Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



miércoles, julio 27

Que miserables.

Cada vegada em cau pitjor, tant el president com la seva junta de folrats de la vida que a sobre van de llestos per a no arriscar ni un euro de la butxaca.
Em sembla molt miserable el que van fer ahir amb el comunicat i l’explicació dels comptes fent la culpa a Pep i la junta anterior com a pas previ per a posar al soci de cara i contra Laporta per a que li puguin llençar tota la merda a sobre.
Si el club té uns números negatius i no pots complir la promesa electoral et fots i avales com ha de ser, no li carreguin tot el mort a la junta anterior per a exculpar-se de tot. Des de que han entrat al club que tot el negatiu és per culpa de la junta anterior i tot el positiu que s’ha generat gràcies a aquesta junta s’ho apropien ells de mala manera. Molt lamentable.
El que passa és que encolomant-ho tot a l’exercici anterior llavors els números de cara a l’any que ve seran molt favorables perquè ja hauran previst totes les despeses aquest any i l’any que ve encara tindran més ingressos que aquests degut al patrocini de Qatar i si deu vol si guanyen més títols. I tot seran beneficis i llavors es vanagloriaran i es posaran la medalla dels millors números de la història i coses per l’estil. Perquè el cas Ibra o caceres per exemple, si els posaven a l’exercici nou, el Barça perdia molt poc Dima va costar 25 i el van vendre per 15. Però clar així comencen l’exercici nou nets de càrregues prèvies i li fan la culpa a la junta anterior de cara a l’assemblea i sobretot a Pep que saben que l’afició del Barça el té gairebé com un deu i ningú li recriminarà res després de tants títols.
Per a començar tirar-li la merda a sobre de Pep. Un entrenador que t’ha guanyat tot el que ha guanyat els darrers anys no el pots tractar com una merda i recriminar-li que els seus fitxatges no han estat una bona inversió. És la primera vegada des de que tinc ús de raó, que una junta s’excusa en el fracàs esportiu d’alguns jugadors per a salvar el cul econòmicament. Està clar que Rossell vol fer avorrir a Pep la seva estada a la banqueta i que no renovi de cara a la temporada vinent i així manar ell en els fitxatges i quedar com l’artífex de tot, perquè ara no deixa de ser el president d’un club que ja tenia l’equipas que tenia i l’entrenador amb el que han guanyat mols títols. De moment cap cule li pot assignar a ell els triomfs del Barça i això és el que li fot realment. Ja fa dies que el rictus i les maneres de contestar de Pep no són les de les temporades anteriors i cada dos per tres Rossell va tensant més la corda amb el seu entorn. Culpant a Pep de que no vingui Neymar, ara culpant-lo dels números del club i fent coses a l’ombra que li estan tocant els ous profundament a Pep. Perquè per a fitxar a Neymar ben bé que volia pagar els 45 kilos, però a l’hora de fitxar a Cesc, com el president no el fitxaria si per ell fos. Ell voldria portar als seus amiguets brasilers, per això li fa nosa Pep, perquè no li agraden aquest tipus de jugadors que no fan grup.
Com pots culpar de que un jugador l’has venut més barat del que t’ha costat si se sap que el Barça els jugadors li costen més cars del que valen i que per a que marxin gairebé que els han de regalar?? Això és com si sortís Laporta i li fes la culpa dels números culers a Gaspart pels Overmars, Petits i cia, quan ha sigut molt més senyor i ni ha difós mai els problemes amb els que es va trobar.
El que ha fet aquesta junta és històric en quant a negatiu de portes enfora de mala manera. En canvi si que s’apropien els ingressos de més de 50 kilos la Uefa guanyats amb l’equip que la junta anterior va formar. També ben bé que s’apropien dels triomfs esportius de les seccions. És una vergonya com el positiu s’estan penjant les medalletes i el negatiu culpen a qui sigui amb l’objectiu de salvar el cul. Aquesta és la nova junta.
Està clar que és una manera de preparar el terreny de cara a l’assemblea que es celebrarà en breu i sortir sense cap responsabilitat amb el que ha passat el darrer any. També hauria de poder-s’hi veure com han fet aquests comptes a l’hora de contar el dèficit dels jugadors perquè aquests, com molt valent va dir Rossell, cada any valen menys perquè els jugadors s’amortitzen. Per a fer-se el valent i dir que no pagaria 40 kilos per Cesc si que ho va dir, però aquestes amortitzacions es veu que no serveixen a l’hora de fer els números.
Aquest comunicat, ridícul ja de per si, només fa que donar-li més carnassa a la caverna mediatica que ahir ja començava a posar el dit a la llaga i a dir que el Barça culpava a Pep i a Laporta dels números negatius i li anava de perles per a parlar de coses que no tenen res a veure amb el futbol. Com que contra l’Internacional amb mitja pedrera jugant al camp van sortir aplaudits fins i tot de l’Alianz Arena els va anar de perles per a no haver de parlar d’això. Entre el comunicat i el culebrot de Cesc ja tenen per a una setmana més de llançar merda sobre el Barça i així poder tapar les misèries blanques.
És molt sorprenent com es preocupen del Barça des de la caverna els darrers anys per a no haver de parlar del madrid. Després diuen que els aficionats i entorn tenen madriditis i resulta que és al revés. Tenen una obsessió els darrers anys amb el Barça que més d’un en aquests moments comença a desquiciar-se. Esperem que el Barça guanyi la supercopa contra el madrid, no ja pel títol en si, sinó per no haver d’aguantar les barbaritats que sortiran des de la caverna. Si aquesta temporada passada la copa del rei ja semblava la xampions, que li donaven més importància, no vull ni imaginar com començarà la temporada des de la caverna si guanyen la supercopa. Si durant tota la temporada, cada cop que es veuen acorralats treuen la copa del rei, quan s’haurien de tapar per la forma com la van guanyar, com començaran l’any de motivats per a seguir manipulant informació i pressionant als arbitres....
Del partit d’ahir poca cosa a comentar ja que en aquests partits falta molta gent i no es té el ritme adequat. L’única nota positiva és que hi ha un centre del camp espectacular i encara falten Xavi i Cesc. També va fer uns minuts decents Affellay, a veure si es posa a to i comença a jugar sense pors.
El que és molt penós és el tema dels calendaris. Comença a ser hora que unifiquin copa d’Africa, copa Amèrica i Eurocopa la mateixa temporada perquè no és normal que les plantilles tinguin tants de problemes per a treballar de cara a posar-se a to i assimilar els nous conceptes. No és normal que els jugadors sudamericans comencin la pretemporada a partir del dia 8 d’agost i una setmana després es jugui la supercopa.
Pot ser també haurien de mirar una mica més pels jugadors i no queixar-se durant l’any de la plantilla perquè són patètics els amistosos que es juguen per continents llunyans per a guanyar un parell de milions per partit (per posar un número).

No hay comentarios:

Publicar un comentario