Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



miércoles, febrero 13

Miserable.

És com podem definir l’actitud que està tenint la junta directiva amb la junta anterior i la cacera de bruixes que estan realitzant d’una forma miserable. Estan aprofitant-s’hi de la seva posició actual per a fer pagar rancors heretats del passat i el més penós de tot és que encara es fan les víctimes i encara es fan els caradures intentant fer veure a la gent que no són ells els que estan al darrera de tot i que són els “pobres” socis els que han demanat tot el que està passant, com si ells només fossin l’instrument per a defensar el soci. Quina actitud més hipòcrita.
Està clar que el senyor Rosell, que quan fitxava amb la junta de Laporta, es creia que era el deu, el que feia i desfeia al Barça, el president encobert. No ha paït que un cop va marxar ell, el guru dels fitxatges i el que tant bo era per al Barça, el club va agafar un camí victoriós i que ha donat els millors anys de la història del club. Ell es va aprofitar dels estatuts per a intentar fer fora al president, com tots sabem, es va valdre d’un “ninot” estil Karanka, és a dir, una veu que diu el que pensa Rosell. Així va aconseguir la moció de censura i va forçar la marxa de Laporta (no per la moció, perquè la va tombar Laporta, per poc però ho va fer) ja que no podia ser més president al acabar el seu mandat.
Però que ha passat, que tot el que és aquest Barça, ell no ha format part de tot això, simplement ha heretat un patrimoni brutal esportivament parlant, en totes les seccions, poc ha fet pel Barça que tenim avui en dia. El que passarà a la història com a millor president del Barça serà Laporta i això li cou, vaja si li cou. Quina és la solució?? Llençar merda a sobre d’ell i la venjança.
Perquè això és el que està fent, venjar-s’hi de forma miserable i de forma obsessiva, en lloc de defensar el que ha de defensar, que són els socis i els seus equips. No entraré a parlar del personatge que ha posat la denúncia, perquè l’he escoltat vàries vegades, inclús ahir quan sortia del jutjat i és evident que és la titella dels que realment busquen sang i venjança.
Busquen sang i venjança perquè estan fotent en un merder a un munt de gent, per un deute heretat de Laporta per part de la junta anterior a ell, del “gran” Gaspart. Una situació on Rosell estava dintre d’aquella junta quan van decidir que no emprendrien accions legals sobre Gaspart, un Rosell que sap perfectament que aquests diners que ara demanen que avali la junta de Laporta, no són fruït de la seva gestió. Jo no entraré tampoc en la vida que es pegava Laporta, desconec si les farres les pagava el club o que, però també desconec qui paga els viatgets comercials i d’expansió a tota mena de països, també desconec qui paga els dinars i sopars de directives que no van precisament a un bar de menús, també desconec els viatges que fa mitja directiva acompanyant al director tècnic en la reunió que es va produir ahir a Nova York amb Tito, quan amb les noves tecnologies (cosa de la que presumeixen que estan molt al dia) no és necessari. Com també desconec qui paga els viatges de directius i familiars als desplaçaments. Això és una altra història.
Inclús em donaria igual el tema Laporta-Rosell perquè a mi realment econòmicament no em suposa res tot el que està passant, jo gaudeixo d’un club espectacular, de totes les seves seccions i de l’orgull d’allà on vagis poder dir amb la cara ben alta que ets del Barça, perquè poques coses hi ha reprovables del que ha fet el club i del que és gràcies a l’anterior president.
El propi Rosell és el que està quedant en evidència jugant al acusa i manipula, que sempre quedarà alguna cosa, per a tacar la brillant presidència de Laporta. Com també està fent una escabetxina, des de que ha arribat al club, amb tots els excomponents que ja estaven amb Laporta. Com ha fet des de fa poc amb Masip, que l’ha anat “matractant” fins que ha decidit fotre el camp.
El que m’indigna bastant és que, jo m’agradaria que aquest president que tant se li omple la boca de defensar el Barça i de defensar els drets del Barça (només quan la cosa “fa olor a Laporta” en el seu cas), que on ha de defensar als seus jugadors, als membres del seu club i als socis es cagui damunt i no faci el que ha de fer, per a no enfadar als seus amiguets de la caverna, que li van fer la campanyeta electoral. Florentino quan va ser escollit president va obrir una botella de cava català, per a celebrar el final d’una presidència forta envers institucions i defensa del club i aglutinament d’atacs per a deixar als seus jugadors tranquils. Ara està passant tot el contrari.
Les comparacions són tan odioses respecte un i altre president que és que no són comparables. No és comparable un president que es posa fort per a que Messi no vagi a uns jocs i que negociant aconsegueixi que no hagi d’anar a cap amistós en un any amb Argentina a canvi de deixar-lo anar, amb un personatge que acotxa el cap i es calla la boca, que amb una assegurança i una compensació econòmica calla la boca. Que aplaudeix i encara se’n va somrient a Qatar a la reunió amb l’Eca, quan el seleccionador espanyol li ha convocat a 9 jugadors tres dies abans d’un partit de lliga que vagin a jugar a Qatar. Que se’n va de bolos i d’entrevistes guais pels mitjans per a canviar la seva imatge. Un president que ja estic veient que encara aplaudirà que a final de temporada s’emportin a mig Barça per a jugar la copa de la galeta a Brasil, com que té molts amiguets allí...És igual que foti la pretemporada i el descans dels jugadors a l’aire, així estem a bones amb la federació i amb la fifa no??
Però després resulta que no és així. Perquè resulta que tots recordarem el que va passar amb la famosa boira quan el Barça havia de jugar a Pamplona, perquè tots recordarem el que ha passat els darrers anys amb les convocatòries absurdes de jugadors del barça, els problemes en situacions puntuals durant l’any com ens ha “ajudat” la federació, tots recordarem com ens va ajudar la federació amb la copa del rei l’any passat, com ens va ajudar amb el mundialet de clubs, com ens ajuden i la diferència de tracte quan es lesiona un jugador del Barça abans d’un partit de seleccions i un llarg etc. de situacions de posar més pals a les rodes que d’ajudar realment.
En canvi estem veient que els equips que els seus jugadors s’esborren com l’altre dia Alonso, resulta que els canvien l’hora del partit i juguen a la carta quan ells volen. Quan l’any passat el Barça havent de viatjar a Japó va haver de volar des de Madrid després de jugar-s’hi mitja lliga al bernabeu, quatre dies abans de jugar, que ni van poder adaptar-s’hi al jet lag pràcticament. I això que anaven a representar el futbol espanyol en un mundial de clubs!!
Però resulta que llegeixo les declaracions del senyor Freixa al respecte i diu “Sobre el horario del Madrid-Barça del día 2 nos acogemos a lo que nos dicen. No queríamos jugar el viernes. Para jugar el sábado en este horario entendemos la situación y razones de nuestro rival y lo aceptamos. No es habitual, pero si han considerado la petición del Real Madrid, nos amoldamos y estaremos en Madrid para jugar este partido”.
Estan de conya o que?? El Madrid va entendre la situació del Barça amb el tema del mundialet de clubs?? El Madrid va entendre la situació quan VINT MIL socis del Barça es van quedar fora de la final de copa del rei perquè a ells se’ls va passar pel cap quedar bé amb segons quins estaments i polititzar la final?? No fotem home.
I aquest és un dels molts exemples del senyor Rosell d’acotxar el cap i abaixar-s’hi els pantalons. Com està permetent i callant que s’ataqui des del primer dia que ha arribat Mourinho a la institució i la caça de bruixes a Messi durant tot l’any. Entenen la situació del Madrid, passant del soci del Barça i en canvi no entenen que el tema Laporta ve d’un deute heretat de Gaspart?? Llavors si que defensen als socis i totes les barbaritats que diuen per a justificar aquest circ mediàtic no?? Penós.
Penós que li facin un favor a un club que porta anys atacant al barça, que va portar un vídeo a la uefa per a intentar que sancionessin a 8 jugadors del Barça de cara a una final de xampions, que ara ha denunciat a TV3 pel vídeo de les hienes. Una denúncia que per cert estan en el seu dret, però que no s’han quedat aquí i ara resulta que volen denunciar a TV3 per malversació de fons públics perquè segons ells el vídeo l’han fet amb els diners de tots els espanyols. Un club que després de comportar-s’hi com a energúmens els seus jugadors al camp, encara tenen la poca vergonya de fer campanya per a fer quedar malament a Messi, amb la total impunitat i el passotisme de Rosell. I encara els van fer favors a aquest club de futbol que ha demostrat amb escreix que no ho mereix. Per a que, si han de reservar totes les seves forces contra Laporta...
Del partit poques coses a dir, una nova exhibició del Barça, un partit on es va notar moltíssim que quan tots els jugadors corren i tenen un físic d’acord a la exigència del partit són imparables, que “gràcies” a una lesió, s’ha desmuntat la teoria de la indispensabilitat d’un jugador, que s’ha demostrat que Iniesta, malgrat ser dels millors jugant a la banda, és el millor jugant a la seva posició, que quan l’acompanya un jugador que corre cap enrere i no només cap avant, es poden recuperar moltes pilotes i no es necessita tant d’esforç dels de dalt, també es va demostrar que amb tres davanters hi ha més espais, quan el mig camp és capaç d’organitzar el joc sense necessitat de que baixin els de dalt i que es poden dedicar a fer la seva feina principal, buscar el gol. El partit, en horari estrany, va ser un dels millors partits de la temporada, en quant a joc col·lectiu, tenint en compte clar que el rival era el Getafe i que venia amb cinc baixes importants. Amb un arbitratge, un cop més, asquerosament permissiu amb l’equip que juga amb el Barça. Portem molts de partits on l’arbitratge, sense ser decisiu en quant al marcador, està sent totalment injust a l’hora de tenir un criteri similar respecte als dos equips, estem en un moment, que hi ha tanta superioritat futbolísticament parlant, que per a igualar els partits deixen fer un tipus de faltes, que el reglament diu que són targeta, sense treure-la, perquè més d’un equip acabaria en 7-8 jugadors. Però en canvi a l’inrevés es compleix el reglament al peu de la lletra.
Per acabar, donar l’enhorabona al Barça Regal de bàsquet, que s’ha sobreposat a tots els pals a les rodes que ha tingut fins ara, i que s’ha sobreposat a l’entrenador que té per a guanyar la copa del rei eliminant als tres favorits més clars, un darrera l’altre i de forma merescuda.
També vull posar un enllaç a un video, que he trobat a un altre blog, on explica clarament els pobres Arbeloa i Alonso, entre altres, la seva forma d’entendre el futbol...Aquí no hi ha ni hienes, ni referències a altres partits, ni a jugadors històrics. És pura i durament de l'anada de copa només...

No hay comentarios:

Publicar un comentario