Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.lunes, enero 24

Cruyff podries callar-te la boca ja d’una vegada.

Jo no se que en pensa la gent d’aquest senyor però a mi ja fa molts anys que em toca molt els collons el que fa i diu. La gent ja li ha agraït suficientment em sembla el que va fer amb el dream team i l’espectacle que va donar com a jugador. Ja fa anys que s’està passant de la ratlla i la gent es calla per tot el que va fer al passat però em sembla a mi que ja està bé la broma.
No m’agrada el que fa des del seu article setmanal on parla com si ell fos la veritat absoluta i el deu del barcelonisme i que tots li hagin de fer cas de tot el que diu. Jo ja fa temps que em molesta que sigui l’entorn del Barça i critiqui el que no surt bé com a “assessor extern” i que és llevi tota culpa de tot i que en canvi quan alguna cosa surt bé es pugi al carro de l’èxit. A mi no em sembla que el que està fent sigui beneficiós en cap cas donant lliçons a tothom del que ha de fer.
Ja fa dies que volia opinar al respecte però l’actualitat és el que té, però com que el Barça no va tenir rival aquesta setmana i poques coses hi ha a destacar, després de l’última “vomitada” de Cruyff em sembla que és el moment. Del partit de dissabte el de totes les setmanes, que bé juga el Barça. Quina passada fer aquest joc amb tants jugadors de la casa i que tenen una superioritat insultant respecte la resta. I una vegada més arbitratge més que permissiu al rival, però clar resulta que el primer gol és dubtós...que tristos que són. Així com les realitzacions dels partits que cada vegada són més “intencionades” i manipulen la realitat d’un partit.
Tornant a Alves, jo ja fa dies que vaig dir el de la renovació perquè estava cantat que algun il·luminat sortiria a donar la seva opinió cada dos per tres i que els mitjans de fora (és una de les poques coses que es poden agarrar per a fotre malestar i intentar desestabilitzar) i els de casa (estan tots a les ordres de Rosell i així presionen al jugador i estan venent la cosa com si fos un pessetero per si no el renoven quedar com a sants) no el deixarien tranquil. Deixar-lo tranquil al jugador és el que més hauria d’importar, però clar tenen tots molts interessos com per a fer-ho. I el jugador no està tot el tranquil que hauria d’estar com es va veure contra el Malaga em sembla que es va picar amb Piqué. La cosa s’està enquistant i fa molt mala espina. S’està parlant d’una diferència d’ un milió entre el que demana ell i el que li dona el club. El fan quedar com un pessetero quan està donant preferència total al club, només demana que l’equiparin el sou al que aporta al camp. A mi em sembla que aporta igual que el segon escaló salarial així que em sembla bastant just que cobri el que demana. És el millor lateral del món i estan fent el miserable amb Alves. Són cinc anys de contracte a una diferència d’un milió per any són cinc milions. En canvi se n’han gastat 3 per a que vingui Affelay al mercat d’hivern quan podia vindre gratis al juny. Quan no feia falta si veus jugar a Tiago o li vols donar minuts a Bojan o Jefren (al pas que va el xaval Prosinecki no serà res comparat amb ell). Però clar aquesta renovació se l’han presa com un “toc d’atenció” per a la resta. Molt penós. Perquè a més si el vens com diuen els il·luminats a qui trobes del seu nivell quan no ha ha un jugador de les seves característiques avui en dia, que t’aguanti físicament gairebé tota la temporada i amb el joc que crea des del lateral. És més en cas de trobar-lo quan costaria?? És que és una barabaritat.
Però el més penós són declaracions com ara les de Cruyff pressionant públicament al jugador. Si tant amic de Pep com diu que és a que ve ara dinamitar-li el vestidor quan ha dit públicament que Alves és imprescindible?? A que ve ara que diguin que el venguin??
El que més em fot d’aquest personatge és que parla com si hagués inventat el futbol quan la gent té molt poca memòria històrica. Perquè no parla de la merda de gestió que va fer del dream team i se’l va carregar abans de temps?? Perquè no parla de com va fer avorrir a Laudrup fins que va marxar i va fer que el Madrid ens passes per sobre?? O el cas Stoitxkov, el cas Romario, la cagada de  korneiev, escaig, Kodro, el seu propi fill, etc. No se’n recorda del previ al dream team i els anys penosos posteriors?? No se’n recorda de que anava d’estrella i volia destacar per sobre dels jugadors??
Jo si alguna cosa li he trobat bé és el cas de Cruyff. Ja comença a ser hora de que es deslligui del entorn cule. Perquè ell cobra uns diners per tirar merda sobre el Barça, així que el que pot fer es començar a tindre una mica de respecte i adonar-se’n de que ell està escrivint una columna d’opinió i no té perquè donar ordres a ningú. Que parla com si tot el que digues ells s’hagues de fer, i després quan la cosa falla s’amaga.
Una altra cosa de Cruyff és el tema selecció catalana. És necessària la presència de Cruyf com a entrenador per a jugar un amistós a l’any?? L’equip juga millor perquè ell s’assegui el dia del partit a la banqueta si pràcticament no fan ni un entrenament previ al partit?? Perquè es ven la moto que ell no cobra maquillant-ho amb el tema de la seva fundació, però es que encara que vagin a una fundació la federació catalana els diners se’ls ha de gastar igual. Em sembla molt vergonyós tot aquest tema, quan qualsevol entrenador català de la zona ho faria molt més barat que ell i total només ha de fer un onze i després els jugadors fan el que volen.
Total que cobra uns diners d’un diari per opinar del Barça, cobra diners del club per a la seva fundació per unes col·laboracions que va signar Laporta, cobra de la selecció catalana. Ja està bé de fer la sangonera home, i més per a anar criticant i posant mal ambient al club manipulant a tots els cruifistes.
Per acabar el tema Messi. Ara el volen sancionar per aixecar-se la camiseta. Totalment just ja que hi ha aquesta norma. El que és patètic és que existeixi aquesta norma de la camiseta, feta perquè els jugadors no mostrin publicitat de la qual ni els clubbs, teles i federacions no cobrin. Aquest és el veritable objectiu de la norma absurda de que no et pots treure la camiseta. Però en canvi si que pots xutar el banderí, fer balls que puguin provocar al públic, besar banderes, etc. En canvi no et pots llevar la samarreta quan fas un gol i quan és una cosa que moltes vegades et surt celebrar-la així perquè és una cosa inesperada. Com ara els dos gols d’Iniesta més decisius de la seva vida. És lamentable home.

No hay comentarios:

Publicar un comentario