Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, mayo 23

Posant pals a les rodes.

Després de guanyar la lliga el Barça, sembla que la temporada ja s’hagi acabat per a segons quins mitjans esportius. Ja fa dies que van presentant jugadors, assegurant que en volen a d’altres i fent portades més pròpies de l’agost que de l’època en la que estem. Més que res perquè encara queda per a jugar-se el partit més important de la temporada i que determina quin és el millor equip europeu. Em pregunto quina difusió hagués tingut aquest partit si el que hagués passat fos el madrid. Em pregunto si el madrid hagués anat a jugar a Murcia l’amistós i si la premsa cavernaria hagués tret pit o criticat al madrid per no anar si estes en la situació del Barça. Perquè els he vist criticar que el Barça no hagi fet res quan no era el moment per a fer-ho. Però clar la culpa de tot només la té el Barça. La resta de clubs de primera divisió és com si no hi fossin.
Dic això perquè em sembla perfecte que la premsa cavernaria morta de ràbia i d’enveja del club culé, per ser una referència mundial malgrat han intentat tacar l’honorabilitat del club des del primer dia, que no faci la difusió que es mereix qualsevol equip espanyol (de moment almenys és així) que jugui aquest partit tant important. Tots sabem que aquesta premsa no considera al Barça com un club espanyol i als seus internacionals per Espanya fins que no es juguen tornejos amb les seleccions. Però si no volen fer cap publicitat ni interessar-se per aquest partit (van anunciar-lo més l’any passat amb l’Inter-Bayern, amb ganes de victòria dels italians per a vendre millor a l’Antibarça) almenys que no posin pals a les rodes.
Que segueixin parlant de futures promeses, de fitxatges i de baixes a la plantilla blanca però que deixin estar al Barça. La setmana passada encara van estar tota la setmana amb el tema Busquets, fins que el van poder enllaçar amb el seu títol particular (el pichichi i superar al Barça en gols a favor). Ara avui amb les incendiaries declaracions del trampós de Setúbal tenen per a parlar tota la resta d’aquesta setmana i seguir amb la història de que si els jugadors cules van tindre poc fair play, que si es van tirar, que si la uefa, que si Busquets, etc. Com es pot ser tan cínic i tan hipòcrita de parlar de respectar el fair play un entrenador que la seva especialitat és posar l’autobús i pegar patades i fer joc brut per intentar desconcentrar al rival. Com pot parlar aquest impresentable de fair play. Ho dic per si algú no ho ha vist per la carta que ha enviat al madridisme per a seguir rentant-los el cervell i tapar-se amb l’escut que porta tot l’any tapant-se. És el que fa a tots els equips que va, fer-se la víctima per a que afició i equip facin pinya amb ell com si l’estiguessin maltractant, perquè d’aquesta manera si guanya és gràcies a que ell és molt bo i si perd és perquè li han robat, així tota l’afició el té com si fos un màrtir i el recolza cegament. Cosa que fa que el president si en algun moment ha pensat fer-lo fora que s’ho plantegi seriosament veient el recolzament popular que té. La carta és la següent, carta que ja s’ha encarregat el Marca de treure-la amb lletres enormes a la web i així ja tenen per a passar uns dies sense parlar de la xampions:

Per això dic que deixen en pau al Barça que ja té prou feina amb controlar el volcà islandès que  torna a fer perillar els plans culers, sobretot de l’afició que té pensat anar i tornar el mateix dia.
El dels pals a la roda no ho dic principalment pel tema aquest que porten dues setmanes donant per sac. Ho dic pels darrers rumors o noticies no confirmades que s’estan donant des de la central lechera i que em sembla molt lamentable per part d’aquestos. Si no vols donar la difusió al Barça pel que ha de jugar dissabte, almenys no toquis els collons a l’equip. No dic que no pugui ser cert el que diuen però no li fa cap bé al Barça, que des d’una emissora de ràdio (SER) es vagin donant noticies abans de dissabte. En una setmana ja en porten dues, la de Rossi i la del xaval aquest del Sporting Jose Angel. Amb la corresponent difusió de la noticia de la central lechera i de la premsa culé fent-se ressò de la noticia.
Aquests notícies són les que fan mal a les plantilles perquè estan jugant amb el futur de cada jugador del planter. En quant dones la noticia de que Rossi està gairebé fitxat, el que estàs fent és que els davanters del Barça, amb tot el temps que tindran aquests dies per a pensar és que no estiguin tranquils sobre el seu futur. Sobretot els “secundaris” i Pedro que pot veure perillar la seva titularitat de cara a l’any que ve. Quan parles de Jose Angel, el que estàs fent és que els laterals esquerres es mengin la bola pensant quin d’ells serà l’escollir per marxar. Els mitjans inclús ja s’atreveixen a dir quin és l’escollit. Com ha d’encarar la final Maxwell si els mitjans diuen que marxa??
Molt malament també els encarregats de gestionar el fitxatge del xaval de l’Sporting que ara un cop enxampats resulta que surt la noticia que esperaran fins a dilluns. Home, pot ser haguessis pogut pensar-ho abans i no s’hagués filtrat aquesta noticia probablement. Està bé començar a planejar la temporada vinent però el més normal és fer signar clàusules de confidencialitat perquè ara són dos “bombes” que han caigut ja al vestidor.
Però principalment la culpa és de l’emissora que ha donat la notícia perquè no s’havia dit a cap banda ni insinuat res, per tant es podien esperar uns dies i donar la noticia encara que fos el dissabte després del partit. Però clar, dient-ho ara estan donant més material a la central lechera per a que segueixi amb el seu objectiu, que no és altre que desestabilitzar el màxim possible al Barça per a que no vagin totalment concentrats a Wembley i així poder anar a celebrar a Cibeles com l’any passat la derrota del Barça. És l’únic que els queda, com els darrers anys per aquestes alçades de temporada, vendre fum i celebrar derrotes alienes.
Després voldran que el Barça el dia de la final (on llavors tots els mitjans es senten cules per a poder donar la noticia als seus telediaris i fer connexions) estigui molt amable i correcte amb tots aquests mitjans que durant la setmana no han fet més que intoxicar i anar a les rodes de premsa a fotre merder. Després aquests mitjans voldran veure banderes espanyoles entre l’afició culé i s’escandalitzaran quan veuran pancartes de que Catalunya is not Spain. Pot ser si es miressin el melic amb tot el que fan durant l’any se n’adonarien de perquè els culers passen d’Espanya i dels seus símbols en aquestes “peregrinacions” i perquè no volem formar part d’aquest país. Un país que només ens utilitza quan els interessa per alguna cosa en concret (eleccions i quan només queda el Barça) i que durant l’any només fan que crear crispació contra Catalunya i el Barça d’una forma lamentable. El tracte rebut a les semis van ser horripilant i per això dic que si ens volen considerar o tractar mediàticament com a un equip estranger i no fer la publicitat que mereixem ni el reconeixement dels mèrits de l’equip és problema d’ells, però almenys que no posin pals a les rodes...

No hay comentarios:

Publicar un comentario