Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.miércoles, septiembre 22

Com afecta la premsa als jugadors.

Bé esta una mica passat de moda el tema Messi ja però no he pogut comentar res i “la tenia guardada”.
Primer que res dir que estic totalment d’acord amb que la culpa de totes aquestes coses són de la premsa merengue per tot el que arriben a intoxicar.
Respecte a la lesió en si, podem donar gràcies que s’ha fet poca cosa però el més important és el que hagués pogut passar. Per a començar em fa molta gràcia els que diuen que va a per la pilota, que és un “lance del juego”, que el jugador no te intenció de fer-la i subnormalades varies.
Per a començar la jugada és amb tota la intenció del món perquè la pilota esta a dos metres de ser jugada i l’acció és al turmell del peu que està recolzat al terra i que no toca la pilota per a res. Després diuen que no hi ha intenció, llavors que hi ha si va amb els tacs i li clava al turmell directament?? Que es pensava que li faria pessigolles?? Només faltaria que volgués voluntàriament. En aquest cas aquest senyor no hauria de jugar més al futbol. Però la intenció de fer-li mal si que està perquè a més li protesta a l’àrbitre i la cara que fa ho diu tot.
Va ser una entrada d’impotència i la permissivitat de l’àrbitre en jugades anteriors el que va permetre que el jugador tingues clar que hi havia barra lliure per a pegar patades.
Ara resulta que com que no li ha fet el mal que esperaven ja tota la premsa merengue li ha tret importància i amb un exercici d’incoherència (perquè si durant l’any passen del atletico com de la merda) es posen la samarreta del atletico i posen a Ujfalusi com un sant. Amb roda de premsa inclosa per a que demani perdó i així no és tant gran la sanció. El que havia de fer es fer-li una traveta o agafar-lo de la samarreta, que el pares igual i no li fas mal, se’l pot fotre pel cul el perdó fals aquest.
Però aquí és on entra la hipocresia de la premsa de madrid. Que s’han escandalitzat tots perquè Pep els ha acusat directament de generar violència. I encara es sorprenen???
Si hi ha el director de un diari de madrid, el més llegit d’españa, que diu que s’ha de parar a Messi de la forma que sigui. Si hi ha els periodistes dels programes que fa anys que no fan més que plorar del arbitratges (manen ous que es queixin dels arbitratges), de que si a Messi no li peguen com a la xiqueta portuguesa, de que els rivals del Barça surten derrotats i que no rasquen, etc, etc.
Aquests mitjans tenen la cara tan forrada i són tan incoherents (degut al hooliganisme periodístic en ambdues direccions) que diuen que la premsa no afecta al camp. I després el dia depsrés que diuen que la expulsió al noi de l’español es deguda a la pressió mediàtica després del que ha passat amb Messi. Així com quedem, afecta o no?? I això amb dos dies de diferència!!!
Han fotut tanta merda amb el villarato que els capsigranys que es creuen tot el que diu la premsa després a un camp es comporten com a tal. Com a burros. És l’únic que se’ls pot dir a uns personatges que li criden a Messi quan se’n va plorant “Messi muerete” i rient-se’n de l’acció. Aquests que llegeixen els diaris merengues que després aquestes aficions ho protesten tot sigui o no demostrant que saben poquet de futbol molts d’ells i que són fanàtics.
Aquesta premsa que ha escalfat tant el partit amb l’atletico que la segona part l’ambient és va fer més que agressiu i va fer que l’àrbitre es portes com un covard i que va provocar la traca final amb lo de Messi.
A Ujfalusi li han caigut només dos partits gràcies al covard a l’hora d’escriure l’acta i en lloc de ser de 2 a 4  ha estat de 1 a 3. Total que al final es queda en 2 d’una forma lamentable. Lamentable perquè alguns mitjans s’han dedicat per exemple a buscar jugades que no tenen res a veure per a dir que la sanció és massa gran perquè aquesta entrada no va ser així o l’altra.
I estan tan en la cultura de comparar que al final el càstig no és el que toca perquè llavors ens venen la moto de que seria una injustícia cap als altres. Així quan decidiran donar exemple?? Mai?? O han estat dos perquè no li ha trencat el turmell??? No esta clar que el comite estigui format per 3 socis del madrid. Però clar després l’àrbitre ajuda al barça...increïble.
Llavors on estava el villarato quan han unflat com a bots als jugadors amb patades per darrere, colzades als salts i les mil faltes sancionades només amb falta??? On estava l’àrbitre. És increïble per exemple veure com et venen equips al Camp Nou que el porter perd un minut cada sacada permès per l’àrbitre i que Valdes totes les temporades rebi més d’una targeta groga per “perdre temps”. No eren vermella les jugades de salts amb el colze?? Llavors perquè no ho apliquen??? Perquè són uns covards. I el que em fa més ràbia és la prepotència que porten que no els pots dir res. Xavi li va protestar dues jugades i es va encara. I són tan desgraciats que quan es piquen amb un jugador per a demostrar el seu poder arbitren de pena. Perquè va haver després 3 patades a tocar a Xavi, que en duies no va xiular ni falta. No pot ser aquesta falta de respecte als jugadors home, que et vacilen i encara t’encenen més. Com el d’ahir de l’español que encara afegeix 4 minuts perdent 3-0 i jugant amb 9 i els diu als jugadors “és el que us mereixeu”. Vaja arbitratge ahir al bernabeu. “Casualment” l’àrbitre que va buscar les pessigolles a Pep (que per pressió mediatica va ser de 150000 euros i quan s’han calmat les coses l’han baixat a 1500, tot per a que la premsa merengue no els hi foti canya) i que “casualment” són la tripleta arbitral que van enganxant l’any passat celebrant un gol del madrid a l’hotel. Això fa que xiulin un penal que no es pita mai i que només es xiula al bernabeu ja que estava d’esquena i li toca a l’espatlla. Però casualment amb mil càmeres que hi ha a l’estadi la realització només trau la imatge o n es veu més dubtos.
I bé la premsa merengue (aquesta que no fa res als cules), que porta als seus sicaris a fotre cacau a les rodes de premsa des de ja fa molt de temps i que sigui el partit que sigui passen de tot i van a preguntar-li pel madrid o per Florentino o li pregunten si els àrbitres han ajudat al barça. Sempre, passi el que passi, si Pep contesta és un prepotent i tal i cual. Si no ho fa esta nerviós per Mourinho. I així porten ja des de que està Pep. Llevant mèrits al barça, generant violència cap als jugadors i intentant generar odi per als catalans i els culers amb la seva premsa totalment manipulada. Però clar després diuen que ells no fan res....
La pressió que ha generat la premsa respecte els àrbitres, que en cas de dubte tiren en contra del Barça o a favor del madrid, respecte les aficions que a la mínima ja fan la culpa al villarato del que passa al camp (amb el corresponent escalfament i pressió a l’àrbitre) i als mateixos jugadors no és normal i estan generant unes situacions que un dia s’acabaran malament de veritat. L’ambient del calderon de l’altre dia no va ser normal.
Per cert que horrible la gespa del Camp Nou. Esperem que es solucioni ràpid perquè és inacceptable  jugar amb aquesta gespa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario