Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, diciembre 13

La pedrera també compta.

No volia parlar de l’amic Rossell perquè ja ho vaig fer l’altre dia però es que cada cop que obre la boca la caga. Avui diu que ara el barça està al capdavant mundialment. És que no ho estava sense publicitat a la samarreta?? Vaja manera de vendre la moto entre tots, és a dir, gent del club i mitjans de comunicació als que té controlats com Florentino a la caverna. L’excusa principal és la econòmica tant per part del club com premsa. No enganyem al personal.
Que aquests diners aniran molt bé per a l’economia i que la gestió a nivell d’aconseguir un bon patrocini és bona, ho sabem tots. El problema no és aquest. El problema és si era necessari o no, perquè respecte el pressupost total del club el percentatge d’aquest patrocini és més aviat petit. El que passa és que amb l’excusa dels comptes han volgut agafar la drecera més fàcil de totes i així de passada es realitza el tràfic d’influències per als diferents interessos que té el president a Qatar, entre altres una empresa esportiva. Pot ser estic equivocat però l’empresa que cedeix els drets a la de Qatar Foundation és Qatar Sports Investment segons han dit aquesta tarde. No és aquesta l’empresa que té Rossell a Qatar i que havia de vendre només arribat al càrrec??
Total que el senyor ha agafat la drecera per aconseguir tot el que volia, és a dir, tots els interessos personals a més d’eixugar ràpidament els números negatius de la junta anterior. Pot ser si la junta anterior hagués tingut el suport que ha tingut la actual per part de l’entorn quan va proposar el tema de la publicitat, igual els números no serien els mateixos no?? Perquè ahir vaig llegir no recordo on que Alves demanava dos milions més per temporada i que el club no volia ni parlar-ne. Així com quedem, seran aquests diners per a fitxar a la gent que Pep cregui necessària i per signar renovacions com la d’Alves?? O només serà per eixugar el deute i fer-se l’heroi davant de tots?? Ja veurem com acaba el tema Alves però cada cop fa més mala olor la cosa. Després va i diu que acataran el que digui l’Assamblea. Doncs haver-ho fet el dia que van massacrar a Laporta en lloc d’emplenar tant de temps en desprestigiar a la junta anterior, no ara que ja està signat tirar-se enrere....
Però bé el tema d’avui és respecte la pedrera i perquè estic cansat de sentir a tot arreu que Pep no sap fitxar i que els seus fitxatges han estat ruïnosos per al club. Que jo sàpiga Pep no ha negociat cap fitxatge, així que ell no té la culpa de la cagada amb el tema Eto-Ibra o el tema Txigri, més que l’ estrictament esportiu. Però en canvi Busquets o Pedro, com que han sortit de la pedrera ja no cal parlar-ne. És més fàcil dir que Pep no sap fitxar. Per cert Maxwell també el va fitxar Pep, a Piqué també i a més va tindre els ous de posar-lo.
Perquè que jo sàpiga va ser Pep qui va pujar al primer equip a Pedro i el va mantindre al club quan estaven a punt de malvendre’l, o va fer pujar a Busquets sense que li digues ningú de fer-ho. Quan valdrien ara Pedro o Busquets si els anessin a fitxar?? Dos campions del món i que estan jugant a un nivell bestial.
El partit d’ahir de Pedro és per a emmarcar directament. I no és el primer que fa. Des del dia que va anar entrant al primer equip que sempre que ha jugat ha complert, però és que des de mitjans de la temporada passada que possiblement sigui el millor i el més decisiu després de Messi. Un jugador que treballa i treballa per l’equip, que fa moviments sense pilota que permeten que Alves pugui pujar amb tant de perill, que crea desconcert a les defenses amb els seus moviments i que es desmarca de luxe i té gol. A més d’una gran capacitat per a fer parets en espais reduïts. Que volem més per 0 euros??
Busquets igual, un tio que és capaç de menjar-se als migcampistes rivals i escombrar totes les pilotes que passen per la línea central i que talla tantes pilotes. A més té la capacitat en espais reduïts de fer moviments per tal d’anarse’n de dos tios que el presionin i deixar a Xavi-Iniesta amb espais per pensar. Capaç de jugar al primer toc o d’aguantar la pilota quan cal. Això un mig defensiu, que molts equips el voldrien per a jugar on al Barça juguen Iniesta i Xavi.
Això sense comptar amb la idea de posar a Messi on juga ara que ha permès que acabi d’explotar i sigui el millor jugador de la història o que va camí de ser-ho. A més de tindre la valentia de arribar després d’entrenar a tercera divisió i tindre la personalitat de fer fora a les vaques sagrades com ho va fer i implantar uns mètodes molts d’ells novedosos i que tant bé han anat a l’equip. Però clar el més fàcil és culpar-lo de que els que estan per dalt no tinguessin la capacitat de solucionar els problemes esportius i així de passada es llença més llenya al foc per tal d’intentar desestabilitzar. Que hi farem.
Per acabar comentar que cada vegada l’Sport m’està tocant més els pebrots. És l’exemple més clar de que no hi ha res com tenir una bona premsa veient les valoracions d’avui de l’sport a Iniesta i Xavi. Al primer li posen un 8 i al segon un 9. Però és que a més la descripció és bestial:
Iniesta: No fue su mejor partido y eso que marcó un golazo de muchos quilates tras una jugada ‘marca de la casa’ con cientos de pases y combinaciones. Pero es que de Andrés se espera ya tanto que si no está de 10 parece flojo.
Xavi: Gane o no el ‘Balón de Oro’ su juego siempre es superlativo. Tiene tanta calidad en sus botas que cada partido suyo es una lección magistral de fútbol. Ayer hizo lo que quiso con el balón y se erigió en la brújula del equipo. Referente.
No se, igual és que jo vaig veure un altre partit però per a mi va ser el millor amb diferencia, juntament amb Pedro. Sort que Iniesta passa de la prensa sinó potser ja no estaría al Barça veient l’exigència i la diferent forma de valorar a un i altre jugador…


No hay comentarios:

Publicar un comentario