles substituts com ara Zabaleta i que es parli d’ofertes de clubs que si que poden fer-la ja que tenen molts diners gràcies als xeics.
Em sembla preocupant que vulguin vendre a Alves per a portar a un jugador per una milionada, com és Bale, que no se sap si s’adaptarà al joc del Barça i a la lliga espanyola. Els equips al Barça se li tanquen al seu camp, no és una corredissa amunt i avall com la premier. No entenc perquè has de canviar un jugador que saps que et rendeix i ja el tens i haver d’invertir tots aquests diners i encara posar-ne més per a portar a algú que no saps com sortirà. Un jugador que té greus precedents de lesions.
L’última barbaritat que he llegit és que el Barça estaria disposat a fer un canvi de Thiago per Thiago el del Milan i a més donar 10 milions. Ens hem tornat bojos o que?? El jugador amb més futur de la pedrera recent, que ja està adaptat totalment a l’equip i el volen canviar per un central?? Em sembla preocupant que surti en portada i que després a dintre del diari es digui que el club s’ho està pensant seriosament.
Un equip que necessita molt pocs retocs estan fent uns moviments totalment il·lògics la veritat. El que s’endu la palma és el tema Drogba. Em sembla un molt bon jugador i tot el que es vulgui dir, però un jugador de 35 anys, que no és precisament una germaneta de la caritat el volen posar al vestidor blaugrana?? Si van vendre a Eto precisament perquè no és que sigui precisament un bon company!! Resulta que estan maquillant la jugada com un “nou Larsson”. Es pensen que la gent és tonta. Larsson no posava cap impediment per ser suplent, a més no va venir amb 35 anys sinó amb 32. Un Drogba que busca un equip per a jubilar-s’hi. Estem bojos la veritat. Un equip que només necessitava un parell de defenses l’estan desmantellant miserablement.

No hay comentarios:

Publicar un comentario