Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, septiembre 26

Gran Pep.

Avui ja han aparegut els sicaris del senyor Rossell a arreglar la fuita d’aigua que va provocar Pep Guardiola en roda de premsa. Avui totes les editorials de l’Sport ja s’han posat al servei del seu amo, demostrant que ells només es casen amb el poder i que a la mínima que les coses vagin mal dades els que ara li llepen tant el cul a Pep amb la victòria es posaran clarament a favor de Rossell, que és el que mana i al que li han de passar comptes. Ho dic perquè avui tant l’editorial de Casanovas com la de Vehíls ja surten amb que s’ha equivocat al dir-ho després del partit i poques hores acabada l’assemblea perquè si suposarà donar carnassa als cavernaris, que crea separació a l’afició, etc.
La separació l’ha causat el mateix Rossell que mogut per rancors i per coses guardades ha fet tot el possible per a que l’assemblea li dones la raó, una assemblea per cert, que tots sabem com funciona el tema dels socis compromissaris que sempre acaben acordant tot el que es proposa. Ahir en la seva intervenció el senyor (per dir-li d’alguna manera) Rossell va donar la clau del perquè de tot plegat. Va dir que per culpa de la junta anterior ara a ells els toca avalar amb els seus patrimonis durant dos anys més. Aquest, juntament amb les rancors és el motiu principal. Venjar-se de Laporta i de passada colar-li tot el marró econòmic per un fitxatge que no va rendir el que era l’esperat i que a l’any següent es va malvendre. Així tots els anteriors presidents si els que van entrar posteriorment haguessin estat tant miserables com el d’ara estarien tots a la presó. Que fàcil és ara demanar responsabilitats d’un fitxatge que no surt bé quant tu reps l’herència d’un equip ja fet i guanyador i que necessita pocs retocs i ja fa tres anys que guanya gràcies als que hi havia anteriorment i al seu excel·lent entrenador. L’actitud d’aquesta junta respecte l’anterior em sembla vergonyosa.
Per això em sembla genial la resposta de Pep en roda de premsa al respecte. Quan tocava fer-la, després de l’assemblea i sense influir en ningú i no com els falsos de la junta, que fa dies que estan menjant la bola al personal amb el tema de Qatar i després van a l’assemblea dient que no seran catastrofistes i que no volen influir en ningú. Si ja ho han fet prèviament!! Per tant Pep va contestar de forma sincera i mullant-se quant tocava i en la meva opinió, d’una forma molt correcta i amb grans veritats, no com la junta que l’any passat li va llençar tota la merda a sobre de Laporta i filtrant dades interessades que encara no s’ha demostrat que siguin certes per a aconseguir aquest procés per a passar-li comptes a Laporta i la seva junta de les seves rancúnies personals.
A més, Rossell va tenir un comportament gestual durant tota l’assemblea molt qüestionable i fora de lloc del que ha de tenir un president del Barça, rient les gràcies de tots els que estaven a favor i amb gestos de desaprovació, algun que altre comentari que s’hagués pogut estalviar i faltant al respecte a algun que altre soci que pensava diferent. Molt decepcionant també  el resum de Barça tv que van fer el dia posterior perquè no van treure cap de les opinions i preguntes que se li van fer a la directiva sinó que es van limitar a posar el que deia la junta i les votacions. No hi ha res com tenir un canal propi per a manipular a consciència. Per desgràcia, com en tot en aquest país per a saber les coses que no són llençar flors has d’anar als mitjans contraris que només busquen el dolent. Així és com vaig veure un comentari totalment fora de lloc cap a un soci que li va parlar dels seus “negocis” a Brasil i d’altres comentaris una mica ridículs i només se’n va saber una part, les poques que es van deixar els micros oberts. Però clar totes aquestes coses no surten als mitjans culers.
Igual que el tema que li va plantejar un altre soci una estona que vaig estar escoltant l’assemblea per la ràdio. Aquest soci li va plantejar perquè van posar el partit de supercopa de pagament per a tothom i perquè no ho va demanar d’aprovar en junta i si en cas de jugar la pròxima es proposaria en junta. Doncs bé, Rossell va passar directament del tema de proposar-ho en junta, la denuncia sobre Laporta si que la va voler portar però aquest tema no es va dignar a contestar-li i això que li va preguntar dos cops. La seva resposta la primera vegada es va limitar a dir que era per un tema econòmic i per un tema de solidaritat amb els socis que no tenen abonament i que no sempre poden gaudir d’un clàssic. Però la segona vegada ja va assegurar que si aquest any es jugava la supercopa que seria un altre cop de pagament (amb la qual cosa passa en aquest cas del que digui l’assemblea, tant de democràtic i de fer  cas del que diuen aquests en el tema Laporta) i va donar a entendre que ell era solidari i que el que li feia la pregunta no, quant aquest li va dir que no calia que tragués la excusa del soci sense abonament (la segona vegada que va preguntar) perquè ell no en tenia d’abonament. Quin respecte que té pel soci no?? Però és que el més greu és que va tapar amb un tema de solidaritat un tema totalment recaptatori i econòmic. Si tant solidari és, el que s’hagués tingut que fer és aquell dia canviar els socis del camp i que haguessin entrar gratuïtament com tots els que tenen abonament. Quina pamplina és aquesta de dir que és per solidaritat quan els fots de 50 euros cap amunt per a entrar. Això és solidaritat?? Això és igualtat?? No això és discriminació per no tenir abonament i els fas rascar la butxaca en aquests temps que corren per a tenir l’opció d’un dia de tenir un tracte d’abonat que no pots tenir habitualment perquè estàs en una llista d’espera. Perquè si jo soc solidari doncs faig la campanya per a que es cedeixi en aquest partit en concret l’abonat amb els que no ho són, no els faig pagar un dineral.
Per acabar el tema assemblea, que va ser molt llarga i hi ha molt per comentar, els tres punts calents. Entenc que s’aprovi el tema Qatar perquè fan falta diners i al Barça no l’ajuda el govern com a altres amb “pelotazos” i cadascú té la seva opinió i que si s’hagués de mirar tot no compraríem res. Però lo seu era fer un referèndum entre tots els socis, no votar-ho en assemblea. El tema grada jove, esperem que acabi bé i no serveixi per a camuflar la tornada de favor electoral de Rossel cap als boixos i que no siguem la vergonya de tothom com va passar a Mònaco. A mi el tema que més m’ha indignat és el de un camp sense fum amb l’excusa dels nens i de la salut de la gent que va al camp. Als fumadors ja se’ls prohibeix fumar en llocs tancats i ara resulta que ni poden fumar en recintes oberts. A veure si acabaran sent els jueus del segle XXI i els tancaran en llocs on només hi hagi fumadors perquè és una vergonya la veritat. A mi em sembla perfecte que no es pugui fumar als recintes tancats, però que una persona ja no pugui fumar a l’aire lliure em sembla patètic i més amb l’excusa dels nens. Perquè si és així, l’horari en que els nens surten de classe no s’hauria de poder conduir, perquè els nens traguen un fum que no és bo per a ells, tampoc es podria cridar ni fer sorolls perquè els afecta a l’oïda. Jo he anat algunes vegades al camp i si a una persona li dius que et molesta el fum, la gent el llença cap a l’altre costat o cap a dalt i no molesta a ningú, molta gent el tabac li serveix per a relaxar els nervis del partit, ara hi haurà molts més problemes i més mal rotllo al camp perquè tots sabem el caràcter d’un fumador quan no se’l deixa fumar. Però bé es veu que ara el Barça ha de ser el paradigma de la salut, alimentació, etc. No se, a mi em sembla que aquest tema es podia arreglar amb el mateix civisme de la gent en lloc de prohibir de mala manera. Es suposa que vivim en un món més lliure i cada cop hi ha més prohibicions.
En quant al partit de dissabte, una vegada més festival blaugrana, que des de la caverna estan fent tot el possible per a treure els mèrits d’aquest Barça que enamora a tothom. Un Barça que es va demostrar que aquest sistema és vàlid i encara més si no juga Keyta. Encara que els primers quinze minuts l’Atletico va fer un bon partit, però dos gols de cop es carreguen la moral de qualsevol equip. Però clar, la caverna després del mal partit del seu equip (malgrat el resultat), algo havien de treure per a tapar-ho tot i que era el que millor els anava?? El segon gol i que si Messi estava en fora de joc. Ahir els mitjans cavernaris van estar una hora debatent si era fora de joc o no, però clar el fora de joc del segon gol del Madrid no ho era segons ells, estava en línia...jajaja. Que patètics. Després també es van oblidar que el primer gol ve d’una sacada de banda mal feta, que s’ha de repetir, excepte si jugues al bernabeu i li serveix al madrid per a fer un contraatac de gol quan vas perdent i no xutes a porta. A més, el gol de Benzema és fora de joc clar de Crc que entorpeix la visió del porter. Però clar el sagnant és el de Messi clar, que segons ells influeix tant en la jugada, però el de Crc no. La jugada de Messi s’aparta per a no tocar la pilota, si es quedava parat si que ho era llavors perquè la pilota anava cap a ell, aquest moviment no entorpeix a cap rival ni el despista i quan el jugador remata ja és una altra jugada perquè la toca un jugador. És com en les pilotes aturades que un jugador està clarament en fora de joc per a després quan la toca un companyestà habilitat, però clar només és fora de joc si ets Messi i jugues al Barça. Igual que el primer gol de Messi, diuen que és la gran errada del Atletico perquè hi ha deu tios defensant i fa gol d’una sacada de banda. No cal parlar de la genialitat de Messi (que l’hauria de fer una mica més sovint), que veient que cada cop més li tapen la banda bona que ell acostuma a entrar en diagonal, va fer una finta i deixa a tots dos clavats. No és una genialitat per a ells, és una errada. Així no cal parlar dels dos penals que una vegada més els regalen per a que Crc pugui seguir la corda de Messi. Després alaben al màxim al portuguès quant ja ha necessitat tres penals regalats en 5 jornades per a que l’astre argentí no se li escapi. Un Crc que després no entén perquè el xiulen. Que valent, per a sacar el penal a lo “panenka” quan anaven 5-2 i era el final del partit eh?? Quin respecte que li té als rivals i que bon company és... Total que el Madrid va guanyar 6-2 i d’aquests sis gols hi ha dos penals que no són, dos gols en fora de joc i un que no fa repetir una sacada de banda i acaba en gol perquè agafa a tot l’equip rival a dalt per a atacar...I en canvi sembla que el Barça hagi de demanar perdó per guanyar 5-0 perquè un gol segons ells és fora de joc...patètic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario