Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



jueves, abril 28

Qui és el que no sap perdre??

Primer que res donar les gràcies al Barça per les alegries que ens està donant i demano que li facin un monument al que va aconseguir el fitxatge de leo Messi perquè ha permès que tinguem el millor jugador de la història, que el puguem gaudir cada partit que juga el Barça i que s’ha format a la casa amb els valors adequats per a tenir la humilitat i la educació per a no caure com molts mites que ho tenien tot per triomfar i que l’autocomplaença els ha fet llençar la carrera per la borda. Gràcies Leo Messi per tindre aquest esperit competitiu que tens per guanyar sempre, per aquestes ganes de jugar i per prendre’t el futbol com si fossis un nen petit que juga al carrer malgrat la pressió i la pasta que cobres.
M’ha agradat també veure com la directiva (espero que no es tirin enrere), almenys sembla que té ganes de denunciar a tot personatge que intenti minimitzar les victòries del Barça amb mentides i manipulant la realitat. És del poc que estan fent de moment aquesta junta. Em fa gràcia veure al senyor Bartomeu ahir dir que tot el que ha dit Pep a la roda de premsa famosa estan d’acord i que li donen tot el suport. No senyor Bertomeu, el que ho havia de dir era vostè i no fer que l’entrenador del barça s’hagi de defensar a ell mateix i al club dels atacs constants que venen de fora. Ara diu que ja estan cansats i que no en deixaran passar cap però potser si hagués parlat ell o el president del Barça a Pep no li caldria fer d’entrenador, d’ambaixador del club i de president al mateix temps. Els veig molt valents per a enviar a la gent als jutjats però molt covards a l’hora de parlar. Que hi farem, esperem almenys que denunciïn tant a Mou com a Cristiano perquè han fet unes declaracions penoses.
Anant al partit, em fa molta gràcia els anàlisis que fan des de la caverna. Parlen d’un mal partit de futbol que anava per a 0-0 i que el àrbitre es va carregar amb l’expulsió de Pepe, segons ells immerescuda. Ja s’han encarregat de manipular imatges per a fer creure als  fanàtics blancs el que volen. L’assassí futbolístic de Pepe el que haurien de fer és no deixar-lo jugar a futbol perquè directament està com una cabra. Em sembla lamentable que des de Madrid es vulgui fer passar com una víctima d’una expulsió injusta. Clar, entenc que després d’anar clavant tacs a la lliga i copeta sense sanció, que es pensin que es pot fer. L’entrada és terrorífica a l’alçada del genoll i li clava els tacs a la tíbia. És molt penós que l’entorn, afició i club en lloc de condemnar l’acció animal del guarro de Pepe que en canvi el posin com a heroi. Aquest és el madrid de Mourinho, un equip que es queixa perquè als seus jugadors no els deixen pegar patades de vermella per a poder guanyar. Així està el Madrid i aquesta és la imatge que donen a l’exterior. El més penós de tot és que encara condemnen als jugadors del Barça per lo que ells diuen simular. Clar clar. Pedro simula que Arbeloa li fa una obstrucció sense pilota i diuen que es queixa de la cara. I per a justificar-ho diuen que no el toca i treuen la imatge quan es produeix el xoc, però clar casualment s’obliden de que Pedro li arriba a l’alçada de l’espatlla a Arbeloa i que el xoc es a la cara de Pedro. Després parlen de simulació d’Alves a la patada del guarro i posen la imatge i l’aturen just en el moment en que encara no ha contactat, així és una altra injustícia. Després tenen la poca vergonya de dir que Marcelo xafa a Pedro de forma involuntària quan resulta que el rastrero de Marcelo es veu com mira a terra i el xafa dues vegades voluntàriament. Però clar això no ho van veure i diuen que és involuntari. Penal i expulsió que no xiula, però clar el beneficiat és el Barça. El més penós de tot és veure com després de l’acció encara li recrimina a Pedro. Increïble.
Però la cosa no acaba aquí, perquè resulta que el trampós de Marcelo li pega a la cara de Busquets davant mateix de l’àrbitre i aquest es caga als calçotets. Va la pilota a di Maria que es llença escandalosament i veu la groga Alves. Era la quarta falta que el trampós de Di María es llençava a la piscina, però clar era la única manera d’atacar i aquest no diuen res de que simula, perquè el madrid de la única forma que ha aconseguit fer perill al barça ha estat amb faltes laterals. Però és que l’única ocasió del madrid ve d’una pilota penjada a l’àrea en una d’aquestes accions i Pepe està en fora de joc i en lloc de xiular-lo com refusa un del Barça deixa seguir i acaba amb l’únic xut a porta del Madrid. Menció també per al marrano d’Adebayor que encara es queixa de que els jugadors del Barça es llancen quan li pega un cop de puny claríssim a Busquets i que només rep groga, es veia venir perquè ja havia tombat a Alves perquè l’estaven torejant i Busi li busca un canyo i s’endu el cop de puny. Penós. Així com el barroer de Ramos que li perdonen la targeta als 4 minuts de partit i li treuen a la segona part per una falta a Messi i el rastrero de Ramos no se li ocorre una altra cosa que passar pel costat quan Messi està a terra xafar-lo i pegar-li patada. Si senyor Ramos!! Però es que no acaba aquí la cosa perquè en un xoc amb Keyta va i li pega patada quan estan tots dos a terra.
Aquest és el joc de Mourinho amb un planter de 400 kilos. Sort que tot el món estava veient el partit i que van poder veure quin equip juga a futbol i quin equip juga a rugby.
Perquè parlant del partit fa gràcia que la premsa cavernaria digui que el Barça va jugar horrible. Clar, igual volien que el Barça no aprengués dels seus errors i anessin com a bojos a atacar per agafar-los a la contra. No se’n van adonar de que eren ells els que jugaven a casa?? No se’n va adonar Mourinho que tenia tres davanters a la banqueta?? Em fa gràcia el portuguès que sempre juga aquestes eliminatòries amb la mateixa tàctica. Jo no se que diuen que és un gran entrenador i un gran estratega si les lligues que ha guanyat han estat defensant i jugant a la contra i les eliminatòries robant i jugant d’una forma patètica a futbol. Però clar quan guanya és perquè dona lliçons tàctiques i quan perd és perquè li roben sempre. A veure si aprenem a fer jugar als equips a futbol Mourinho, que fan pena. Va ser l’àrbitre el que va fer relliscar a Marcelo per a que Afellay marxes tan fàcilment?? Va ser l’àrbitre el que va deixar entrar a Messi fins a l’àrea petita i rematar tot sol?? L’àrbitre va aguantar als 4 defenses que es pixa Messi en el segon gol??
I tots els lloros de Mou que l’únic que fan és repetir el que diu en lloc de criticar les tàctiques, no sigui que el senyor Florentino s’enfadi. Que facin una mica d’autocrítica i que mirin la premsa internacional, potser llavors veient que ningú acusa a l’àrbitre igual se n’adonen de que estan fent el ridícul. Per cert, una premsa que vol que el Barça faci publicitat del país allà on va i resulta que la premsa parla de robatori quan tots dos equips són del mateix pais, una premsa que està indignada perquè el Barça té peu i mig a la final. I després volen que ens sentim representats?? Una merda home.
Va sortir a TV3 un reportatge que es deia l’infiltrat i era un càmera i un periodista que anava per les grades i veient el que deien aquesta gentussa a tots els catalans i cules va ser més que vergonyosa. Gent sortint del camp i desitjant la mort dels catalans i insultant de males maneres. Aquesta és la “senyorial” afició del Madrid si senyor. Un estadi que va prohibir entrar senyeres al camp, un estadi que es va dirigir a l’afició al final del partit en castellà quan per tota Europa ho han fet en català. Que fora d’espanya et parlin en català i que no tinguin els collons a un estadi espanyol manen ous...
El Barça no va jugar el partit més brillant en atac però en cap moment va perdre el seu estil de toc i de conservar la pilota. Que no voleu vindre, doncs nosaltres tampoc arriscarem que alguna en tindrem. I així va ser. La diferència amb els altres dos partits és que no van arriscar gens a la mitja lluna central, on els altres partits els robaven la pilota i amb una passada a Cristiano es plantaven davant del porter. Ahir els mitjos del Barça, en lloc d’arriscar una passada horitzontal o una conducció endarrerien la pilota de primeres i de primeres el de darrera li passava al de l’altre costat. Així els mitjos merengues no arribaven a donar patades ni a treure’ls la pilota. Total que els davanters (per dir algo perquè estaven defensant) no van rascar bola. Però clar és més fàcil culpar a l’àrbitre que trobar solucions un entrenador que cobra 15 kilos a l’any. Amb jugadors com Granero, Kaka, Higuain, Benzema, etc. la única solució que veu aquest gran entrenador és jugar amb un central i doble pivot defensiu al mig del camp. Els dos extrems jugant de laterals i el davanter centre jugant de mitja punta. Si senyor Mourinho!! I la premsa merengue que acusa del mal partit al Barça per jugar un joc combinatiu, controlar molt la bola i no jugar verticals. Si jugant així van tindre dues ocasions claríssimes i el madrid no va xutar a porta. Qui és l’equip de les 9 copes?? Qui és l’equip dels 400 kilos?? És patètic que acusin al Barça del mal partit quan van ser ells els que no van voler jugar.
Però el fet més indignant ha estat veure com encara acusen al Barça de conducta antiesportiva. Va home va...

No hay comentarios:

Publicar un comentario