Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



jueves, mayo 12

Ja en tenim un, ara falta “la quarta”.

Bé, ahir en un partit més que sospitós, el Barça va aconseguir el punt que necessitava per a guanyar la lliga. No tinc res en contra del Llevant però espero que d’una vegada per totes la federació comenci a imposar unes normes bàsiques si com diuen estem a la millor lliga del món. Perquè amb els que pugen de segona B a segona A són molt valents, com ho van ser amb el Girona que li van imposar uns límits per a poder pujar de categoria, però en canvi hi ha clubs de primera que tenen  els camps que semblen de tercera i no han tingut els collons d’imposar res. Ho dic per l’estat de la gespa evidentment. Si no tens diners ni per a tindre una gespa en condicions i amb llei concursal, no el pots deixar pujar de categoria perquè és una vergonya. El partit d’ahir, malgrat no fos un partit atractiu per a l’espectador, el va mirar un munt de gent per a veure la celebració i la imatge que va donar la gespa de cara a l’exterior va ser d’una pobresa de la lliga espectacular. No és normal que un camp de primera divisió estigui en aquestes condicions.
Però bé, podem tocar fusta perquè no es va lesionar ningú de cara a la final de Wembley i perquè ja està la lliga al sac. Una lliga, que som tan ridículs a la lliga espanyola, que ahir es va tenir que celebrar sense el trofeu pertinent. Un trofeu que és una rèplica de l’original i què en altres lligues inclús se’n porta una a cada estadi quan poden guanyar la lliga diversos equips. Aquí ni això. Però és que a més, es veu que no podien enviar-la al club per a la rua de demà no, es veu que el senyor Villar té que venir el diumenge a pegar-se el dinar de gorra pertinent ell i els seus escuders i donar la copa un cop ja l’hagi celebrat dos dies abans. No sigui cosa que la federació entri en una fallida econòmica per enviar la copa des de Madrid a Barna. Espero que la junta tingui una mica de vista i que n’agafi una del museu de les 20 que ja tenim per a almenys poder fer una foto com deu mana.
Felicitar als jugadors, una vegada més, pel seu comportament al camp i pel seu futbol i esforç, que venint d’un mundial i no fent pretemporada gràcies a la federació i el seu afany recaptatori (sort que la federació ajuda al Barça), amb una plantilla molt curta han aconseguit l’objectiu final i amb nota. A aquest equip no se li pot recriminar res, estan a la final de la xampions on és un cara o creu com totes les finals, han guanyat la lliga sobrats contra el Madrid dels milions i del suposat “millor entrenador del món” més fàcil que les dues anteriors i quan els blancs tenien la millor plantilla dels tres anys, i van perdre la final de la copa després d’un atraquet del bons per part de l’amic etern del madrid, el que va de groc i que casualment també el va posar a la final. Així doncs el Barça ha fet tot el que se li podia exigir en un començament de temporada. Tot això amb un planter carregat de gent de casa i amb un joc que està posat pels núvols per part de tota la premsa no merengue. Ara a treballar pels 2-3 reforços que li falten a l’equip i a preparar la xampions com deu mana, després de pegar-se la festa corresponent d’aquests dies que vindran clar, que s’ho mereixen.
Avui era un dia de joia per a tota la culerada, però una vegada més, gràcies a l’equip de l’estat, no satisfet amb estar tot l’any donant pel cul amb mentides i provocacions, ha aconseguit putejar al Barça i en concret a un dels seus jugadors. Com que no han arribat a la final i han sancionat al seu entrenador per ser una mala persona i un esportista lamentable, no han parat fins que no han aconseguit que es sancioni a Busquets. Això és el madrid del segle XXI, un equip sense cap tipus de moral i que utilitza tot el que té al seu abast per a intentar tornar a l’elit del futbol mitjançant argúcies que no són dintre del camp, sinó mitjançant els mitjans palmeros i les actuacions a traïció als despatxos. Aquest és el nou madrid des de que ha arribat el trampós. Un equip que té un portaveu que només li interessa el seu ego i la seva reputació i que fa el possible per a passar per sobre de tothom. Un entrenador que fa el mateix a tots els equips que va, es fa la víctima i acusa a l’equip en teoria favorit de tenir els favors dels poders fàctics. Així si al final guanya el seu equip és perquè és molt bo com a entrenador i si no guanya es que als altres els han regalat el títol i a ell li han robat. Així no ha de justificar les moltes cagades que fa durant els tornejos per ser un covard esportivament parlant.
M’ha sorprès molt també com està tot el madridisme d’alterat i de susceptible. No se’n recorden ja de quan guanyaven i se’n fotien del Barça tot el que volien, ara tot el que es fa des de Barcelona és una ofensa imperdonable cap a ells. Una mica més de sentit de l’humor home!! Ahir estaven indignats perquè els jugadors que tenien cinc lligues anaven amb la mà oberta presumint de que havien guanyat 5 lligues. Però clar, ells que tot ho veuen com una burla al Madrid deien que era pel 5-0 de la lliga. Entenc que com fa tants anys que no celebren res no entenguin aquest gest. Si miressin les celebracions dels equips aquests darrers anys, no cal anar molt lluny, qualsevol de les copes del Regal Barça veurien que és “moda” quan et fan fotos fer el gest amb la mà de les que tens al teu palmarès. Però clar com que no guanyen res des de fa anys es veu que no entenen les noves modes. Allà ells, que segueixin tragant bilis.
El més patètic de tot és que critiquen al Barça i ells amb la copeta que han guanyat sembla que tinguin “la dècima”, que parlen als cules i ens restreguen la copa com si haguéssim de tindre ràbia per ells quan el Barça ha guanyat la lliga i té opcions de xampions. Si donen tants de fàstics amb una copa del rei i tot l’any amb el joc paupèrrim que han fet, no em vull ni imaginar que hagués passat de ser al revés. I a sobre van criticant als culers quan ells encara són pitjors sense guanyar pràcticament res i fent un joc penós...
Llàstima que el premi final era la bota d’or per a Messi perquè ha estat el millor amb diferència i que no pot lluitar per un trofeu amb un jugador totalment individualista i que tant que parlen de que els àrbitres ajudaven al barça i resulta que li han xiulat el doble de penals a favor al Madrid. Total que de lluitar cara a cara, no pot haver-hi lluita perquè s’ha disparat la xifra de gols gràcies a 4 penals més xiulats a favor del Madrid. Molts d’ells inexistents o intranscendents com ara aquesta setmana quan guanyaven 3-0 o contra l’Atlethic en temps de descompte. Que hi farem, almenys Messi s’endurà la pilota d’or un any més i el bota d’or que seguirà jugant igual pensant que és el camí amb el corresponent benefici per al Barça....Suposo que Messi signaria tots els anys marcar els gols que ha fet i no endur-se la bota d’or i fer la temporada que està fent...

No hay comentarios:

Publicar un comentario