Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, diciembre 6

Una altra de Rosell.

Bé podríem dir que Rosell està batent rècords de cagades de la història recent dels presidents del Barça. És el que té quan estàs acostumat a ser poderós, que després et penses que tothom t’ho solucionarà tot i la cagues de ple i fas el ridícul.
Ridícul és el que podríem dir que ha fet el Barça perquè gràcies a aquest senyor és la sensació que ha donat el club. De ser un club prepotent i que es pensa que és més que els altres i que els seus jugadors han de viatjar en avió si no els pobrets milionaris es poden trencar.
Però dic que es una altra de Rossell perquè amb el seu afany de quedar bé amb tothom i de no donar la cara, el que ha fet , una vegada més és llençar-li tota la carronya mediàtica a sobre de Pep Guardiola, al que els mitjans cavernaris l’estan esperant amb candeletes per a dir que és mala persona igual que el seu entrenador i per a intentar crear aversions sobre l’entrenador culé i el club. Perquè els mitjans cavernaris, ja fa dies que mostren símptomes de estar desquiciats i s’agarren al que sigui per a no parlar de futbol i els hi esta posant el senyor Rosell en safata.
Perquè si va anar el senyor Rosell tant de sobrat que ell ho arreglaria directament amb AENA i la federació per a solucionar el tema no pot ser que les coses es facin d’aquesta manera. No veus Rosell que la cosa dels controladors no té pinta d’arreglar-se a l’hora del matí que t’han dit?? Perquè doncs, no es decideix de sortir al matí quan l’autobús ja estava preparat per a fer-ho?? Clar com que la junta i ell són gent de poder adquisitiu elevat, acostumats a que els solucionin els problemes que a la resta de gent no se’ls hi resolen esperem doncs. El molt ignorant es pensava que li obririen l’espai aeri per a ell i que amb els retards encara sortirien a l’hora...que penós.
Però el pitjor de tot és que després de la cagada que ha fotut, va el tio i s’amaga tot el dia i no dona la cara i deixa que els mitjans cavernaris es mengin a Pep en roda de premsa i que hagi de ser ell el que defensi al Barça. Però que t’has pensat Rosell?? Que quan vinguin les coses bones ser el primer en sortir a la tele i quan no ho siguin tant amagar-te com un covard?? El que havia de fer el senyor Rossell ja que és el principal culpable (per part dels errors que li pertoquen al barça,és a dir de ser un il·lús. Que la federació és la principal culpable de tot l’embolic) és agafar l’AVE i l’autobús i allí i a cada lloc on paraven i sortien les càmeres donar la cara i no quedar-se a Barcelona com un covard. Però és que a més va permetre (des de Barcelona també podia parlar per la tele o fer un comunicat que el Barça té tv pròpia) que durant tot el dia la premsa i mitjans cavernaris es van cebar amb el tècnic i l’equip i va permetre que tot li caigués a sobre de Pep quan va ser ell el que va provocar el problema.
A sobre el que estava a Pamplona, el Cardoner este, que va i diu que hauran d’analitzar el tema de viatjar el mateix dia com si la culpa hagués estat aquesta quan fa més de dos anys que ho fan i li va tirar la merda una vegada més a sobre de Pep.
Després veient el merder en el que ha posat a l’entrenador va el dia després i fa públic el comunicat assumint totes les culpes. A bones hores company, ara a més de que el mal ja està fet, el que dones a entendre és que ho fas per a rentar l’ imatge de l teu entrenador, no perquè realment hagis assumit les culpes. Perquè era molt fàcil fer-ho ahir i llavors no li haguessin preguntat 10 vegades seguides pel mateix en roda de premsa.
El pitjor de tot és que no és la primera vegada, perquè ja ha passat amb el tema dels internacionals en pretemporada, amb els premis príncep d’Astúries i ara amb això. La veritat és que comença a fer una mica d’olor aquest president. Si segueix fent el tonto d’aquesta manera no se si Pep seguirà molt de temps.
Si li sumem la tontería que porta ara amb Alves i moltes de les coses que està fent malament que sembla que al final l’únic que volia és asseure’s a la cadira del president i sortir només quan les coses vagin bé, esperem que sigui durant molt de temps perquè sinó em penso que començarà l’ intervencionisme i el final d’aquest cicle triomfal.

6 comentarios:

  1. Eps, jns!

    Encara que no he postejat, t'he anat llegint, eh?

    I aixo de que el Sandro i el Tito siguin col.legues no fa massa gràcia, no. Suposo que per aixo tiren contra el Pep solament.

    Has llegit aixo?:

    http://es.eurosport.yahoo.com/futbol/ruben-uria/article/16745/

    D'altra banda, has vist al paio que diu al blog del Carreño que Messi no és "cantera" del Barça sino del Newells? No deuria veure'l dir l'any passat a la gala de la Pilota d'Or que era un orgull ser el primer de la Masia en guanyar-la :-)

    ResponderEliminar
  2. Per cert... quina passada... hem copat els tres finalistes!!! :-D

    ResponderEliminar
  3. i encara mes sobre el viatje:

    http://www.cadenaser.com/deportes/audios/patxi-izco-larguero-ganamos-partidos-campo-despachos/sernotdep/20101206csrcsrdep_4/Aes/

    ResponderEliminar
  4. Ei que passa.
    Si que l'he llegit, ahir va circular per marca tot el dia. Molt bona radiografia del que esta passant amb Pep.
    El tema Rosell els assessors el tenen calladet perquè parlar no és el seu fort i així no malmet la seva imatge.
    És l'únic que els queda. Perquè el president és l'amic del que marca la linia editorial a la caverna, els jugadors la majoria van amb la selecció i llavors no els interessa enemistar-se perquè no els concediran entrevistes llavors. Per tant és l'únic que els queda.
    Hi ha una corrent descarada que intenta fer quedar malament a Pep per a que no puguin dir que Mourinho és un impresentable.

    ResponderEliminar
  5. Respecte al tema del viatge està clar que la federació es va cagar veient la que habia liat i gairebé deixa al barça sense els tres punts.
    La federació que tant parlen i que resulta que nomes li cau un partit a Ramos, resulta que és la mateixa que puteja al Barça amb la selecció i li impedeix fer la pretemporada.
    Ara resulta que Pep ha tingut que convocar a alguns jugadors que els volia donar descans perquè la federació no ha volgut aplaçar a la setmana que ve el partit del B contra el Betis que esta previst per a demà.
    L'enllaç aquest de Izco i tot el que va passar va ser perquè la premsa cavernaria els va "punxar" per a que es neguessin a fer-ho. És el de sempre.

    ResponderEliminar
  6. El tema de Messi i la cantera és com sempre. Intentar no donar el mèrit al Barça. Perquè Raul el van fitxar amb 17 anys, negredo i molts altres que quan han sortit a la fama per a vacilar de jugadors de cantera.
    Però clar el Barça que els ha portat amb 12 anys i els ha format (no se amb 12 anys com poden dir que un jugador ja està format) resulta que no són de la cantera. També depèn de la qualitat individual de cada jugador ja.
    Però bueno, malgrat que ho vulguin tapar, és brutal tindre els tres jugadors nominats a la pilota d'or i és un treball de fa molts anys de gent que no surt als diaris i que treballa molt bé. Com va dir Iniesta és un premi a la cantera i al pas que va la cantera no serà l'últim.

    ResponderEliminar