Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



miércoles, mayo 4

Segui plorant seguiu....

Primer que res una menció al lamentable espectacle que s’ha viscut aquesta nit a les rambles de Barcelona per part d’una colla d’impresentables que han fet que els ciutadans de Barcelona quedin com el cul. És molt penós que aquesta gentussa es camufli darrere de les grans masses en celebracions i manifestacions per a destrossar coses i crear conflictes. Però és igual de penosa l’actuació dels mossos d’esquadra durant la celebració rentant-se les mans i apareixent quan ja havien fet tot el mal possible. Dic això perquè a l’acabar el partit l’alcalde Hereu a Barça tv va dir que estava tot disposat per a que la celebració fos un èxit i que la ciutat de Barcelona sempre estava preparada per a les celebracions. I una merda!!! Per desgràcia ja fa temps que passa això a les celebracions cules i la lliga passada ja va passar també amb gent llençant objectes als mitjans. On estaven els mossos senyor Hereu si estava tot tant previst?? Estaven esperant a que passes tot com sempre fa la policia. Que arriba a les baralles i altercats més tard que menys per a evitar posar-se en perill. Jo no se perquè cobren tanta pasta els mossos i encara en demanen més per suposat perill quan arriben quan està ja tot fet. Perquè si saps que passarà, el que has de fer es tenir l’operatiu preparat per a evitar que passi, però clar si ho fas així t’has d’enfrontar amb aquesta gent i corres el risc d’una agressió. La imatge dels reporters estrangers flipant en colors és molt trista, perquè a més, per extensió la gent civilitzada pensarà el mateix en veure les imatges. Però que hi farem, sempre passa igual per desgràcia, mentre surten per la tele i treuen pit de civisme i de organitzar tant bé les coses i després sempre es fa el ridícul. I després es sorprenen quan donen els esdeveniments esportius a altres països...
Però tornant al futbol. Bé, realment de futbol parlant del Madrid es pot parlar poc, aquesta sèrie de partits s’ha demostrat que un equip intenta jugar a futbol i l’altre a destruir-lo amb patades i joc brut. Cada cop flipo més amb el comportament del madrid i del seu entorn. Ara resulta que en aquest partit els han tornat a robar. Estava clar que passes el que passes l’excusa seria la continuació de l’anada. Fins a l’extrem de considerar una falta un robatori i coses per l’estil. El madrid ahir va fer 31 faltes, rècord de la competició aquesta temporada, però clar l’àrbitre els va robar. El madrid va xutar dues vegades a porta en la mateixa jugada, que acaba en gol, en tot el partit. És a dir, un equip que fa 31 faltes i xuta un cop a porta parla d’atracament i de robatori d’una forma totalment incomprensible, inclús amb gestos a l’aeroport per part dels dos portuguesos. Casualment els dos que més s’han queixat han estat els que més els interessa que es parli d’això i que més havien de demostrar i han fet el ridícul. Perquè ara al partit d’ahir es queixen del gol legal anul·lat a Higuain. Patètic.
A partir d’ara, els equips quan l’àrbitre xiuli una falta, que segueixin la jugada i marquin gol amb el joc aturat. Així tots tindran excusa de que els han anul·lat 4 o 5 gols en un partit. Molt penós la veritat. Perquè la jugada, com a molt pot xiular falta de Piqué sobre Cristiano i aquest al caure sobre Mascherano el fa caure també i ja no pot donar llei de la avantatja. Però clar és molt més “sucós” queixar-te d’un gol mal anul·lat que d’una falta no xiulada. Però és que la jugada està molt clara, al madrid li passa el que li ha passat moltes vegades a favor o en contra del Barça. Que un àrbitre deixa un avantatge que no és tal i després no xiula la falta anterior beneficiant a l’infractor. Però clar quan els ho fan al bernabeu i així poden utilitzar la seva famosa èpica i tancar al rival al seu camp llavors no es  queixen. L’àrbitre dona avantatja perquè la pilota li va a Higuain, però al tombar a Mascherano xiula falta. En cap cas és gol anul·lat sinó falta o no falta.
Però clar aquestes jugades els va de perles als dos portuguesos. El primer l’entrenador que ha demostrat que l’única forma que té de plantar cara a equips que juguen millor a futbol és pegant patades, defensant tots al seu camp i sortint a la contra. Ha demostrat que és incapaç de fer jugar bé a futbol ofensivament a un equip. A l’anada la va cagar amb el plantejament però amb l’expulsió de Pepe ho va tapar tot. Ara a la tornada resulta que posa de titulars a un desaparegut kaka en lloc del titular tot l’any Ozil i posa a Higuain que està rodant-se i deixa a la banqueta al davanter més en forma que tenia, que és Benzema. Un davanter que ha jugat 0 minuts durant l’eliminatòria per a posar al davanter cedit per a justificar tot l’espectacle del 9 durant la temporada per a excusar-se de les animalades que feia tàcticament. Aquest és el veritable error del Madrid, fitxar a Mourinho. Però clar, com que és un fitxatge del ser superior, tota la premsa dona per bona la “coartada” arbitral perquè així ni li té que pegar canya al portuguès i ja tenen excusa per a seguir plorant com fan des de fa uns anyets.
L’altre portuguès, li ha anat de perles també per a tapar el seu fracàs al camp. Un jugador que costa 96 quilos més fitxa i que als 5 clàssics d’aquesta temporada ha aparegut en un minut d’ells per a fer el gol de la copa. Res més. Un jugador que ha fet el ridícul en tots els partits importants que ha jugat tant al Madrid, com gairebé sempre amb el ManU i la selecció. Un jugador que quan les coses no han anat bé ha desaparegut del camp a diferència del que fa Messi que com pitjor està l’equip, més busca la pilota i intenta fer alguna cosa. Aquest jugador que no ha donat la talla, li ha anat de perles el tema arbitral per a camuflar el seu fracàs. Un any més que demostra que fa molts de gols, però en partits menors i de penal i falta. Un jugador que no té joc d’equip. Ahir donava vergonya veure com cada pilota que disputava i estava prop de l’àrea es llençava miserablement. Un Cristiano que si vol seguir a l’elit del futbol europeu (l’any passat ja no ho va estar en quant a premis) i no ser un altre Beckam suposo que deu estar pensant seriosament deixar el Madrid i anar a una altra lliga on no es trobi a Messi i al Barça si no és a la xampions, perquè aquí ho té més clar que l’aigua. Molt penosa també la patada d’impotència que va a pegar-li a Messi a la seva pròpia àrea gairebé al minut 90. L’única vegada que va baixar a defensar i va ser per pegar-li una patada a Messi, totalment desquiciat, perquè cada cop que s’han enfrontat s’ha demostrat que entre els dos no hi ha color. Ja ho va demostrar a l’anada quan li van preguntar per Messi i va sortir amb que era més fàcil jugar contra 10. Clar clar cristianet, ves a casa i mossega una miqueta de ceba, t’anirà bé...
Patètic fins i tot Casillas. El gran capità, el que no perd mai els papers i resulta que es passa el partit dient que vaia cara tenen els àrbitres i ho fa casualment després d’una falta que li xiulen a Marcelo sobre Messi inqüestionable. Després, és tant bon company de selecció, que intenta que Pedro es perdi la final, en una pataleta totalment absurda al minut 90 i amb l’eliminatòria perduda. Que trist Casillas.
Per acabar, una mostra més de la “imparcialitat” de TVE. “Sort” que gran part del partit el vaig poder escoltar en català pel dual 2 i dic “sort” perquè fins i tot en català, el que el radia ha de ser vomitivament merengue. Sort de Moratalla perquè vaia patètic el comentarista en català que no podia fer més força per a que el Madrid marqués. Que fins i tot cridava quan un jugador estava sol a l’àrea per rematar quan un del madrid podia centrar. La veritat és que molt lamentables. No se perquè tenen encara la cara dura de dir durant tota la xampions que desitgen la mateixa sort a tots els equips espanyols si després quan es troben Barça i madrid l’equip cule per a ells semblava com si fos estranger. Molt trist escoltar a un comentarista (suposadament imparcial) dient durant gran part del partit els minuts que faltaven i que el Madrid necessitava dos gols per a remuntar i fent força ell i el hooligan Sanchis dient que faltes de targeta no era ni falta. Penós de veritat. No desitges la mateixa sort per a tots els equips espanyols?? Així perquè estàs com boig demanant que marqui el Madrid?? Perquè els de peu de camp i tots els que estaven a TVE volien que passes el Madrid?? Que guanyi el millor no, que al final guanya el futbol d’aquest país. Doncs no, ells buscant imatges per a vendre la moto de l’arbitratge i punxant a Casillas dient-li que era gol legal. Serà en el vostre món merengue perquè a la vida real és falta prèvia.
Haurien de mirar-se la premsa internacional i veurien com estan fent el ridícul. Ningun diari internacional ha parlat en cap moment d’arbitratge favorable al Barça, sinó de la superioritat cule. Amb això ens hem de quedar, que a l’estranger el Barça no té cap taca i el consideren el millor equip del món, aquí al país la premsa doncs tots sabem amb qui van....

No hay comentarios:

Publicar un comentario