Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



martes, enero 11

A qui li piqui que es rasqui.

No entenc el rebombori que s’ha creat després de que Messi hagi guanyat la pilota d’or. Jo ja vaig fer una entrada fa uns mesos en la que deia que per a mi el millor era Messi i era el que havia de guanyar.
S’està parlant de que el premi no es just però és precisament tot el contrari. Ho dic perquè aquest any s’ha unificat amb el premi que donava la FIFA i per primer cop han votat els capitans de les seleccions i els seus entrenadors. Resulta que es diu per a tirar l’ imatge de Messi per terra que el més important a l’hora de donar el premi era el mundial i es fa un exercici total d’antidemocràcia quan el que ha guanyat ha estat per votació d’un munt de gent d’un munt de països. Però clar com el resultat no era l’ esperat doncs tots a intentar llençar merda al premi.
Però resulta que surten les votacions dels diferents corresponsals de France futbol i segons aquestos el guanyador era Sneijder. On està aquí l’ importància del mundial si l’holandès no el va guanyar?? On estava Forlan almenys al pòdium si va ser designat el millor jugador del mundial?? Però clar com tots estaven esperant que guanyes un espanyol per a donar-li tot el mèrit a “la roja” ara estan tots rabiant perquè el mèrit és del Barça i tots els mitjans s’han hagut de tragar els reportatges i entrevistes que s’havien preparat per a matxacar-nos amb la roja de la fava, com porten fent des de que es sap els tres del pòdium. I clar com que han votat els que realment en saben de futbol i no només els pseudoperiodistes ha guanyat el millor perquè és el que han votat, al millor jugador del món aquest any.
Perquè no entenc perquè s’ha de tenir en compte els títols d’un equip o una selecció per a donar-li a un o altre jugador. Així com quedem, és un premi individual o al millor equip?? Per a donar-lo al millor equip no cal fer votacions ni res. És tan absurd mirar títols col·lectius per a donar un premi individual que no entenc ni com s’atreveixen a dir aquestes coses. L’any del mundial on Holanda és subcampiona contra Alemanya li donen a Cruyff i ningú va dir res. Per que?? Perquè era el millor. És que es tan lògic que no entenc la discussió.
Un altre fet a destacar és el que han demostrat els de Fuentealbilla per exemple, que de culers res sinó que són d’Iniesta i punt, ahir va quedar més que demostrat després de sentir parlar a la família i la gent del poble, que inclús el van marginar per ser argentí. Quina diferència a l’hora de demostrar l’esportivitat amb els de Terrassa, però que hi farem, almenys ja va bé que es vagin llevant les caretes.
Però bé, tornant al futbol, ningú pot negar que el millor jugador del món és Leo Messi, ho demostra partit a partit i amb una regularitat brutal, el que passa és que amb la subnormalada esta de que amb any de mundial ha de guanyar un de la selecció mundialista ja tothom diu que és injust. Tots aquests que diuen que és injust que mirin els números de Messi d’aquest any, que mirin els golassos que ha marcat, les assistències que ha donat i les jugades que no acaben en gol alguns cops però que són brutals. Que mirin que ha estat el màxim golejador de la champions, el bota d’or, que va marcar quatre gols en un partit de quarts de champions. Si es que no acabaríem mai, però clar amb la tonteria del mundial tot això no val.
Em fa molta gràcia tota aquesta gent que diu si votem al millor jugador del món el resultat és just però si votem al d’aquest any no. Durant tot l’any el millor jugador del món ha estat Messi, excepte en un mes de tot l’any degut a la basura d’entrenador que tenia la seva selecció i alguns jugadors que estaven allí per ser amiguets de Maradona. Així per un mes de tot l’any, bé fins i tot fins a vuitens, ningú dubtava de la qualitat d’aquest i de que era el millor. Cau eliminat i ja esta, tot el que ha fet els darrers onze mesos i mig ja no val. Em sembla molt hipòcrita. Que l’anterior pilota d’or després de mundial la caguessin i li van donar a Cannavaro no vol dir que sempre hagi d’estar el mundial el més decisiu perquè llavors el millor del mundial per votacions va ser Forlan i no apareix ni entre els tres. Em sembla perfecte els que volien un campió català que estiguin enfadats o els que el volien espanyol. Però la realitat és que Espanya no es que brilles molt durant el mundial, (gràcies a Del bosque que s’ha carregat l’estil Barça de la selecció posant a Xabi Alonso i jugant amb doble pivot), va guanyar perquè la resta encara eren pitjors però no va demostrar una hegemonia en quant a joc aplastant com per exemple el Barça de les sis copes. A més de que hi ha hagut el problema de que tant Xavi com Iniesta eren de la mateixa selecció i s’han repartit els vots. Però es que si es mira el mundial Iniesta va estar molt bé, però la resta d’any gairebé no va jugar per lesions i Xavi al reves, bona temporada però el mundial tampoc va brillar molt que diguem (gràcies a Del bosque per encaixonar-lo més avant d’on juga per a col·locar amb calçador al del Madrid, no fos cosa que els cavernaris s’enfadessin).
A més si des del primer dia que es diu que era igual qui era dels tres, que seria just i que guanyava el Barça i la masia on està ara el problema?? El problema esta en que volien que no guanyes Messi per a fardar tot el país de títol i ara s’han trobat que Messi és argentí. Sorpresa sorpresa cavernaris!!! Jajaja.
Però bé, com deien per la meva terra i per la de molts dels que llegiu això “Si tenen ràbia que mosseguin ceba”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario