Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, enero 17

Renovacions.

Primer que res el partit d’ahir. Vaia partidasso del Barça. Estava cantat que el Barça sortiria, si ja de per si surt a saco, en l’equip de gala a mossegar i sumar la victòria ràpidament que en lo poc que pinxa el Madrid gràcies a la poca igualtat que hi ha era qüestió d’aprofitar-ho. Llàstima de que Messi no va marcar cap gol perquè se’l va veure una mica rallat quan se n’anava cap al vestidor, hagués anat bé algun golet per a retallar al ninyato que li’n porta quatre. Casualment quatre gols de penal per la diferència de penals a un i altre equip. Però clar al Barça és l’equip que ajuden...Quina colla de plorons, la qüestió és no parlar de futbol perquè així no es fa el ridícul. Feia dues setmanes que el Madrid rebia ajudes arbitrals  i els villaratistes s’havien amagat baix de les pedres. El Madrid ha punxat ara tota la setmana entre el 9 i el villarato taparan el patètic partit de futbol que va jugar contra el cuer. Allà ells, és l’error que va cometre el Barça fins que va arribar Cruyff i va canviar el club de baix cap a dalt.
El partit d’ahir va ser un recital de bon futbol i el gran problema que té el Madrid és que juga immediatament primer que el Barça o després i veus els dos partits i la diferència és tan brutal que si ets aficionat al Madrid l’únic que pots fer és resignar-te perquè es veu que és qüestió de temps que la diferència sigui més gran. El Madrid sempre esta jugant a la corda fluixa i a la famosa èpica que el resultat ho tapa tot, però quan falla l’èpica és quan es parla de les carències en el joc. Bueno es parla segons a on perquè els cavernaris ho tapen cada vegada, ja sigui per l’àrbitre, una moguda de Mourinho o bé algun intent de desestabilitzar al Barça. Que hi farem. Els culers només ens queda disfrutar d’aquest equip amb tota la tranquil·litat del món i esperar que duri molts anys, perquè és gairebé impossible reunir un equip com aquest durant molts anys en quan acabi aquest cicle. Però es que veus jugadors del B com estan jugant i encara que no sigui igual es pot assemblar una miqueta....
Però del partit d’ahir, per a mi hi ha una dues coses a destacar. La primera és Afellay que ahir va demostrar una miqueta el que pot arribar a fer perquè el dos partits que havia jugat semblava que trepitjava ous i jo almenys no li vaig veure res, ahir va demostrar algunes cosetes i esperem que vagi a més. L’altra va passar degut a una lesió. I es que quan va retirar-se Alves i va sortir Adriano es va veure la diferència d’una forma notable. Alves és el millor. Espero que Rossell ho hagi vist i que la renovació s’acceleri perquè és una vergonya aquest estira i arronsa que estan fent amb les renovacions. De veritat que no ho entenc. No vas dir que el que digues Pep aniria a missa Rossell?? Que el Barça no escatimaria en gastos per al primer equip i que seria prioritari el que volgués Pep. I així quina subnormalada estan fent?? Si t’ha dit Pep que és insubstituïble i que la renovació és prioritària que està esperant?? Després es volen gastar 45 quilos en un jugador que se’n va anar del Barça o renoven a Bojan més anys quan encara li’n quedaven uns quants. No ho entenc, perquè a més com el seu homòleg madrileny es val del control a de la premsa per a pressionar a Pep per a que renovi, com per exemple avui el Casanoves a l’Sport. No ha dit que millor que al Barça no estarà enlloc, doncs que el deixin en pau home. Si ja s’han reunit per a acordar els fitxatges de l’any que ve no està clar que renovarà?? Vaja ganes de tocar els collons la veritat.
Perquè estan fent unes misèries que em semblen ridícules per al club on estan. Ahir llegia que Busquets no renovava per tonteries com ara una prima que el club li donava per 45 minuts jugats i que Busquets demanava per 40. I tonteries per aquest estil. Una cosa és una diferència de milions d’euros i l’altra és per aquestes xorrades de miserables en un club que factura 400 milions. Molt ridícul.
Després fora del futbol el tema del basquet. La setmana passada surt la renovació de Xavi Pascual per al Regal Barça i a la mateixa presentació surt que Joan Creus encara no l’han renovat i que ara s’hi posaran. Espero que sigui ràpida la cosa i que no vagi aquesta junta amb la tonteria d’esborrar el que van fer d’altres perquè si una cosa va fer bé Laporta es posar a Creus al bàsquet. Jo personalment en lloc de renovar a Pascual hagués posat a Solozabal, encara que ens prives dels seus grans comentaris al 33. No és que Pascual ho estigui fent malament, de fet el Barça ha millorat des de que va substituir a Ivanovic. Però té “tares” que no m’acaben d’agradar. Les principals són la influència d’Ivanovic de no treballar les zones, que en moments puntuals i sorpresius van molt bé, no és una qüestió de fer-les a cada partit perquè no sempre són vàlides, però hi ha situacions que no aniria malament tindre treballada alguna zoneta. L’altra tara preocupant és la gestió dels minuts dels jugadors, l’últim partit per exemple, va tindre a Ricky Rubio gairebé dos quarts assegut, Fran Vazquez igual. Van sortir tots dos de puta mare el primer quart i van desaparèixer del partit. I això ho fa moltes vegades amb molts jugadors depenent del partit. No se. Malgrat que ho està fent bé, amb l’equip que té el Barça ho podria fer millor i no haver de patir com s’està patint últimament els partits de fora de casa. I ara ve el top 16 que és decisiu així que cal que espavili.
Però tornant a Creus, ja s’està tardant amb la renovació. És el que ha reflotat el regal Barça d’una forma brutal i és el crack dels despatxos. Fa dos anys quan van marxar Ilyasova i Andersen jo pensava que l’equip anava cap avall. Doncs el tio va i fitxa a Lorbek i a Terence Morris, repesca a Sada i a Navarro i fitxa a Ricky Rubio. Brutal, total que gairebé es guanya tot. Es lesiona Mickael i Basile, peça bàsica al Regal Barça un en tot i l’altre més defensivament que res, i es treu de la mànega un Ingles que ningú esperava el fitxatge on la premsa buscava altres opcions i ni s’ho pensaven i ara hi ha un jugador bastant bo i amb alçada per a defensar als tresos alts. Però es que sobretot es treu de la mànega un Anderson que estava oblidat a una lliga de desenvolupament a Amèrica i fa un fitxatge bestial, fins i tot amb vistes a si se’n va Mickael l’any que ve. Encara que esperem que amb el tema de la nba de l’any que ve segueixin tant Mickael,  com Ricky i Fran. Joan Creus és el veritable “arquitecte” d’aquest Regal Barça fantàstic i en canvi esta per renovar.
La veritat és que no entenc molt bé el funcionament d’aquesta junta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario