Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



sábado, julio 2

No es cansen.

Primer que res un apunt de bàsquet. Resulta que el visionari Rossell va justificar les retallades de les seccions dient que els mercats estaven a la baixa i que encara que rebaixessin els pressupostos de les seccions seguirien sent els més competitius. Però resulta que es va oblidar que no pot ser mai a la baixa quant cada cop més hi ha clubs controlats per magnats del petroli. Resulta que el bàsquet ja ho està notant. De moment Fotsis no ha vingut perquè els italians han donat més pasta. Teodosic tampoc perquè els russos han donat més pasta, Omar Cook li ha anat a fer companyia a Fotsis i molts jugadors estan ara emigrant cap a Turquia o Russia perquè és on actualment estan els diners del petroli. Així doncs de moment ni 4 ni 1. En cap cas és una crítica a Creus perquè si hi ha algú que mereix crèdit en aquest club és Creus. Però miracles no en pot fer. Ara diuen que estan esperant a Spanoulis. Si porten a Spanoulis hauran de jugar amb dues pilotes perquè no en passa una, a més de que cobra autèntiques milionades.
Ara, a més, està el problema del lock-out a l’NBA. No saben si es jugarà a partir de gener, si no es jugarà tot l’any o que. No ajuda gens aquesta situació perquè molts jugadors han manifestat que tenen intenció d’anar a lligues europees. Es parla que Pau pot vindre al Barça. Són maniobres molt arriscades. Perquè cobren molts milions i si juguen fins a gener no compensa portar-los, a no ser que ho facin gairebé gratis, perquè al gener encara no es decideix res (potser la copa del rei) i gastar-te una milionada i que a mitjans de temporada se’n vagi i et deixi un forat enorme no ho veig molt clar. Una altra cosa seria per a tota la temporada. A veure com acaba. El que està clar és que si venen al Barça no serà per diners perquè cada cop hi ha menys pressupost.
Però el més preocupant de Rossell és que pel que sembla ja comença a fer de les seves. Es diu que ha intentat convèncer a Neymar que es quedi un any a Brasil perquè diu que Pep aquest any marxarà i que així podrà vindre al Barça. Espero que sigui mentida perquè sinó demostrarà que Rossell ja torna a l’ intervencionisme d’èpoques passades. Si marxa Pep (espero que no) el que no pot fer és anar a fitxar un jugador a esquenes de la secretaria tècnica i de l’entrenador que vindrà en cas de que marxi Pep. Ara de moment no ha pogut fer res perquè Pep és qui mana al Barça degut a l’apreci per part de l’afició. Però en quant marxi Pep, Rossell omplirà el club de brasilers i de jugadors que li agradin a ell.
Una altra cosa que no m’ha semblat justa és el tema del futbol sala i els descartats. Tots dos jugadors que han marxat han fet molt bona temporada i un equip que ho ha guanyat tot no entenc perquè fa fora a dos jugadors que han donat un alt rendiment. I més com ho han fet per exemple amb Chico, que ni li han donat una explicació del per què.
Coses estranyes com fer fora al pare de Bojan i a l’altre membre dels scouters que sembla que els han fet fora més per ser de la junta anterior que no pas per fer el treball malament. O veure com han posat a Eusebio al Barça B quan Oscar Garcia ha fet una temporada espectacular amb el juvenil i que va treure la millor puntuació del curs d’entrenadors, que ja ha entrenat a molts dels que pugen aquest any al B i que sap el que poden donar de si. Total per a posar a Eusebio que ha fracassat en tots els equips que ha entrenat. Són coses que no s’entenen massa bé la veritat.
Però els que no es cansen són els mitjans cavernaris d’intentar desestabilitzar al Barça. És increïble de sobte, com els preocupa el Barça quan no tenen res que dir bo del Madrid. Avui veient els vomitius informatius de cuatro, ja parlen poc del Barça, però es que avui la seva màxima preocupació era llençar per terra a Messi i posar pels núvols a Neymar i Agüero, jugadors que interessen al Madrid. Veient parlar a tots dos (per a començar un dels dos és el que fa l’NBA pel plus així que no se que se’n sap de futbol) cada cop tenia més clar que no van veure el partit. Veient portades dels diaris aquests dies i avui sembla que hi ha un interès per menysprear a Messi de cara a la pilota d’or i un intent de llençar-li a la afició argentina a sobre, per a veure si el poden desestabilitzar com va fer Maradona. No entenc como pot ser que un jugador que li donen el premi al millor jugador del partit (perquè ho va ser amb diferència) li llencin tota la merda a sobre i posin a Agüero com al salvador d’Argentina.
També hi ha un interès per posar mal rollo al vestidor del barça en  quant als jugadors del mig camp. És flipant. Ja fa dies que escolto que Xavi diuen que no vol que vingui Cesc, que està enfadat. Avui sortia a l’informatiu que si el mig del camp del barça estava superpoblat i que crearia molt mala maror al vestidor. Però clar de l’overbooking del Madrid no cal parlar-ne, allò és tot perfecte. En canvi al Barça tot seran mals rotllos i encara ni ha començat la temporada ni han fitxat a ningú. Que si Cesc és innecessari, que si tallarà la progressió de Thiago, etc. És curiós com de sobte es preocupen del Barça.
Però és que no només es preocupen del Barça, també del Atlético. És la prepotència habitual de la central lechera. Ara resulta que es preocupen pel club i pels seus aficionats perquè podent guanyar 45 milions del Madrid potser en guanyin menys perquè la Juve n’ofereix 10 menys. Que si amb aquests 10 milions poden fer més fitxatges. És d’admirar com ara, la premsa de la mateixa ciutat i que menysprea durant tot l’any a l’Atlético que no surt en portada ni a la de tres, es preocupa tant per l’afició i pel club en si. No és perquè aquesta premsa vol que Gil Marin accedeixi a negociar pel jugador amb el Madrid...És molt trist veure com els mitjans estan al dictat dels clubs i que aquestos els fan tota la feina bruta. Des de començaments de pretemporada que estan matxacant mediaticament al Atletico i sobretot a Gil Marin per a que accedeixi a vendre al Kun al Madrid. Però és que són tan lamentables que no només volen això, sinó que a més volen que l’Atletico accedeixi a negociar per a no haver de pagar els impostos fiscals. Estan fent la feina bruta i quan estigui fora de l’Atletico tornaran a passar com de la merda. Llavors ja no els tornarà a interessar els moviments que facin després.
La cosa està clara. No tenen tants de diners i tant de pressupost els merengues?? Doncs que paguin la clàusula i els impostos i no hauran de negociar res. Però clar amb això no en tenen prou, a més han d’aconseguir-lo al preu que ells volen quan és el comprador el que posa el preu. Prepotència pura i dura.
Ara aquest club senyor, veient que no avança el tema Coentrao, resulta que el jugador avui ja s’ha discutit amb l’entrenador a la concentració del Benfica i l’ha fet fora de l’entrenament. Aquest club senyor fa que és mulli el Kun per a que quedi com el gran traïdor i seguir amb les relacions entre clubs com estaven i a més estalviar-se els impostos. Un Kun, que com molts jugadors, contracten representants que miren més per la seva butxaca que pels interessos del jugador i que l’han posat en un embolat espectacular i on no hi ha marxa enrere. Uns representants que per cobrar la seva comissió possiblement al jugador, que suposadament volia sortir de l’Atletico per anar a un club de primer nivell per a guanyar títols i la pilota d’or i que de moment pot acabar a la Juventus que no jugarà ni la Uefa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario