Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, septiembre 27

El partit del Barça i el patètic de Mateu Lahoz.

Bé, després del partit de l’altre dia suposo que ja cap culé patirà per la Messi dependència ni per un mal partit es cagarà als calçotets com és habitual en molts de culers, que vivint la millor època de la història blaugrana encara encaren els partits del barça amb el típic “ai ai ai, avui perdrem” en lloc de gaudir d’aquest equip.
I això que el partit es jugava a un dels camps més complicats de primera per la duresa dels seus jugadors i perquè en moltes ocasions s’’han trobat amb el camp fatal i amb pluja constant. Doncs bé, tot i això, el Barça va jugar un partit molt complert i amb el joc que acostuma a fer. És cert que molts minuts amb superioritat però abans de quedar-se amb aquesta, ja estava jugant de puta mare i es veia que era qüestió de temps.
Igual que en moltes ocasions he criticat a Keyta, no tinc cap problema per a reconèixer que dissabte va jugar un partidàs. Possiblement el millor amb el Barça que jo recordi ja que es va atrevir a entrar de segona línia i va contribuir a la circulació i organització del joc. Quan entra a rematar i li deixa el lloc a Iniesta que baixa de l’extrem llavors si que el  Barça rendeix, encara que segueixo pensant que els partits del Camp Nou que es tanquen tots darrere Keyta no hauria de jugar. Un partit no ho arregla tot, però si segueix amb aquesta actitud i amb aquest joc no es notarà tant que està ell al camp.
Per una altra part el tema Villa. Algú li hauria de dir que no li exigeix ningú cap xifra exagerada de gols i que ha de estar més tranquil. No ja pel tema de l’expulsió, que això li pot passar a qualsevol, sinó per l’ànsia golejadora que li fa fallar jugades que no sol fallar. Tots sabem  que els golejadors van per ratxes però si et vols encaparrar amb xutar-ho tot fes-ho quan vagis 2-0 com a mínim. Perquè en els darrers partits està tant obsessionat en marcar que ha tingut passades de la mort clares i que no s’han fet. En aquest aspecte passa amb la majoria dels atacants del Barça, perquè Messi també ho ha fet aquest any, Bojan també, etc. I per això no es marquen tants de gols com s’haurien de marcar, ja que tots volen fer el gol.
Per una altra part, el món del futbol, influït per la premsa i per tonteries que s’haurien d’eradicar, estan passant coses increïbles. Em refereixo evidentment al tema d’Iniesta. Ja el que em faltava per veure a un camp de futbol és que xiulessin a un jugador, que mai es tira i que no simula, què és un espectacle veure’l jugar, perquè no li hagin fet el mal que li haguessin hagut de fer per una entrada. Fins on hem arribat que se li recrimina a un jugador rebre una falta brutal!!! No se, alguns haurien de recapacitar. Deien que si havia simulat i que als 30 segons estava jugant.
Que passa que a qualsevol de nosaltres no li faria mal una patada com la d’Amorebieta?? O es que li havia de partir la tíbia per a que sigui vermella. Una cosa que s’està instaurant per fi, que és la de protegir als jugadors dels destralers i ara anem en que si es groga o vermella?? Si no li agafa el peu a l’aire li trenca la tíbia, però clar és veu que associem el color de la targeta amb el mal que li fa.
En definitiva per acabar  el tema del partit d’ahir, que van jugar col·lectivament molt bé, al atac en tot moment i que amb aquest equip es pot confiar d’arribar molt lluny aquest any. Ara a esperar novament a Messi i a gaudir-lo fins acabar la temporada.
El segon apartat va amb aquest àrbitre tan patètic que quan vaig veure que xiulava el partit em vaig posar les mans al cap. El senyor Mateu Lahoz que se les dona de deixar jugar i que l’únic que fa és afavorir el joc brut.
Perquè una cosa és deixar jugar i no fer un concert de xiulet a cada contacte que hi ha per mínim que sigui. Però aquest àrbitre es passa de deixar jugar i es menja moltes targetes. Quan comença el partit tots els jugadors van provant a veure com deixa el llistó i la cosa es va esclafant de mala manera. Si a sobre és l’ Atlethic jugant a casa doncs encara més. Aquest àrbitre ja estic veient que el posaran a tots els partits en que el rival tingui fama de “rascar” i esperem que els jugadors tinguin paciència perquè sinó el cas de Villa no serà l’únic.
Aquest simulacre d’àrbitre deixa jugar tant que al final és quan ve l’entrada de vermella i es carrega el partit. Perquè va deixant fins que els jugadors rivals veuen que és un xollo. Perquè com pot ser que un àrbitre li permeti a Gurpegui pegar-li una patada a Villa i tombar-lo, pegar-li’n una altra quan estava al terra i un cop amb el braç i després quan s’aixeca una altra. I això que ja l’havia avista feia una estona. Però clar al final el rastrero acaba el partit sense ni una groga i el davanter amb una merdeta de cop al carrer per vermella. I ara amb tota la pressió de la premsa madridista i li cauran dos partits. No pot ser que lo de Villa sigui vermella i que Gurpegui pugui pegar patades per darrera a tots els jugadors, cops amb els braços (perquè hi ha una jugada després d’expulsar a Villa que se’n va Bojan i estan lluitant tots dos i li pega una punyada al cap, però clar en aquest cas va deixar seguir) i tot el que va voler i més.
Aquest Gurpegui quan el van sancionar per dopatge em va saber mal perquè no és agradable per ningú, i més si en teoria ets innocent. Però vist el seu comportament dintre del camp cada cop penso més que hagués estat millor que no l’haguessin deixat jugar més. Els jugadors d’aquest estil els hi hauria de prohibir algú jugar. Són gent que se li creuen els cables i que no pensen el mal que poden fer. No només parlo de Gurpegui, parlo de Pepe, que després del que va fer amb Casquero a cada partit dona mostres de violència (l’altre dia la patada a Callejon va a fer-li mal, i ja el jugador està fora del camp i li clava una bota i després l’altra), i cada partit dona mostres, si el madrid va empatant o perdent encara perd més els papers. Però clar com juga al madrid, moltes de les flipades no es sancionen com s’hauria de fer, és la “tàctica Hierro” (pega tot el  que vulgues que jugues al madrid i no t’ho piten). L’amorebieta igual, a veure on va a fer la entrada aquella al mig del camp?? Són jugadors molt perillosos. Carvalho en tres partits que fa que està i en cada partit la lia, l’altre dia li xafa el cap a un quan ho podia evitar, entrades terrorífiques de vermella. No se, després mires el Barça les faltes que fa i les targetes que reb i veus que aquí passa alguna cosa...
Per una altra part, veus altres partits i veus a Cristiano pegar-li patada sense pilota a del Horno, a mourinho encarant-se amb el jugador rival a casa d’ell i amb l’entrenador (i hi ha entrenadors que per sortir de l’àrea tècnica, o per parlar-li a l’àrbitre pel pinganillo, per coses estúpides, etc són expulsats o amonestats) i que no passi res. Veus cops de puny de Trezeguet que acaben en groga, o a Reyes vermella per la mateixa acció. Per una altra part també el tema de saltar amb els colzes que aquest any teòricament és vermella però es veu que serà segons a qui i segons l’equip.
No se, així quan van als clínics i les proves que els fan als àrbitres de que parlen??? Van de viatget per a anar de sopar?? Perquè no entenc un criteri tan diferenciat segons l’àrbitre que xiula. I mira que el Mateu Lahoz este, si deixes jugar i treu la groga quan ho marca el reglament, seria un gran àrbitre perquè les piscinetes i això no les pita, però és que al final jugades de targeta clara se les menja.
I qui diu Mateu diu qualsevol àrbitre perquè van deixant pegar i pegar fins que la cosa s’escalfa a tope. Ahir el gomines de Muñiz Fernandez li va passar el mateix, que va posar el llistó tan alt, que al final Reyes, fins als ous de rebre, li va fotre una punyada a un defensa. I és el que estan aconseguint posant-se al costat del defensa i permetent que cada cop que un jugador rep d’esquena li “rasquen” per darrere sense targeta. El dia del calderón amb el Barça va passar igual.

No hay comentarios:

Publicar un comentario