Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



jueves, diciembre 16

Aquesta setmana tots son de l'español.

Menys els aficionats del Barça clar. És la corrent d’esperança cavernaria de que l’etern filial seu a Catalunya, els faci la feina que ells no van poder fer al Camp Nou. Que trist haver de demanar a un equip com l’español que els faci la feina perquè tu, amb el teu pressupost i els teus galàctics, amb els equips petits vas aguantant el ritme però quan et trobes amb un equip fort la cagues.
Des de fa dies que des de la caverna estant encenent la metxa perica fins que ha arribat el famós anunci de la corba de que no són un rival sinó que són l’enemic. Estem en guerra a Catalunya o que?? Perquè estem parlant d’un partit de futbol no d’una guerra. Esperem que les imatges que surten en aquest vídeo siguin les que es reprodueixin al partit. És a dir, un partit net en el que els dos equips vagin a jugar a futbol. Perquè per molt de vídeo amb gols i tal que han fet els de la corba (per cert en castellà, després no presumim de catalans si pot ser...) el partit de l’any passat va ser tot el contrari, un partit molt brut on va imperar la patada i les tanganes i les provocacions. “Casualment” s’ha designat al mateix àrbitre que l’any passat no va impartir justícia com s’esperava.
Però el títol ve per la caverna que estan escalfant de mala manera el derbi i de moment a l’afició ja els ha posat a tope com es veu al vídeo. Després em fa molta gràcia que els periodistes que a Madrid menyspreen al Atletico i Getafe, que també estan a primera, que facin l’exercici d’hipocresia de criticar que la premsa de Barcelona ho faci amb l’español. Si algú ha de callar són ells.
Tots sabem que l’español a Catalunya està a l’ombra del Barça i que aquest és el que s’endu tot el ressò mediàtic, la majoria d’ajudes institucionals, suport polític, etc. Però es que tots aquestos no poden fer res si el que més ven és el Barça. Si l’Sport i Mundo es basen amb el Barça perquè és el que més ven, doncs que facin premsa per a l’español i que la comprin els pericos no?? A TV3 té el seu hattrick com el Barça, als mitjans citats anteriorment també surten. La veritat, no se que volen més. Podrien tindre més pàgines, és cert, però es que no juguen ni UEFA. No generen noticies com per a omplir molt més, la noticia de tots els dies és l’etern interès per dos o tres jugadors, la veritat és aquesta. El Nàstic o el Lleida, per exemple, també es podrien queixar de l’español no?? És un qüestió d’estadística i d’importància dintre del món del futbol. Almenys així ho penso jo. Està clar que podria tenir algun minut més a la tele i algunes pàgines més, però es que també podrien fer un diari per a ells i omplir totes les que volguessin. Que passa, que no ven els exemplars suficients per a ser importants, és la llei d’oferta i demanda.
El que és patètic és que des de la caverna vinguin a donar lliçons de com tractar als equips de la mateixa ciutat quan no són els més indicats per a parlar. A dir que si estan oprimits a Catalunya, que si els maltracten social i políticament. No se, jo això no ho he vist. Tenen el seu espai i no he vist mai que es margini a una persona per ser de l’español. Simplement són menys gent a Catalunya els aficionats a l’español. Però bé, així la caverna aprofiten per a no parlar de les seves misèries pròpies i per a escalfar el derbi, ja calent de per si. Si el maltracte institucional es desmunta quan el president actual de la generalitat, Montilla, és perico. Tampoc veig que els esportistes com Alguersuari o Mengual els hagin retallat cap subvenció ni els hagin fet fora o escridassat a cap lloc per ser pericos. Ricky Rubio igual.
Perquè ahir, la noticia del dia era que Casillas i Cristiano estan matats, almenys ho hagués hagut de ser a Madrid. Però clar, per exemple a punto pelota, ahir “casualment” després de començar amb el ganxo de la enemistat van començar el programa amb el vídeo de la corba i van estirar el xiclet més d’una hora i quart per a no haver de parlar de lo altre. Després van treure una polèmica entre Xavi i Lass després del derbi, van parlar fins i tot del Betis i del Sevilla!!! Resum dels partits d’Europa league. Total que van parlar del “tema estrella” del dia durant un quart d’hora. En canvi l’any passat van omplir programes i programes del tema Ibra.
He de dir que a mi personalment em sembla lamentable la portada del Mundo deportivo d’avui que sembla més un diari sensacionalista que esportiu. A mi no m’agrada que es parli d’aquestes coses a la premsa esportiva. Però que ho critiquen la caverna quan porten anys parlant de les històries del vestidor blaugrana (l’any de Ronnie i el gimnàs, la discussió amb Eto, després el tema Ibra, que si Ibra estava liat amb Pique, després amb Shakira, etc) manen ous, és la hipocresia de la premsa cavernaria, ells poden tirar tota la merda que vulguin però a ells no els hi toquis el vestidor ni les interioritats del club. El 5-0 ho ha tret tot a la llum i ha demostrat que el que passa en un vestidor si les coses van bé no surt però si els resultats no acompanyen comença a sortir tota la merda de dintre.
També estan escalfant el derbi en que els equips no li juguen al Barça agressivament, que surten derrotats al camp...clar clar. En definitiva que estan picant a l’afició per a que sigui un infern i als jugadors per a que peguin patades. I tot per a recuperar els tres punts que van perdre al camp l’altre dia. Perquè saben que després, quan vagin ells serà una bassa d’oli perquè són el seu filial, igual que passa amb l’atletico. Que els dos clubs ho donen tot contra el Barça i contra el madrid semblen juvenils.

No hay comentarios:

Publicar un comentario