Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



jueves, diciembre 9

Publicitat, no gràcies.

Malgrat que els palmeros de l’SPORT diguin que ho va dir en campanya electoral el senyor Rossell als debats que van produir-se amb els candidats no va dir en cap moment que tingues la intenció de posar publicitat a les camisetes. És més, és del poquet que va alabar de la gestió de Laporta, el contracte amb UNICEF.
El tema de la premsa, està clar que ha après a controlar-la igual que el seu íntim Florentino perquè li fan la onada allà per on passa i se’n va anar bastant de rosetes amb el famos tema viatge. Els mitjans cules van criticar més al club en general i no van personalitzar el tema amb l’autèntic responsable. Si hagués anat bé la història llavors si que hagués sortit com un heroi. És el que millor sap fer Rossell sortit quan les coses van de cara. Perquè el que diu ara la premsa al respecte es totalment diferent al que va dir quan és va plantejar en l’època Laporta.
Doncs bé, ara resulta que està estudiant de posar publicitat a la samarreta, baix dels dorsals i als pantalons. Ningú li pot negar que econòmicament és una bona idea perquè 25milions davant, més 12 baix del dorsal i entre 6 i 12 als pantalons és una pasta. Però poc a poc el senyor Rossell s’està carregant un dels principals motius pels quals el Barça és Més que un club. Però bé, a ell només li interessa eixugar el deute per a vacil·lar de que econòmicament pot ser millor que Laporta, em sembla que està prou clar. I UNICEF passarà a una merdeta de publicitat a la mànega. Penós.
Perquè el valent va ser el que va fer Laporta (assessorat per algú també, no va ser únicament ell) per a ser un club especial i solidari i pagar per portar publicitat i no ser uns mercenaris com la resta de clubs grans, que per publicitat ingressen una part molt petita en comparació al pressupost final.
Jo com a aficionat al barça em sentia orgullós que aquest club en una època de crisis i carronyaires que el Barça fos un club diferent i contribuís a que els nens d’on realment els fa més falta tinguin ajudes per a aprendre i ser millors persones. La vessant solidaria d’aquest club  era el que més es podia alabar i és un dels principals motius de la simpatia de que ha gaudit el Barça tots aquests anys (apart del futbol clar). És curiós que una de les coses de les quals la gent s’ha sentit més orgullosa, i més si comparem amb l’altre club español amb possibilitats per fer-ho, apart de l’actitud solidaria de molts dels seus jugadors.
Ara el senyor Rossell primer ens fa quedar com uns prepotents que es pensen que manen a totes bandes i que no són suficientment humils per a anar amb tren a Pamplona, després vol llevar el que ha alabat la majoria de gent de fora (del país està clar que no però sempre és el mateix, surt Casillas quan va una setmana a fer-se fotos a una aldea i els jugadors del Barça que contínuament fan iniciatives i projectes per a la gent que no té recursos per a la premsa de fora de Catalunya no se’n adonen mai quan ho fan...quines coses més rares..). La diferència fins ara estava per exemple en que el Barça paga per publicitat per a construir escoles i el Madrid li reclama a un equip de segona amb greus problemes econòmics 500000 euros per un jugador que han traspassat aquestos. És la diferència, bueno era, perquè al pas que anem....
Total per a quadrar números d’una forma més ràpida per a passar per sobre de la gestió Laporta. Pot ser si Laporta hagués fet el mateix els números haguessin estat molt millors que els que s’han auditat no Rossell??
Si el club estigues en una situació alarmant, si s’haguessin de fer molts fitxatges cars, causes de força major, etc. Podria tindre una excusa, però ara no en té cap. Perquè la majoria de jugadors són de casa i el poc que ha fitxat aquest any ha entrat dintre del pressupost que tenien per a fitxar. Ara han fitxat a l’Afellay aquest que ha costat molt poquet, més els que tenen actualment a la plantilla. Per a l’any que ve només caldria fitxar a Cesc i si marxes un dels dos laterals esquerres (espero que Alves segueixi sinó Rossell ja pot començar a patir perquè la crítica serà forta, i compte que no marxi Pep). A l’equipo poca cosa més li faltarà.
Per tant no tinc molt clar el motiu pel qual Rosell vol emmerdar ara el que ha estat una de les coses més positives juntament amb l’econòmic.

4 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Doncs ja veus que has fet tard! :-(

    Quins collons... ja fa setmanes que es va signar l'acord i fins aquesta no han dit res, i fent veure que era una possibilitat, no una realitat.

    Cada cop estic mes descontent amb les coses que fa (i les maneres) d'aquesta junta...

    ResponderEliminar
  3. És una vergonya home. Ho han fet públic avui perquè hi va haver la filtració..
    Casualment l'amistos argentina-brasil que es va jugar a Qatar Rossell va viatjar i el van tractar amb honors de cap d'estat. A més de recolzar la candidatura.
    A Qatar si no recordo malament, és on té l'empresa aquella que havia de vendre que era una escola de futbol, que encara no ha venut.

    ResponderEliminar
  4. Apart del fet lamentable que parlen de filtracions quan són ells els que les fan interessadament per a que els mitjans facin enquestes i saber el que pensa la gent. Al veure que no hi ha hagut un gran rebombori al dia següent ja ho han anunciat. Ja està bé d'enganyar al personal home. És més, no m'extranyaria que fos el mateix president el que les fa.
    Patètics també els mitjans que estan fent el mateix que fa la caverna amb Florentino.
    La veritat es que aquesta junta està destruint a pressa feta el que van construir els altres.
    Va i surt el Faus este dient que si no hi hagues el deute que hi ha no ho farien. Aquesta ssolució també tenia laporta quan va signar amb Unicef amb un Barça que acabava de guanyar el doblet. Pot ser si s'hagues venut a la primera de canvi com Rosell pot ser els números serien uns altres, guanyant 20 kilos nets per any els últims 4-5 anys.

    ResponderEliminar