Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, abril 4

Només falta lligar el sac.

Primer que res, abans d’entrar en la lliga dues coses que no m’han agradat massa. La primera, evidentment ha estat veure com Rossell cada vegada que obre la boca és per a cagar-la. Ja estava bé quan s’amagava dels mitjans i no obria la boca. Almenys així el portaveu del Barça era l’entrenador i mostrava el respecte amb els rivals corresponent. Que des de la capital no li tinguin al Barça això és una altra història, però ells veuran el que fan, han escollit el camí de la difamació i la provocació perquè estan desesperats, però això de cara a la gent que no és del Madrid li està fent perdre el prestigi a marxes forçades i ells veuran si estan fent el correcte o no. Per això no m’agrada que el president del Barça vagi provocant i fent declaracions fora de to. Entre altres coses perquè a més és molt incoherent. Després d’obrir la bocassa que té, uns dies després demana perdó, però és tant inútil parlant que al final dona la impressió que l’únic que fa és demanar perdó als socis barcelonistes, la resta que es fotin. No se, hauria de canviar d’assessor o que parli un altre de part d’ell perquè està fent el ridícul. Una cosa es que pensi el que pensen la majoria, que futbolísticament el Barça està molt per sobre del Madrid i l’altra és anar parlant de golejades abans de jugar. Entre altres coses perquè poden posar a Lahoz o Undiano i robar la copa o tindre mala sort. A un partit tot pot passar i d’aquesta manera l’únic que pot passar és que passis a la història com un Boluda més i el seu famós “chorreo”.
Després el tema Pep amb la RAI i el periodista. S’ha parlat de que són paraules robades, que si no havien de sortir a la llum. Sembla mentida que amb tot el que controla Pep li passi això. Si no vols que et passi això el que has de fer és no dir-ho i així evites aquestes històries. És sorprenent també que digui que està cansat i que s’està acabant el seu temps quan tens l’equip que tens, amb les ganes de guanyar que tenen i com cada vegada que parlen, parlen d’ell amb total admiració i parlant de que és indispensable. Aquestes declaracions no eren pertinents i més si estaven gravant. Que ho digui fora de micros amb el periodista és una cosa i que ho digui davant d’una càmera o un micro és una altra...Però bé ja ho ha explicat en roda de premsa i tots tranquils perquè depèn de que és cansin els jugadors d’ell i viceversa. Encara que a la premsa cavernària no li hagin interessat aquestes explicacions i misteriosament hagin desaparegut de l’escena mediàtica i ja s’hagin bolcat amb les paraules a la RAI per a sembrar la preocupació i una treta més per a intentar desestabilitzar. És curiós com aquests mitjans tenen la capacitat de manipular la informació i rebuscar algunes coses on ningú les trobaria i coses que es diuen en mitjans de difusió mundial que quedin en oblit com si no haguessin passat, amb l’objectiu de manipular la realitat...
Però bé anant al partit contra el Villareal a mi personalment em va decepcionar molt l’equip groguet la veritat. Es parla que si el Barça no va xutar a porta la primera part, que si Valdes va ser dels millors (un partit més que dona els tres punts, però clar només es recorda quan falla. Valdes, el millor porter del món per a jugar com juga el Barça i dels millors del món per a qualsevol equip, llàstima que no té la premsa que tenen altres...), que si el gol va ser amb la mà i bla bla bla. Tot per a no dir que la superioritat del Barça va ser insultant. La primera part gairebé no va xutar a porta, i què?? El que jugava a casa i s’està jugant la tercera plaça amb el Valencia són ells, el Barça amb un empat ja li anava bé. El lamentable és veure com l’equip que juga a casa, que suposadament té un futbol amb la pilota brillant i el partit que ho ha de demostrar resulta que es tira enrere, amb doble pivot defensiu i a intentar aprofitar les contres. Excepte els dos primers xuts que para Valdes i els últims deu minuts quan ho tenia coll avall i era el mateix perdre per un que per dos gols, el Villareal no va passar de mig camp. Amb una possessió del 30% i amb Cani a la banqueta. Lamentable la actitud grogueta però per als cules perfecte. A més jugant amb una duresa de malperdres que a mi personalment em va decepcionar molt, una perquè no és el seu estil, i l’altra perquè l’àrbitre ho va permetre, sobretot sobre el “rookie” Thiago, que sembla que per ser de la pedrera ja podia ser l’ase dels cops, la trepitjada voluntària sobre Alves, les patades un cop la pilota ja no estava, etc. Molt penós l’arbitratge la veritat, però que s’ha de dir d’un àrbitre que xiula a 30 metres de la jugada.
Curiós també que es parli del gol de Piqué com dient que al Barça li van regalar els tres punts i que “casualment” desaparegui dels resums cavernaris i les seves movioles totalment manipulades el fora de joc que li xiulen a Thiago que es quedava sol davant del porter. Un fora de joc quan el jugador culé estava 2-3 metres més enrere que la defensa. No entenc com es pot xiular un fora de joc tant clar que no és. “Casualment” li van xiular un fora de joc exactament igual a l’ Sporting, però també ha desaparegut dels resums i movioles.
Però la nota més positiva de totes és el que jo vinc dient des de fa molt temps. Hi ha vida després de Xavi. La seva absència no es va notar per a res el dissabte i jugadors com Thiago serveixen per a pressionar a l’Arsenal i baixar una mica els fumets a Wenger per a que no se li’n vagi la bola demanant el que demana per un jugador que li va robar al Barça. El que no m’acaba de convèncer és Afellay. Fins al moment té un problema, que té massa por a cagar-la, juga massa rígid i a no cometre errors. Esperem que es vagi soltant i demostri perquè està al Barça, perquè de moment el que està demostrant és que no calia gastar-se 3 milions en aquest jugador. Esperem que ens calli la boca en els pròxims partits i temporades.
El Barça va jugar un partit molt seriós, tranquil pel resultat del Madrid, on un empat li anava bé i va optar més per controlar la pilota i no atacar tant incisivament. Jugant amb alguns suplents i amb una solució de centrals d’emergència. Bon partit que calla la boca als mitjans que fa dos anys que parlen de que el planter del Barça és curt i de que el Madrid té millor planter. Ahir es va demostrar que només saben inflar globus i jugadors i que el temps i el futbol els va deixant en ridícul.
El Madrid va empatar amb l’Sporting (amb sis baixes) i la premsa l’única explicació que li veu és que tenia les baixes de Marcelo, Benzema (jugador que van portar a Adebayor perquè no el volien i ara sembla que és vital), Cristiano i Xabi Alonso. I que l’àrbitre els va robar. Aíxí no cal rajar de Mourinho. On està doncs la gran plantilla?? El grans fons d’armari del que han presumit tot l’any?? Excuses i més excuses.
Ahir el Barça va jugar sense Puyi ni Abidal, sense Xavi, sense Pedro i més de mitja part sense Messi. I va ser capaç de guanyar amb solvència al camp del tercer, jugant un xaval de la pedrera i acabant amb Thiago i Jonatan dos Santos al camp. A mi m’agradaria que jugues Fontas aquests partits que no està Puyi per a no variar molt l’equip, però amb un jugador com Mascherano (ja no sembla tant car com molts deien eh??) es poden permetre el luxe de posar a Busi de central.
La lliga ja està al sac, ara només falta lligar-la al bernabeu, encara que jo aniria a jugar el clàssic amb el Barça B de seguir amb els 8 punts de renta i guardar l’onze tipus per a Valencia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario