Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



miércoles, diciembre 1

Ressaca del clàssic II.

Esperem que després del recital del Barça ja no tinguin la poca vergonya quan l’equip cule guanyi per molta superioritat a un equip de dir que els h han regalat el partit, que no han posat la cama, etc. Cada any proven la medicina dues vegades com a mínim en lliga i segueixen sense reconèixer els mèrits de l’equip cule. Que no és una qüestió de que no pressionin o que surtin derrotats, simplement si el Barça juga a la velocitat que acostuma no tenen temps d’arribar, per molt que corrin.
És molt trist el poc que s’ha parlat del bany i el molt que s’ha tirat merda sobre Piqué i culpat a l’àrbitre. Com poden parlar de l’àrbitre en aquest partit??
Ara avui ja ha tocat el tema de la uefa i parlen de cacicada. Com pots parlar de cacicada quan li han fotut només un partit a Ramos de sanció??Com poden parlar que l’àrbitre és del Barça quan a  l’acta “s’oblida” de les dos agressions posteriors?? De veritat que no entenc com pot ser que després de la patada a Villa que ja era de vermella, després l’altra a Messi i les dos agressions que es quedi amb un partit!!
A mi em fa gràcia que es parli de l’arbitratge quan el rastrero de carvalho li pega una genollada al cap a Messi totalment evitable i després encara li pega la gran llescada en una jugada anul·lada. Li pega colzada i resulta que la groga és per Messi! Si li vols treure a Messi per simular vale, però almenys groga a Carvalho està clar i resulta que Carvalho va acabar el partit...lamentable. Tot el que va passar a la banda de les banquetes no va tindre la sanció corresponent, però casualment el linier d’aquella banda era el que li va anul·lar el 2-3 al Bernabeu a Rivaldo xiulat per Los Santos Omar. Casualment tampoc va veure la patada de vermella a Villa de Ramos que es va quedar en groga. Casualment tampoc va veure res en les dues tanganes que van passar a prop d’ell.
Després Marcelo se’n va anar sense cap groga quan fa dues obstruccions clares a Pedro sense pilota i que casualment les dos acaben en gol. Tampoc va veure les dos patades per detras al mig del camp de Pepe a Messi dels primers minuts i va acabar el partit amb una groga. Kedhira que li pega a Iniesta i no veu groga i la mateixa jugada amb Villa resulta que si que es groga per a l’asturià. Un altre que va pegar el que va voler sense sanció.
I després es veu que Mourinho va treure a Lass i li va dir pega el que vulguis que va barato i es va dedicar a unflar a tot el que passava per la seva zona. Arbeloa igual.
Però clar per a justificar la derrota abultada l’àrbitre va influir perquè no va pitar penal sobre Cristiano, però són tant rastreros que manipulen la imatge i treuen el moment en el que hi ha el xoc entre Valdés i el ninyato i el començament on Valdés toca pilota se l’obliden. Després al·leguen també que el primer gol de Villa és fora de joc quan té l’hombro més avançat que Pepe. Ara resulta que la norma en cas de dubte de deixar seguir, quan a la tele amb 20 repeticions veus que té el braç més avançat ja es fora de joc...Patètic.
Però clar amb aquestes tonteries ja han passat dos dies i ja gairebé estan a la propera jornada de lliga i enterraran el clàssic fins al bernabeu. Sorprenent també que portin dos dies parlant del clàssic i dient que era el partit del segle i el que decidia la lliga i que després del banyet rebut en un dia s’ha acabat ja i ara el més important és el de la tornada i la lliga és molt llarga...clar clar.
Per acabar dir que em sembla patètica la roda de premsa d’avui de Ramos. Es pensa que la gent és tonta o que?? Al temps de descompte li pegues la gran patada per detras a Messi, (quan ja n’has pegat una altra de vermella a Villa) sense cap opció de tocar la pilota i al mig del camp, que vas a fer doncs?? Pessigolles?? Algú li ha dit que havia de sortir però aquest mateix que els va prohibir parlar després del clàssic, quedant com a covards, ara l’ha tornat a cagar perquè no pinta res que demani perdó tres dies després. I més després de que els tres socis del Madrid del comitè només t’han posat un partit, no cal que surtis ja home, que no té cap sentit. Jo si fossa Rossell, després del numeret que van montar el Madrid amb el tema Preciado i van obrir la veda de les hostilitats,  demanaria al comité que actui d’ofici i que li fiquin més partits que un. El que no pot ser és per quedar bé sempre amb tothom ser sempre els tontos de la película. I més veient el tracte que últimament li ha donat al barça tant els mitjans com el club i jugadors de la capital...

No hay comentarios:

Publicar un comentario