Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



domingo, marzo 17

No es poden veure.


Ha quedat, demostrat un partit més, que Messi i Villa no es poden veure. S’ha confirmat totes les notícies i rumors que es venen dient per part de la caverna, que Messi veta a Villa, que l’argentí és un cacic, que no li passa la pilota per a que no l’eclipsi i que es maten cada vegada que juguen. Quin conjunt de burrades s’han d’escoltar de cara a intentar fotre merda sobre el Barça!!!.
Estava clar que si Villa no jugava era perquè encara no estava bé físicament. Amb els jugadors davant que té el Barça, amb un Villa en condicions de córrer cap avant i enrere és indiscutible.
Però clar, moltes vegades es parla per part de molts entesos i simulacres de periodistes, sense tenir ni puta idea. Com han fet darrerament amb Puyol, que contra el Milà va jugar Mascherano i algun il·luminat va treure algun “confidencial”, dient que Puyol es va emprenyar i que no esperava estar a la banqueta. Després resulta que als dos dies es sap que el jugador tenia molèsties al genoll i que no estava al 100% i fins i tot li han hagut de fer una artroscòpia per a treure-li uns cossos estranys que li generaven dolor. Sempre és més fàcil parlar de conspiranoies i buscar tres peus al gat que realment esperar i preguntar que passa.
Amb Villa ha passat el mateix, ha passat per un període de recuperació física, després d’una lesió molt greu de la que molts de jugadors no tornen a jugar al més alt nivell, amb més de trenta anys. Ens pensàvem tots que el jugador pel fet d’entrenar i tenir minuts, ja podia ser titular indiscutible sense esforç, com a sobre va fer gols des de que va sortir el primer dia ja havia de ser indiscutible. Perquè ja no només ha estat recuperar-s’hi bé físicament d’aquesta lesió, sinó les petites lesions que ha tingut durant la temporada, la muscular que va tenir, després problemes al bessó, problemes al turmell, etc. derivades de la recuperació de la més greu, causada per recolzar amb més por i guanyar confiança. Els tècnics del Barça, han aguantat estoicament, totes les pressions externes i totes les pressions generades per la caverna, ja fos a les rodes de premsa o als programes cavernaris traient rumors absurds, més propis de salsa rosa que de periodisme esportiu. El jugador també ha tingut molta paciència i ha aguantat sense dir res esperant el seu moment.
El premi a tot això és el millor Villa que podria tenir el Barça en aquests moments, amb la confiança pels núvols i amb una fam de gol que l’equip necessita, per a quan es posi a molta gent sobre Messi. El partit de Milà, el d’avui, el del Depor, no són més que visos de veure que el millor Villa estarà a punt per al moment clau de la temporada. On el Barça tindrà una arma més de cara a conquerir els dos títols més importants de la temporada.
Esperem que també arribi al màxim nivell Cesc, que avui ha fet també un gran partit i amb el que la baixa forma de Xavi esperem que li ajudi a trobar la millor forma de cara a sortir a jugar quan el que juga per decret es lesioni o per a donar-li descans. Inclús també Thiago. Avui Cesc ha fet la majoria de passades a l’espai que ha generat ocasions clares de gol, encara que molta gent no es fixi i prefereixi veure un jugador que pega la volteta i fa tres tocs abans de donar-li al del costat. Inclús hi ha hagut moments de run run quan la donava cap enrere de primeres o quan arriscava una passada. Està clar que val més caure en gràcia que ser graciós. Perquè avui Busquets n’ha perdut 4-5 que haguessin pogut ser perilloses i Mascherano igual. Però clar a la primera passada de Cesc dolenta gairebé comencen a xiular. Almenys han tingut la decència de no xiular quan se l’ha substituït perquè em sembla molt molt injust el que està passant amb Cesc.
Tot l’equip en general ha fet un molt bon partit, inclús l’equip rival. Avui ha estat un partit molt bonic de cara a l’espectador, amb dos equips que han volgut jugar a futbol. Ja sabem que aquesta nit, tot serà intentar treure mèrit al partit, diran que el Rayo pràcticament ha regalat el partit i que han jugat de forma suïcida. Els mateixos que fa quatre dies van alabar al Madrid per guanyar-los al bernabeu jugant al contraatac i que llavors el Rayo era molt valent i que era d’agrair.
Per a mi sempre és d’agrair que un equip de futbol, surti a jugar a l’atac, total al final el resultat ve a ser el mateix, perquè és molt difícil guanyar al Barça, però la diferència es que et pots divertir o no. Si poses l’autobús i jugues tot el partit i acabes perdent 1-0 i et passes tot el partit perseguint ombres, el resultat és el mateix, t’endús zero punts. Però tal com ha jugat avui el Rayo, almenys gaudeixes de la pilota, del partit, de jugar en un camp així i que la teva afició estigui orgullosa. Però clar, estan els resultadistes que xiulen a l’equip durant tot el partit i després guanyen amb un gol de corner a l’últim minut i els mateixos que xiulaven, aplaudeixen a tope i tot torna a ser meravellós. Prefereixo un equip que valgui la pena d’anar a veure.
Com ja he dit, em costa destacar algun jugador, evidentment Messi, podríem dir que Villa també i Alba ha fet un partides. Però no podem parlar de que un jugador hagi estat malament del Barça. Llàstima de la lesió d’Adriano, que una vegada més s’ha trencat i ja en van un munt. Semblava que la cosa s’havia solucionat una mica, però sembla que tornem a la mateixa i ja no se si realment, tenint a Montoya a les portes, si és necessària la seva renovació si ha de jugar tant poquet. Si no es trenqués tant, seria indiscutible la renovació, però ara mateix és per a pensar-s’ho.
També m’han sorprès les notícies de la possible marxa d’Alexis, ja fa temps que s’està fent campanya, per tant no m’estranyaria que per part de la directiva li hagin obert la porta per a fer-li lloc a la seva obsessió Neymar. Una llàstima si marxa perquè és un jugador molt vàlid. Però clar, Rosell ja fa temps que busca un fitxatge de “campanetes” i que tots sabem quin és, després de no aportar res esportivament al club des de que està.
No volia acabar la entrada avui sense parlar del filial del Barça. Ahir va ser la enèsima vegada, que s’avença al marcador i que acaba fent el ridícul de mala manera. Ja fa dies que ho dic, però sembla que els resultats ho tapin tot, però el que està fent Eusebio amb el filial és una barbaritat.
Ja no és que es pensi que és Cruyff i que faci invents absurds, que també. Ja no és que sigui incapaç de reaccionar als moviments dels partits, que també. Ja no és que sigui incapaç de fer que l’equip jugui al seu millor nivell, que també. Ja no és que sigui un titella dels interessos de la direcció tècnica i dels peixos grossos del club, que estan o que han estat, que també. El problema principal és que aquest senyor encara no s’ha adonat de que la seva funció és millorar els jugadors de cara a que valguin per al primer equip. Si els jugadors que té, els posa a defensar i aprofitar els espais a la contra, així se’n guanyen un munt de partits, amb la qualitat d’aquests cracks. Però ja portem un munt de partits que en quant marca un gol el Barça, es tanquen descaradament per aprofitar la contra. Algú li hauria de dir que al Barça així no es juga. Que se’n vagi al Madrid si vol jugar així.
Ahir un cop més, amb tot de cara, fa tirar l’equip cap enrere i li remunten un partit que tenia totalment controlat en molt pocs minuts, però clar, que hem d’esperar d’aquest personatge.
Si mires la gestió de la plantilla és lamentable. Resulta que porten a dos jugadors portuguesos, que han costat un dineral i que se’ls rifava mitja Europa, per a que jugui el paquet de Lombán, que és un forat a la defensa brutal, però clar, com el va demanar ell, juga si o si. Té un central de metre noranta, de color, físicament brutal i juga Lombán. Després té a Sergi Gómez, que com que està pendent de renovar, està a la banqueta, una de les perles de la pedrera Ayala, que ni l’ha utilitzat. Després de jugar un munt de partits el xaval que ara marxa al Sevilla, que només li ha faltat posar-lo de porter, ha desaparegut de les alineacions. Al mig camp, el xaval portuguès que comentava abans l’hem vist dues estonetes i en canvi juga Ilie que es net de qui és, però que no té qualitat per a jugar amb el Barça B, posa al Gustavo aquest, que estava transferible al començament de temporada. Espinosa, un crack tècnicament espectacular, pràcticament ni juga. Es porta dos anys lluitant per portar al xaval argentí i resulta que es treu de la mànega posar a Dongou, davanter centre d’àrea, d’extrem, quan a més de l’argentí té a Kiko Femenía que va costar un dineral i sobretat a Angel Roman, que va venir del City quan se’l rifava també mitja Europa i ni juga. Però si amb tot això no estava content, a sobre es treu de la mànega posar a Patric a jugar de lateral quan ha estat interior tota la vida, un jugador que des de que està al lateral surt a cagada per partit, penals ingenus, ahir el primer gol ve d’un refús seu al centre, quan qualsevol lateral sap que no es pot fer mai això. Una cosa és posar-lo puntualment quan vas perdent i necessites profunditat del lateral des del darrera i l’altra és posar una persona que no ha jugat mai i que no té els automatismes. Això sense comptar que és incapaç de reconduir a Deulofeu i fer-lo progressar. Tot un seguit de despropòsits que no fan més que donar la raó als que pensem que aquest entrenador no pinta res aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario