Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



jueves, junio 23

Poca memòria.

Avui surt la noticia de que Bojan ja l’han venut a la Roma per 10 milions amb opció de recompra els dos primers anys per 13 milions. Molt mala notícia per a la pedrera per molt que els mitjans culers, al dictat de Rossell vulguin pintar-ho com una gesta.
Primer que res és lamentable vendre’l per 10 quan vas a buscar qualsevol jugador poc consolidat als equips de fora i ja et demanen aquests diners. Sense anar més lluny, el central que ara vol el Madrid demanen els mateixos diners, per un jugador de 18 anys, que ha debutat aquest any a primera, que el seu equip ha baixat de categoria i que encara no ha demostrat res. Comença a ser hora de plantar-se perquè als dos grans els estan prenent el pèl. Com poden demanar 50 kilos per Alexis?? Però es que si mirem més jugadors resulta que Jefren a l’operació Alexis resulta que val 4 milions. Si ja els demanen per un porter argentí que volia el Barça i que jugava a segona divisió argentina aquests diners. I per suposat Thiago que resulta que  demanen també 10 milions. És ridícul. Com pot valdre més o igual Alexis que Cesc que és dels millors jugadors de la premier i que és campió del món?? És incomprensible.
Pero clar, que ens esperem si la premsa amb el seu afany per vendre diaris a l’estiu posa en portada a Bojan, Thiago i Jefren amb el cartell de transferibles i ja els posen fins i tot preu. Com han d’exigir després el Barça diners pels jugadors si ja s’ha publicat que se’ls vol gairebé regalar. És molt patètic el que està passant amb les negociacions dels jugadors que es volen fitxar que s’estan retransmetent pels diaris. No ha dit Rossell per activa i per passiva que no ho vol això?? No diu que ells fan les coses amb discreció?? Així d’on surten totes les filtracions?? S’han de pagar favors previs de la campanya gratuïta que va fer la premsa a la candidatura de Rossell..
Uns mitjans que de la nit al dia canvien totalment d’opinió i tenen molt mala memòria. Ara resulta que els jugadors de la pedrera i el que vacil·laven fa uns mesos i presumien, ara resulta que aquests jugadors ja no son tant bons. A totes bandes es parla de que si s’ha de vendre per a mantindre el nivell de l’equip i tal i qual però al final no diuen la veritat. Perquè no es necessari vendre a aquests canterans perquè hi ha més jugadors al Barça que es poden vendre i que no fa falta fer fora a segons quins xavals.
Que consti que tots tenim clar que no tots els canterans poden jugar al primer equip i que si no han de juga millor vendre’ls, però una altra cosa és vendre-ho tot i fer l’hipòcrita després d’estar presumint tot l’any de pedrera. Perquè per exemple jo estic d’acord en vendre a jugadors que no han de jugar segur. Donar oportunitats de que tinguin minuts però no com a norma. El problema és la sensació que estan donant de ningunejar a aquests jugadors. Perquè és tan fàcil com dir: Thiago i Bojan aquest any no tindran els minuts que necessiten per evolucionar, per tant els cedim un parell d’anys i quan passin aquests tornaran al club i a veure si es guanyen un lloc definitivament. Però és que de la manera que ho estan fent sembla que vulguin vendre’ls a qualsevol preu sense ni tindre en compte l’opinió dels jugadors i per a fitxar a gent de fora que valen milionades.
Si ve Alexis per exemple. Pot jugar a totes les posicions d’atac i ja tens la tripleta titular. Per a que vols portar a Rossi i tot i gastar-se 30 kilos?? I més després d’estar plorant perquè la junta anterior semblen poc més que el dimoni. Però clar no parlen de tot el que la junta anterior va pagar d’herències anteriors. No parlen dels 68 milions que van haver de pagar “gràcies” a una treta de Nuñez per a encolomar-los aquests diners. Tampoc parlen de que la  junta de Gaspart havia cobrat els diners de la tele per adelantat de temporades posteriors i que deixaven a la junta de Laporta en calçotets. Només parlen del fitxatge d’Ibra, un jugador que va costa 45 + eto i que han cobrat 24 pel fitxatge pel Milan. Però el “senyor” Rossell en canvi parla de 50 milions i parla del pitjor moment perquè pateixen pels seus avals.
Però millor no parlar de números. Tornant amb el tema esportiu, si ve Alexis i Rossi que li toca a Pedro?? Un jugador que ha demostrat que és un crack i que treballa més que ningú en la recuperació i ara se’l carregaran per a que jugui Alexis perquè ha costat 40 milions??
Ara vindrà Cesc i volen vendre a Thiago. Es parla de que volen fitxar a un lateral jove i es queden amb Maxwell i Adriano. No és més fàcil vendre a Keyta, Afellay, Adriano i Maxwell que a Bojan, Thiago i Jefren??
El tema Bojan almenys està bé que se’n vagi a la Roma, perquè anirà amb Luis Enrique i li donarà confiança, minuts i jugarà amb un estil similar al del Barça i d’aquí dos anys igual venen tots dos al Barça quan s’ho deixi Pep.
El problema de aquestes vendes que s’estan parlant no és ja que venguin als jugadors sinó que els estan tractant com a monedes de canvi sense vot ni paraula. Almenys Bojan tindrà una sortida a un equip en construcció i un tècnic conegut, però el cas Jefren per exemple el volen enviar a Udinese i Zubi diu que ha d’anar a convèncer al xaval a Dinamarca. No és més fàcil que es busques equip el jugador i amb aquests diners fitxar a l’altre?? Amb equips de primera o de Premier que poden pagar aquests 4 kilos i l’has d’obligar a anar a Italia a un equip de segona fila??
El tema Bojan diuen les males llengües també que Pep li té jurada perquè quan estava a tercera no va voler baixar per jugar la promoció i no m’extranyaria gens. Pep, un gran entrenador però que els darrers temps està demostrant que no és tant transparent com semblava i no se perquè ha de parlar tant bé i dir que no vol vendre a Bojan i després per l’esquena acceptar que marxi.
Un Bojan que és molt vàlid per al Barça i ho ha demostrat, malgrat que els mitjans ara no vulguin reconèixer-ho. Primer va donar la cara quan l’equip anava a pique durant l’època Ronie en decadència. L’any passat al tram final de la lliga va donar mitja lliga al Barça i a camps bastant complicats i partits difícils a casa. Però clar això s’oblida molt ràpid. El problema de Bojan és que no li han donat continuïtat però quan juga uns quants partits seguits no desentona en absolut amb l’equip, però clar volen que donant-li minuts esporàdics al final del partit destaqui. Que ha demostrat Afellay més que Bojan?? Res.
I ara només faltarà que deixin anar a Thiago per a que vingui Cesc per 40 o per a que juguin Keyta i Afellay. Un jugador pel qual l’afició està molt il·lusionada i que per quatre duros se’l volen treure de sobre. Si el volen que paguin els 30 i que se’n vagi si vol ell, però no posar-lo en una operació o malvendre’l.
Tant de parlar de la pedrera i ara li estan donant peu a la premsa cavernaria per a que matxaquin al Barça i puguin treure tota la bilis acumulada de l’any d’escoltar al club i entorn presumir de pedrera. Ara tot són clatellades.
Perquè els canterans que hi ha ara titulars són de treball anterior, encara que Pep li dones la importància de l’equip a Iniesta i Xavi fent fora a les “pomes podrides” tots els canterans són d’èpoques anteriors excepció de Pedro i Busi. El treball de pedrera està sent molt bo i els jugadors treballaven amb molta il·lusió perquè veien que tenien opcions, però si veuen que els vas venent i quedant-te estrangers que no són millors els estàs tallant l’ il·lusió. Com que estan parlant de fitxar un central i tenen a Fontas i Bartra. Que han de pensar aquests jugadors quan veuen que per davant juguen Mascherano o Busquets inclús en partits amb rivals inferiors que no són finals de xampions??
No se, estaven molt bé les coses i en un mes i mig amb el tema pedrera i seccions ha arribat una inestabilitat al club i un mal rollo que no entenc a que ve quan esportivament ha estat el millor any de la història...

No hay comentarios:

Publicar un comentario