Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



martes, julio 5

Pobre Cesc?

Avui la culerada s’ha llevat amb les portades dels diaris cules, que després de donar per fet el fitxatge, ara resulta que la cosa no està tant clara i com que s’han de cobrir les esquenes per la cagada, tant d’ells com de la junta que ho ha filtrat, llençant totes les culpes a Wenger i posant-lo de traïdor com estan fent, que si té enveja del Barça i que li té jurada i tot el seguit d’animalades que li estan dient a Wenger.
Per a començar, se suposa que ningú sap fins on arribava la promesa de Wenger a Cesc de deixar-lo sortir i si van fixar el preu en aquesta reunió. Tampoc se sap res de l’estratègia que havien de seguir al respecte. Ho dic perquè una cosa es que li prometi que negociarà per deixar-lo sortir i l’altra que el regali. Perquè estan deixant al Barça i Cesc com a víctimes de tot això i resulta que no comenten res del que estan fent malament per si al final no acaba venint.
Per a començar el jugador. Si el jugador no hagués renovat per cinc anys més, ara no tindria aquest problema, perquè li quedarien molts poc anys de contracte i ara la cosa està en mans del club anglès que té tot el dret de posar-li el preu que vulgui. Després el jugador no s’ha mullat gaire al respecte en aquest any, suposadament per a no crear friccions amb l’Arsenal i que la sortida fos tot el bona possible. Tal com anaven les coses semblava que la cosa anava a bon port, però resulta que el jugador va fotre la gran cagada quan va parlar al seu campus. Perquè fins al moment la cosa quedava com que el jugador se’n volia anar al club de la seva vida i que l’Arsenal poca cosa podia fer més que deixar-lo anar. Però el lumbreres de Cesc va i diu públicament que quan un jugador marxa o està al mercat és perquè el club vol vendre’l i no compta amb ell. Total que li llença tota la merda a Wenger i llavors és totalment comprensible el que ha passat aquests últims dies. Perquè tantes ganes que té de vindre perquè no ha fet la carta demanant el traspàs que fan els jugadors a la premier, com va fer Xabi Alonso per exemple?? El problema que té Cesc és que se’n vol anar i encara quedar com un angelet davant la seva afició, quan el que hauria de fer és demostrar les ganes de venir a l’afició del Barça que té els seus dubtes. El jugador diuen que ha perdonat 5 milions, però resulta que aquests diners eren una prima que tenia per fitxatge, ell seguirà cobrant una milionada venint al Barça. Però en canvi no està fent res per desencallar la situació.
Ni rebaixar-se la fitxa, ni pressionar al club o a Wenger ni res. Al contrari, resulta que està culpant de la seva marxa al club. Casualment s’ha produït una situació semblant al madrid amb Coentrao. Resulta que el portuguès només acabar la temporada va dir que si marxava aniria al Madrid només, però que estava molt bé al Benfica, que li havien donat molt el club i que si no sortia no passava res perquè estava molt bé. Total que tots dos clubs negociaven un traspàs i el benfica es va plantar en 25 més un jugador (Garay), mentre que el madrid deia que 20 + Garay. El preu eren 30 però fallava la taxació del jugador i les negociacions estaven  estancades. Total que el jugador tan agraït, resulta que el primer dia d’entrenament es baralla amb el tècnic, l’expulsen de l’entrenament i al dia següent ja està a Madrid per a passar la revisió i el Benfica finalment accepta 20 + Garay.
En canvi Cesc, el que diuen que té tantes ganes de vindre al Barça, es reincorpora als entrenaments i, per molt que estan venent la moto de que no s’entrena, resulta que fa el que tenia previst fer en arribar a Londres, entrenar al gimnàs per recuperar la lesió. Uf quina pressió eh?? El jugador ni carta, ni pressió de res, ni retallar-s’hi el sou per a quadrar el fitxatge com han fet per exemple jugadors que no són ni catalans ni culers de tota la vida. Era tant fàcil com anar i dir-li a Wenger (ja que l’havia cagat culpant-lo públicament de la seva sortida) : Mira, o baixes del burro o m’acolliré a l’article de la UEFA que permet sortir al jugador pagant el que li queda de contracte en quant a salaris. És a dir, si li queden 4 anys 4 pel que té de sou amb l’Arsenal, que serien menys del que vol oferir el Barça. Però clar, ell no vol quedar malament quant ja li ha llençat totes les culpes a Wenger. Si després de tot aquest temps si vol marxar ja està clar que no té que ser a bones...
Després el club. Primer no se com pot negociar els contractes el Bertomeu aquest, quant té una cara de passerell que flipes. El senyor Rossell si tant bon negociador és, no se que fa per Argentina buscant jugadors al mercat brasiler quant hauria d’estar negociant els fitxatges, veient que ni Zubi ni Bartomeu els prenen en serio. Com han d’acceptar l’oferta del Barça si va el Bertomeu i els diu que els dos jugadors que han marxat (en època juvenil per tant no han de pagar res) a l’Arsenal estan valorats en sis milions i que ho descompten de l’oferta i que paguen 30 fixos + els sis d’aquests dos. Si els jugadors ja són de l’Arsenal gratis!! No entenc tampoc que per petits desacords s’estigui fent el ridícul davant de tota Europa fent els miserables. Si els diners fixos+variables ja estan clars perquè fan tant el tonto d’aquesta manera?? El mateix Rossell ja va dir que si feia falta s’avançarien diners de la temporada que ve per a fitxar. Doncs a que esperen?? A que Alexis faci una bona copa Amèrica i valgui més diners?? Si la majoria de jugadors titulars del Barça tenen edat com per a jugar dos anys més com a mínim, inclús la majoria dels suplents i fitxes a dos jugadors com Alexis i Cesc que tenen menys de 25 anys l’any que ve no hauràs de fitxar molt que diguem, com a molt algun retoc de canviar un suplent per un altre, no entenc aquesta tonteria que porten amb les xorrades de negociacions absurdes.
Igual que l’alarmisme que estan creant per a no dir que tot el que estan fent és per a no posar en perill els seus patrimonis i haver d’avalar o arreglar els números. L’altre dia li van fer una entrevista al senyor Laporta que és clara i meridiana respecte aquest objectiu. Perquè estan justificant totes les seves decisions de retallades i abstinències culpant a la junta anterior i resulta que diners no es que no n’hi hagi precisament. L’entrevista de Laporta, per si algú vol escoltar-la (els primers minuts parla de política després del Barça):


Com molt bé explica tenen per aquest any 140 de tv + 150 d’un crèdit + tot el que han ingressat per la samarreta, algunes ventes i el contracte que tenen amb nike. I resulta que per un milió amunt o avall estan allargant unes negociacions per dos fitxatges que tenen clars i que estan molt prop de tancar-se. És increïble.
Ahir vaig sentir a més, que el senyor Rossell està filtrant al seu entorn més pròxim la seva desconfiança en les decisions de Pep Guardiola i l’està culpant de que no vingui Neymar o de que vingui Cesc per a rentar-se les mans per si les coses no van Bé. En canvi després de cara diu altres coses. Igual que està intentant convèncer a Neymar per a que aguanti fins l’any que ve que diu que no seguirà Pep. Però la premsa de palmeros de Rossell està dient que com controla el mercat brasiler i posant-lo pels núvols de la influència que té a Brasil. Doncs si tanta influencia i tant de mercat té a Brasil que es faci representant de jugadors i que deixi el Barça. Rossell a la mínima que marxi Pep i desaparegui el fre que té actualment començarà l’ intervencionisme. No se que pinta buscant jugadors per la copa Amèrica quan està quedant prou clar que el que negocia els fitxatges el tenen pel passerell del grup i quan els problemes estan al Barça, no a la copa Amèrica....

No hay comentarios:

Publicar un comentario