Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, mayo 2

Tot molesta.

Quant de mal els està fent al madridisme i el seu entorn que el Barça l’hagi avançat de forma descarada des de que es va implantar el mètode Cruyff i sobretot els darrers anys que el madrid no surt a cap llista dels més grans excepte a l’econòmica i tots sabem perquè.
Comença a ser hora de que assumeixin que l’ordre mundial del futbol ha canviat, i no parlo només del Barça, sinó d’equips com ara el Manchester que porta una trajectòria similar a la cule, el chelsea que els darrers anys també ha arribat lluny a europa i ha lluitat per la lliga, el bayern, etc. Com més aviat ho assumiran, més aviat deixarà de sentar tan malament tot el que surti del club rival. Perquè la veritat és que donen vergonya aliena els comportaments dels darrers anys. Semblen el Barça de fa 40 anys la veritat, la diferència és que el barça des de fa dues dècades va veure que no era el camí i va agafar-ne un altre, que l’ha portat a ser el millor equip del que portem de segle.
La cosa ve evidentment pel rebombori que ha creat el nou vídeo promocional del club per a fomentar l’assistència al partit de demà.
Ja fa temps que, a diferència de la resta de països, s’està intentant desprestigiar tot el que fa el Barça. Si vingués un estranger que no sap de que va la cosa estaria flipant tot el dia. Qualsevol país estaria orgullós de que un dels seus equips estigues fent història i sent l’admiració de la resta del món pel seu futbol de toc i d’anar a guanyar sempre intentant jugar bé a futbol. Aquí en canvi, l’únic que interessa és intentar enfonsar la imatge d’aquest club, de minimitzar els èxits d’una forma lamentable, amb l’únic objectiu d’afavorir a un altre club del mateix país. És igual el que faci el Barça, que sempre guanya o bé perquè un àrbitre va a favor, o bé perquè els equips que juguen contra ells surten derrotats, perquè Villar fa tot el possible a Espanya i Europa per a que guanyi el barça, perquè tenen un millor calendari i la més grossa que havien dit fins fa uns dies, perquè el barça es dopa. Molt bé, aquest és el país que després es queixen de que el Barça fa publicitat de Catalunya, de que només es veuen estelades, etc. El Barça fa promoció de Catalunya perquè és la premsa i mitjans i la seva gent la que defensa a l’equip. Dic això perquè he vist el mosaic preparat i ja veig als cavernaris, en cas de passar el Barça, de donar suport al Manchester perquè el Barça són un equip estranger. Per a tenir que donar suport a un país que ens tracta com a tals en una eliminatòria entre dos equips espanyols, que només enalteix als jugadors culers quan juguen amb la selecció i que ha muntat tot el ciri després de l’arbitratge, doncs si, a molta honra som estrangers, i el Camp Nou estirà ple d’estelades, tant al mosaic d’inici, com després. Perquè al Camp Nou, a diferencia del bernabeu, no prohibim entrar a la gent amb banderes constitucionals, com van fer ells els “tolerants” que per a entrar una estelada a l’estadi tenien que entrar-la d’amagat com si fossin delinqüents. Aquests són els que demà després del partit faran política per a fomentar l’anticatalanisme com van fer amb la pancarta de quarts de “Catalunya is not spain”, però que en canvi, si no s’arriba a dir per Catalunya radio ni s’hagués assabentat ningú de la “tolerància” del bernabeu. Aquesta política no els agrada clar, que no fot als catalans sinó tot el contrari.
Però bé, tornant al tema del vídeo, és curiós que poc se’n recorden de com es comporten ells amb la victòria respecte al màxim rival. S’han ofès perquè una empresa catalana fa un anunci a Barcelona i el penja a un autobús amb les manetes. Clar, no se’n recorden del clàssic del passadís, que van estar ridiculitzant fins al punt que per part del Barça és van arribar a plantejar no fer-lo. Ara els escandalitza cada cop que veuen una mà oberta. Quan el madrid rep humiliacions es veu que no es pot recordar mai, però ells si que poden escarbar per l’història i estar constantment recordant les seves copes d’Europa i lligues. Durant la història, que el Barça ha dominat la copa, ha estat un trofeu per a “segundones”, una copeta per salvar la temporada, igual que les recopes i títols europeus del Barça derivats de guanyar aquestes copes. Ara resulta que un periodista fa la conya de que és un “xupito” i es tornen bojos. Perquè aquest any sembla que la copa del rei té més valor que la lliga. Recordar als cavernaris, que aquest any per exemple, amb la classificació antiga haurien de jugar la recopa.
Però bé, copa apart, qualsevol cosa que surt des de Barcelona s’ho prenen com una afronta imperdonable. Com estan de susceptibles des de que no guanyen res els pobres. Veuen mofes i paranoies per totes bandes.
Ara resulta que surt un vídeo promocional del partit:


Doncs tota la caverna mediàtica que s’ha tornat boja amb el vídeo. Indignats amb que surtin dues de les múltiples trepitjades de jugadors del Madrid voluntàries i sense intenció de tocar la pilota. Són tan patètics que només fan que dedicar-se a tapar les misèries del Madrid sense importar la imatge que donen cara a l’exterior. Uns cavernaris que s’indignen amb el vídeo del Barça i que en canvi un que n’ha fet Madrid tv, on ja culpa per avançat a l’àrbitre per si acas i que surt una manipulació total on intenten fer veure que l’àrbitre de demà els perjudicarà. Casualment s’obliden del gol que li anul·la a Bojan i que deixava a l’Inter fora clar. Però en canvi aquest és un vídeo informatiu. I l’altre que és promocional i encarat a l’afició cule es tornen bojos criticant-lo. Quines coses més rares.
El ploramiques de Setúbal, amb la seva última actuació, va aconseguir el que volia. Tapar totes les misèries futbolístiques i que es parles només d’una jugada en concret per a justificar-ho tot. No cal parlar de l’excessiva duresa del Madrid i del seu plantejament barroer i antiesportiu no, és més fàcil plorar per les expulsions. Aquesta setmana a la lliga, el Madrid es queda amb deu una vegada més, és culpa del barça també??
Ara resulta que el Barça és poc més que el dimoni per fer aquest vídeo. Si hagués volgut treure els colors de l’equip blanc hagués pogut posar totes les imatges antiesportives que han protagonitzat els blancs en tots tres partits jugats fins ara, en canvi n’ha posat només dues per a recordar a l’afició com se les gasten els jugadors blancs. Però clar, els mitjans cavernaris critiquen que hagin sortit aquestes imatges mentre ells fan un vídeo totalment interessat, per a intentar que sancionin a sis futbolistes per segons ells simular, que per sort ha estat desestimat per part de la uefa. És el més patètic de tot. Ells no estan criticant l’actitud dels blancs al camp no, estan criticant que el Barça són antiesportius. No critiquen que els jugadors hagin trepitjat sense pilota als del Barça, critiquen que surtin en un vídeo. No critiquen que Pepe una vegada més se li’n va la pilota i s’auto expulsa, critiquen que l’expulsin i li fan tota la culpa a l’àrbitre del 0-2. No critiquen a Arbeloa per tombar a jugadors sense la pilota pel mig (a la copa ho va fer 3 cops sense cap mena de castig per que els del Barça s’aixecaven i ja està), critiquen a Pedro per simular. No ho fan tampoc amb arbeloa sobre Adriano que li clava els tacs a la ingle. El problema de tot això és que accepten que els jugadors blancs facin aquestes jugades i critiquen als jugadors del barça per simular i al club per posar un parell de les moltes jugades similars en un vídeo adreçat als culers, no les accions lamentables en si. Així es la caverna. No parlen de futbol des de fa anys sinó de tot el que l’envolta. Ara avui ja surt un fitxatge per a l’any que ve. No serà l’únic d’aquí a final de temporada, veurem quants n’arriben d’aquestos...
Del partit de lliga poc a dir, un tràmit en un partit que no es jugaven massa i que van sortir amb molts suplents per a donar descans cara a la copa. Partit sense tensió competitiva, totalment comprensible amb el que es juguen demà i que segur que a qualsevol cule, en cas de perdre un partit intranscendent (perquè la lliga ja està guanyada) i afavorir a algú, la gran majoria els voldria perdre contra la Real Societat o l’Atlethic. Llàstima de l’impresentable de Tamudo que fa una entrada totalment desproporcionada a Montoya, en un dels seus millors moments futbolístics i que li fot el que resta de temporada i possiblement l’europeu, en una entrada innecessària completament i que es de vermella i com sempre que xiulen al Barça es queda en groga com a molt...Molt bé Tamudo company, ja ho pots celebrar...


No hay comentarios:

Publicar un comentario