Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



miércoles, enero 12

Les seqüeles del dia després.


Han passat dos dies des de la pilota d’or i els mitjans cavernaris segueixen amb la mateixa història, segueixen sense poder acabar-s’ho. El problema principal es que són els “nous rics” del esport i després de els fracassos històrics necessiten del reconeixement internacional per a ser feliços. És l’única explicació que li veig. Es veu des del primer partit després de guanyar el mundial que els periodistes i locutors dels partits estan tot el dia amb l’estel de l’escut amunt i avall i cada frase ha de tenir les paraules campions del món. Necessitaven a un espanyol agafant la pilota d’or i sentir-se així els reis del futbol. Una mica d’humilitat és el que els falta i mirar altres seleccions els estels que tenen damunt l’escut i prendre’s les coses amb una mica de calma.
No es comprensible que aquests mitjans que tot l’any estan plorant perquè al ninyatet li xiulen i insulten als camps, que si el futbol espanyol vol que se’n vagi, que se’l tracta tant malament al pobre. En canvi no els cauen els anells a l’hora de fer les campanyes que han fet aquests darrers dies en contra de Messi a les tertúlies i mitjans. Els pobres estan indignadíssims perquè no li han donat a un espanyol. Que el mundial és tant important i que és decisiu per a la pilota d’or. Llavors si tant decisiu és per què troben tant just el premi a Mourinho i no van plorant i estan indignadíssims amb la decisió de no donar-li a Del Bosque?? La resposta està molt clara, perquè són una colla d’hipòcrites. Per a donar-li a l’entrenador pensen que el mundial no es tant important però en canvi per a donar-li al jugador és bàsic. Si Messi s’hagués lesionat i no hagués pogut jugar el mundial llavors que diríem?? Que malgrat ser el millor onze mesos de l’any per lesionar-se un mes ja no ho mereix? Per què no es qüestiona la presència de Cristiano al millor onze si va caure també a vuitens i no ha guanyat res?? Clar segons qui és els arguments són diferents, el que val per a un per a l’altre no. El que els ha dolgut de veritat és que ha guanyat el Barça i no la roja i ara no poden fardar de pilota d’or perquè no té res a veure amb el seu estimat mundial. Això els fot de veritat, si hagués guanyar Sneijder tots calladets s’haguessin quedat, com han fet amb Mou perquè almenys cap del Barça hagués guanyat.
Total que han trobat un filó per a llençar merda al Barça i sobretot a Messi. Intenten desestabilitzar amb que ara es partirà el vestidor agafant les cares d’Iniesta i Xavi i que diuen que si tan mala cara feien i que afectarà a la seva relació amb Messi. Que volen que surtin tocant palmes i tan feliços?? Evidentment que no els ha agradat perdre però això passa ràpid. La campanya més cruenta però és contra Messi. Des de la caverna ara resulta que li ha robat a Espanya. En el cas de Messi no cal protegir-lo per a que no marxi a una altra lliga com demanen amb el ninyato. Clar com és del Barça se la de posar com a culpable per ser el millor jugador del món. Estan intentant tirar-li a les aficions en contra com si fos l’enemic d’Espanya. Un cop mes la hipocresia dels cavernaris, anar contra un xaval que nomes es dedica a jugar a futbol i ajudar en el que pot als nens que ho necessiten, però clar ara és l’enemic dels espanyols per robar-los la pilota d’or. Com si ell hagués estat amb una pistola apuntant al cap dels que votaven!!! Perquè no surten portades de Del Bosque criticant la votació a Messi de cinc punts com si que han fet amb Argentina?? Però clar els argentins van fer-ho volent però Del Bosque tots calladets no sigui que s’enfadi...són patètics.
Una altra cosa que “casualment” han passat per alt. La importància que li han donat des d’Espanya per a votar al mundial i que tant indignats estan i que si hagués estat només el vot dels corresponsals hagués guanyat Sneijder. Llavors que passa??? Res clar, perquè almenys no hagués guanyat Messi.
No he escoltat a ningú tampoc qüestionar les pilotes d’or de Cruyff (3) sense guanyar cap mundial. Tenen un problema greu de “fanatisme patriotic2 i no s’avenen a raons. No entenen que Messi esta a no res de superar als grans mites del futbol. No veuen que serà el millor de l’historia del futbol si no afluixa el ritme. Els gols de Cristiano els tapen la realitat, bé més que els tapen els donen una excusa per a tapar-los. Perquè aquests dos dies amb la ràbia s’han omplert la boca de que Cristiano és més complet que Messi, que estan tots dos a la mateixa alçada, que hauria d’estar entre els tres primers, etc. No volen veure que Cristiano és un molt bon jugador però que Messi està cridat a ser el millor. No volen veure que no necessita ser el més potent, ni el més fort, ni el més ràpid, ni el més musculós. La diferència de Messi amb la resta és que fa les coses quan ell vol. No és el millor llençador de falta però quan és necessari marca un golas com el dia del depor. No és el millor rematador de cap però a la final de la champions marca un golas de cap. No és el més potent però quan ha fet falta ha marcat golassos de fora de l’àrea per a decidir partits. És la gran diferència, Messi fa les coses al moment que toca. És un geni del futbol i fins que no es vegi com cal no veuran la realitat. I la realitat tant que se la donen de democràtics és que entre més de 400 persones l’han votat malgrat no guanyar els tres títols i malgrat que la seva selecció va fracassar el mundial. La diferència amb la resta de pilotes d’or és que han votat els que realment en saben i no uns periodistes que es basen en títols col·lectius per a votar individualment a un jugador. Per sort han votat els que són professionals del futbol i que veuen el que fa aquest xaval amb una pilota als peus no ho fa ningú. Però la gent segueix enganyant-se per fanatismes absurds.
Però canviant de tema que patètic el ninyatet que ja ha manifestat la seva pataleta amb la decisió de Messi. Ara es qüestiona els criteris de la Fifa. Que t’has de qüestionar tros de burro?? No hi ha res a qüestionar de la Fifa perquè no és aquesta la que vota sinó els corresponsals de France futbol i els capitans i seleccionadors. Si ell mateix ha votat!! Esta xiquet pot jugar molt bé a futbol però la intel·ligència se la va deixar a Madeira fa un munt d’anys. Com pot dir les barbaritats que ha dit?? No va qüestionar a la Fifa quan li van donar la pilota d’or després de que Xavi fos el millor jugador de l’eurocopa. La traca final amb el de Casillas. No saps que les votacions es fan públiques?? Va i diu tot el de Casillas i resulta que ell el vota en segon lloc. Si tant bo és perquè no el votes en primer lloc i li dones els 5 punts?? Vaja tio més fals, tan fals com el paripè de l’avió on fan les declaracions.
I un tema destacable el tema feeling d’Eto i d’Ibra i que explica una mica perquè no estan ningú dels dos al Barça. El primer surt a L’Sport i diu amb la boca plena “que donin tres pilotes” i després resulta que vota i li dona els 5 punts a Sneijder i a Messi no li’n dona cap. Com??? Per què ets tan fals Eto?? Això és el feeling que deia Pep, els cels de Messi. Igual que Ibra que després d’entrenar amb ell tot l’any no el vota. Al final resultarà que tots dos són fora del Barça perquè els seus celets absurds eren un problema per al vestidor...

No hay comentarios:

Publicar un comentario