Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, diciembre 20

Coses del derbi.

El derbi de l’altre dia va deixar moltes coses que són dignes de comentari, però la meva memòria no és d’elefant i segurament me’n deixaré alguna.
Primer que res parlar del joc, ho comentàvem el dia abans en una tertúlia d’estes de fora del pub per la nit, que el Barça guanyaria bastant més fàcil del que semblava. Evidentment no ens esperàvem una golejada tan gran, jo vaig dir 0-3 per exemple. Però estava cantat per la pujada de fumets que tenien els de l’español que es pensaven que guanyarien perquè anaven quarts. Han estat tants anys patint per la classificació que ara que estaven a dalt es pensaven que guanyarien.
És el que passa quan la gent es passa de motivació i d’optimisme, que després quan es perd entra el mal perdre. Com ara en Luis García que no entenc la seva actitud al camp i als micros quan juga amb el Barça. Tampoc va ajudar el vídeo de la corba jove generant violència que després va passar el que va passar.
Amb el tema Iniesta resulta que van presumir d’afició perquè van aplaudir a Iniesta i li van fer un homenatge. Home no cal ser tan hipòcrites perquè l’any anterior no el van aplaudir precisament i això que ja era amic, va anar al funeral i tal. Només faltaria que després del que va fer el xiulessin i el tractessin malament. Però amb aquest tema van tapar el patètic llançament d’objectes (la foto del cap de porc l’he vist mil vegades) i el tracte als jugadors quan s’apropaven a les bandes i els córners. Tampoc casualment els mitjans s’han fet ressò de l’actitud lamentable d’uns aficionats de l’español que van intentar agredir a aficionats del Barça i que ho van comentar a Ona fm. Però clar amb les mil càmeres que hi ha a l’estadi no els va “interessar” enfocar-ho, no sigui que els esquitxi el tema de generar violència que van fer tota la setmana.
Segons els d’Ona fm a la grada hi havia uns familiars i representants del Barça que quan van fer el primer gol van celebrar-ho. Doncs bé un d’aquests pericos que anaven sobreeixits i no li va sentar massa bé el gol va intentar pegar-li a aquest grupet i un soci de l’español amb el carnet de soci perico que va intentar posar pau i l’impresentable perico que li va pegar punyada al home aquest de 6o i pico d’anys i el va tombar i es va muntar una tangana que no veas, amb l’actuació de la seguretat més lenta que menys, com sempre que actua la seguretat, que arriba quan esta tot fet. Menció especial per als mossos que sempre a la tele se’ls veu mirant el partit en lloc de controlar la grada. Indignant com veuen tots els partits de gorra.,
Menció apart també per a un sector de públic que li va cantar tot el partit crits racistes a Alves, però clar el tema insults només és important quan es al ninyato del Madrid. En canvi als del Barça poden fer el mono, poden dir-li a Messi muerete (no a Cornellà, al bernabeu),etc. Però clar l’únic que és destacable és que al pobre tontet li canten “ese portugués....”.
Una altra cosa que m’ha fet molt agràcia és veure en tots els canals i premsa cavernaria com en el primer gol parlen de que el Barça marca el gol amb Callejón a terra. Com me n’alegro perquè ja comença a ser hora de que als que es volen aprofitar del suposat fair play per a fer els tramposos que els hi vagi passant de tant en tant una cosa d’aquestes. Perquè el rastrero de Callejón (de quina cantera ve, casualitat??) després del mínim contacte amb Puyol al que li posa la planxa quan cau a terra mira on va la pilota i es queda al terra i torna a mirar estant al terra. Veient com seguia la jugada va seguir al terra per a que el Barça hagues parat la jugada i així aprofitar per a tallar el joc. Ja està bé de fer el tonto amb el fair play, els jugadors ho saben quan algú s’ha pogut fer mal, no cal cedir als tramposos que es queden al terra quan no tenen res per a tallar el joc. Si es deixa de parar s’acabaran les tonteries dels equips tramposos.
Després el tema arbitratge, manen ous que els jugadors de l’español es queixin de l’àrbitre quan va permetre dos patades per detras a Osvaldo i una altra de Marquez sense amonestar. Després li v a perdonar dos grogues a Baena i va acabar el partit. L’any passat amb Alves no va ser tan condescendent no...Luis Garcia al davant de tots plorant que es que les primeres faltes va treure targetes grogues...clar clar. Per a començar les tres primeres no la pita, les targetes que va treure més que clares. El que no va ser normal va ser l’any passat. El que no entenc és com pot ser que diguin que els dos primers gols no són legals. Molt patètic, tot per a no parlar del bany futbolístic.
Per a acabar em sembla molt penós el tema Alves. Ja no per la renovació sinó per la tendència dels mitjans que controla Rossell que des de que està el tema de la renovació que li estan pegant una canya que no és normal. Els de l’sport ahir criticant-lo per dues jugades en defensa que va arriscar més del degut li pegaven una canya brutal quan abans no ho feien i els de Ona fm també li van pegar més d’un “palet”. Vaja colla de venuts, per molt que intenteu arreglar el tema de Rossell els aficionats no ens vengeu la moto que nosaltres si que el volem, encara que hagi de cobrar més.

2 comentarios:

  1. Patètic lo del Luís García de "Cuando te levantas el domingo y lees ciertas cosas ves el odio que se tiene hacia este club en ciertos sectores y me parece lamentable". Jo cada cop que juguem contra ells al.lucino de l'odi que mostren els seus aficionats en les cares i els càntics. Potser s'haurien de mirallar una miqueta i no s'extranyarien tant.

    El tema Nolito que comenteu al Tirando... jo crec que ve d'un article del Perarnau on parlava de que al B hi ha tres tipus de jugadors i al Nolito el posava a la dels que mai pujarien al primer equip, els que nomes eren per "donar cos" al B i permetre que "les perles" agafessin experiència.

    No t'extranyi que, a mes, sigui una jugada a tres bandes amb destí final Madrid, que el Benfica paga uns preus al Madrid que no s'entenen i potser ara es cobri el favor.

    ResponderEliminar
  2. No crec que el Madrid vulgui fitxar a Nolito, encara que pitjors coses s'han vist. Perquè se'n va sense pagar clausula que no renova, així que el Madrid li hagues fet l'oferta directament. Jo ho veig més com un tema que no s'ha vist al primer equip en un futur proper i que prefereix donar el salt i cobrar més pasta. Els del Benfica confirmen el fitxatge.
    Sobre Luis Garcia des de que ha fitxat per l'español que s'ha fet un rastrero, jo recordo al Murcia i els altres equips anteriors a primera i no era tan patètic com ara. L'arribada de Pochetino també ha ajudat a que l'equip siguin uns marrulleros, ja no és l'odi que mostra cap al Barça que fa quatre dies també la va liar contra l'atletico. Es "passa d'experiència" en la meva opinió.

    ResponderEliminar