Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



martes, diciembre 14

Segueixen desquiciats.

Primer que res rectificar una cosa del tema Rossell que em vaig equivocar ja que em pensava que l’empresa esta de Qatar Sports era la de Rossell i que la vaig confondre amb Bonus Sports Marketing, empresa que per fi es veu que ha venut, i que havia guanyat un concurs del projecte “Aspire” per a gestionar l’escola de futbol de la capital de Qatar.
Segueix preocupant però, que hagi dit que l’acord és per tapar forats i que no anirà destinat a la part esportiva. Farà cosa d’un mes que va dir que per al primer equip es farien tots els esforços necessaris. Però resulta que no compleix la seva paraula amb el tema Alves que cada cop té més mala pinta. A veure si Pep li posa una mica les piles a la junta i una de les condicions per a renovar sigui la renovació del jugador brasiler, un jugador que cada dia es guanya la renovació al camp.
Però bé, els que segueixen desquiciats són els de la caverna que no estan digerint gens bé els darrers anys haver baixat al tercer escaló mundial i que el que està dalt de tot sigui el Barça. Ara resulta que després de que tota la resta del món posi pels núvols a la pedrera del Barça, els cavernaris són tan ridículs que, el dia després de que els mitjans catalans i de fora ressaltin el treball que es fa al Barça amb el futbol base i la qualitat de la gent que està sortint i que es posi com a exemple, que surtin aquests fent un estudi de tot el futbol base del Madrid i vacil·lant del seu futbol base en lloc d’alabar al del Barça. Així li van a tots aquests tipus de premis i situacions en les que s’ha de fer pinya que es fa el ridícul. Amb mitjans del mateix país (de moment) fent-se la punyeta uns als altres. Passa cada vegada a la champions, quan un àrbitre s’equivoca a favor del barça que semblen tots del país de l’altre equip que jugava amb els cules, li fan la feina a la premsa estrangera quan haurien de defensar a l’equip del país. Bueno n’hi ha alguns que llavors el comencen a defensar quan el Madrid queda eliminat perquè així tenen la seva quota televisiva. Llavors als mitjans com TVE li interessa moltíssim el Barça, igual que a Tele 5.
Després d’aquesta última jornada, segueixen amb la vena als ulls. No els serveix de res el fresc 5-0 per a demostrar-ho. Després del partit del diumenge resulta que una vegada més, els equips que juguen amb el barça es deixen guanyar. Ahir, alguns mitjans de comunicació inclús van fer estadístiques amb la mitjana de faltes per partit de la Real, les targetes, etc i les van comparar amb el partit del Camp Nou i així (segons ells) demostraven que van llençar el partit. També s’atreveixen a dir que troben a faltar que als davanters els facin més faltes. Clar que ho maquillen amb que no demanen joc dur per als jugadors del barça sinó que els travin els partits i que els intimiden als corners i verbalment....Com es pot ser tan patètic.
No es pot ser tan rastrero de llençar la pedra i amagar la mà. Per a parar el joc com ells diuen que s’hauria de fer els defenses haurien d’estar a sobre i fer faltes quan el jugador no ha marxat però és que a la velocitat que va el barça quan té el dia és impossible. Però clar demanen aquestes faltes quan saben que no es possible i que ni el seu estimat equip va ser capaç de fer. I tenen la caradura de demanar als equips petits que facin una cosa que el seu multimilionari equip no va poder fer.
Casualment ho demanen durant la setmana del derbi per a escalfar als jugadors de l’español que des de que està Pocchetino que no fa falta que els ho digui ningú. Els últims derbis s’han dedicat a cascar i cascar al Barça. A sobre van i posen a l’àrbitre que va permetre la caça indiscriminada de l’any passat i que encara va tindre la cara dura d’expulsar a Alves.
Ja no saben que fer per a desestabilitzar al Barça i mira que ho proven cada dia. Això encara els desquicia més, perquè veuen que el Barça va a un ritme diferent de la resta, inclús del Madrid. I els molt ignorants, en lloc de callar-se la boca, encara segueixen provocant als jugadors del Barça. Segui així nois, que Pep tindrà menys treball de motivació.
Per a acabar també amb el tema pedrera fa dies que aprofiten qualsevol història relacionada amb la pedrera per a fer un bombo espectacular per a enganyar al personal, per vendre fum. Perquè com se’ls va omplir la boca amb que Mou confiava en la pedrera i que la salvaria ara han de vendre la moto amb cinc minuts que va jugar un xaval en un partit sentenciat, omplint-li el cap de vent al noi, ara avui parlant de que tira de pedrera, etc.
Són una màquina de vendre fum, des del dia del 5-0 ja han “fitxat” a Dzeko, Lucas Barrios, Tevez, Almeida i Adebayor, Lukaku, etc. Tot per a no parlar del que passa al camp perquè allí l’únic que poden dir és que ha guanyat, poca cosa més. Llavors parlen de “pegada”, de “polvora arriba”, de que “te matan con los de arriba”, “futbol vertical”, etc. Perquè no tenen el valor de dir joc de contraatac. Perquè com van vendre la moto de que Mou jugaria al atac ara s’han d’amagar tots.. Com que el Madrid només guanya, amb un joc penós de contraatac no poden parlar de futbol i el dia després ja no els queda res. Així van omplint amb fum els diaris per a mantindre les seves ventes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario