Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



martes, enero 4

Que fàcil és parlar des del sofà.

La premsa cule cada vegada més em cau pitjor. Ho veuen tot i opinen des de la seva torre de control i parlen quan molts d’ells possiblement mai hagin jugat ni a futbol.
El Barça va jugar al mateix que juga sempre, hi ha cops que es marca abans i d’altres més tard i en aquestes ocasions es genera un nerviosisme, primer per part de la grada i després els jugadors que noten aquest. El Barça no va fer un partit horrible com molts diuen, simplement no van estar del tot encertats, clar que es notava la falta de Messi però si no es pot guanyar sense ell no mereixen aquesta aureola de tan gran equip. Jo vaig veure un bon partit, no brillant com en altres ocasions, però bastant millor que molts dels partits de primera de cada jornada i que se’n van aplaudits per les seves aficions. Sempre passa el mateix, com estem malacostumats, a la que surt un partit més travat la gent ja es flipa i treu les espases de damocles per a matar a aquest i a l’altre quan moltes aficions pagarien un sou extra per a veure jugar als seus equips com el Barça quan té un mal dia. Resulta que quan parlen de Messi és gràcies a que estan Xavi i Iniesta, ahir estaven tots dos i feia falta Messi. No ho entenc la veritat.
Però clar miren el resultat del partit i a partir d’aquest fan un anàlisi del joc. Així ho sabem fer tots no cal haver estudiat periodisme. Però em fa molt d’asco aquests periodistes que van i diuen que el Barça contra el Llevant no van jugar fluïts, que es van notar les absències i que el joc no va ser el dels últims partits de les golejades. Per a dir això no fa falta una carrera de periodisme nomes cal veure el partit. Però el que no pot ser es pensar que es guanyarà sempre 5 a 0 i que el dia que no ho fas et llencin tot el treball a la brossa com van fer amb l’últim partit. Però clar quan un equip et planta dos línies de 10 a l’àrea la culpa és de la falta de fluïdesa i que el ritme de la pilota no ha estat el de sempre..clar clar. Com si fos tan fàcil jugar contra un equip que es tanqui tant. Tot i això es van crear ocasions de gol com per a golejar i que en alguns casos per culpa de la gespa es van fallar ocasions de gol clares. Però tota la premsa mudeta en aquest aspecte fins que no es van queixar el tècnic i els jugadors, no sigui cosa que el controlador de premsa Rossell se’ns enfadi per criticar una gestió del club.
Un altre tema que tampoc m’agrada de la premsa cule últimament és que estan fent el que han criticat sempre a la de Madrid, és a dir, actuar amb prepotència i faltar el respecte a rivals de poca entitat i d’altres històrics vinguts a menys. Abans no sabien perdre i ara no saben guanyar tampoc. Està clar que per exemple el partit de copa el Barça és favorit però una mica de respecte a l’Atlethic que es un històric i a lo millor amb l’actitud que porten ens esperaran amb més ganes de les que ja tenen habitualment...
Em fa molta gràcia també llegir que el Barça va acabar demanant l’hora, que si es va patir més del degut. Vaja com estan de mal acostumats la premsa quant per dues penjades a l’àrea ja són tot sofriment. Ni amb els últims anys es lleva de la afició i premsa el tema del victimisme i del patiment, fins al punt que un partit totalment dominat es digui que es va patir per un gol aïllat del Llevant en un dels seus dos xuts a porta. De fet si no arriba a sortir Milito possiblement hagués estat només un xut a porta i no dos. Vaja cagada de l’argenti que es queda mirant la jugada en lloc d’anar a tapar, però clar per una jugada que acaba en gol tot el treball del partit ja no val una merda perquè fem l’anàlisi segons el resultat. Ja va passar el dia contra el Mallorca també.
El tema Milito també mereix un anàlisi perquè hi ha que veure l’egoisme que tenen els jugadors. Ara resulta que amb dos centrals a l’equip i ell, al xic se li ocorre que vol marxar per a tenir més continuïtat i jugar la copa Amèrica a Argentina aquest estiu. Resulta que has estat gairebé dos anys sense jugar i cobrant igual,el club, l’entrenador i companys et donen tot el suport del món, cada partit que jugues et trenques i a la que no jugues en un partit que estàs recent recuperat de la lesió ja demanes sortir al mercat d’hivern. I el club que es foti. Que el facin fora home, que segurament l’han mantingut aquest darrer any per respecte al que ha representat per al vestidor i per la seva trajectòria i desgràcies i ara ell els ho paga així....molt malament.
No vull ser pesat però però vull continuar amb el tema Alves. La cosa té un caliu que no m’agrada i quan criticava als sicaris de la premsa de Rossell ho deia per això. Desde la premsa s’ha llençat merda interessada per a tacar l’imatge d’Alves i cada dia que passa a les valoracions dels jugadors se’ls nota el “tufet Rossellista” quan parlen d’Alves, només cal mirar l’ 1x1 de Sport de les últimes jornades. A mi me la sua perquè jo tinc clar que és el millor i que s’ha de renovar costi el que costi. Però estan els típics influenciables que llegeixen les “bíblies cules” i que a la mínima generen malestar al camp. Ahir a la jugada del primer gol Alves va fer un simulacre d’encarada a la grada perquè des del tema de la renovació que les errades que se li aplaudien cada cop hi ha menys paciència amb el brasiler. A mi m’indigna molt però demostra l’ influenciable que es alguna gent i del perill de la premsa (que ells no volen veure) i que per desgràcia té més pes del que hauria de tenir. Que el renovin ja o la cosa es farà insuportable i aquest jugador no s’ho mereix després del que ha fet pel Barça, un lateral amb tanta influència al joc de l’equip i que ho dona tot partit rere partit i gairebé sense lesions. És lamentable les cartes de pressió que esta jugant el senyor Rossell amb el brasiler.
Per acabar em sembla un acudit dolent que la premsa cavernaria segueixi amb la seva tonteria de que els àrbitres ajuden al Barça i més després de l’enèsim penal que xiulen al Madrid per una piscina del rastrero de di Maria. Cada cop entenc més perquè Mou volia a Di maria en lloc de a Silva, perquè és igual de rastrero que Mourinho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario