Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



jueves, septiembre 23

El Madrid no juga derbis.

Després de veure la intensitat mostrada per part de l’español enfront el madrid em sorprèn de veritat que la gent de l’espanyol li senti malament que es digui que són el madrid b.
Per a començar, no vull ni pensar tota la setmana que haguessin tingut la premsa amb el tema espanyol si arriba a passar amb el Barça (bé, ja ho varem veure l’any passat per un penal més que dubtós a favor del Barça). En canvi contra el madrid s’indignen el mateix dia del partit i surt el seu president i en lloc de cagar-s’hi en la federació per ajudar al madrid posa immediatament al mateix sac al Barça, quan ha quedat demostrat que les ajudes estan bastant allunyades que les del madrid. Està clar que molt més que els equips petits però plorar pel Barça quan el que et fot és el madrid no ho acabo de veure clar. Està clar que fot que et robin el partit, però me’n alegro de que els hi hagi robat el madrid que de tant en tant tinguin algun motiu que altre per a jugar amb ells amb una mica d’orgull picat.
El títol de l’entrada ve perquè el madrid no juga cap derbi ja sigui catalano-espanyol ni derbi ciutadà. Se suposa que l’español és un equip català i en teoria viu la mateixa situació socio-política que el Barça en quan als temes Catalunya-resta d’Espanya. O almenys se suposa que els putegen igual.
Però en canvi tant els equips de madrid que no siguin els merengues com el que hi ha a primera català i que no és el Barça van tots contra el barça de manera descarada. La veritat és que no ho entenc i m’agradaria que algú m’ho expliqui si sap perquè.
Perquè tu agafes el derbi barceloní i veig normal que l’equip perico vagi a saco contra el Barça, fins aquí tot normal. Però després veus els partits amb el madrid i fa pena la poca intensitat amb la que juguen. No els puteja l’estat a ells o només la rivalitat entre catalans i la resta afecta al barça. Es que nomes cal veure el partit i ja està tot dit.
Que d’acord, aquest any els han robat de forma descarada, em sap greu per algun col·lega perico que tinc, i perquè és un dels dos únics dies que vull que guanyi l’espanyol. Quan juga a casa i fora amb el madrid. No és només per aquest partit en concret (que si, els van  robar lamentablement i a sobre l’àrbitre els va xulejar de mala manera) però veus els partits dels últims anys i la veritat és que surten com a corderets degollats.
I dic que el madrid no juga derbis perquè passa el mateix amb els equips de rivalitat ciutadana. Resulta que veus el partit de l’altre dia i altres anys i l’atletico quan juga amb el barça és torna boig i sembla un equip totalment diferent al que és la resta de temporada. Els últims anys, a més de jugar amb molta intensitat ha entrat el joc dur d’una forma lamentable (en part per culpa de la premsa que està tota la setmana pujant-los la testosterona i després surten al camp i passa el que passa, que van com a bojos). En canvi després veus el derbi amb els de la seva ciutat i surten cagats!! Fa segles que no guanyen i ben justa empaten un partit, sobretot al calderon perquè em sembla que efa un parell d’anys van empatar al bernabeu. I veus el partit que al minut 5 ja van perdent i penses “joder, perquè no juguen amb la mateixa ràbia, intensitat i agressivitat que amb el Barça”.
Però és que a més el Getafe passa el mateix. L’any passat els van fotre una feinada al Barça i va el madrid (mitja lliga que la premsa merengue deia que era la sortida més complicada que tenien, quan parlaven dels calendaris d’un i altre equip per a vendre la moto de la remuntada) li’n fot 4 a la primera part i semblaven tontets. Total que durant el partit t’acabes fent la pregunta que et feies en l’altre partit amb l’atletico.
Espero que recapacitin els equips aquestos i es prenguin els derbis amb la mateixa serietat perquè l’únic que fan és adulterar la lliga jugant a tope amb un i a mig gas amb l’altre. Però clar la premsa merengue només fa que plorar quan un equip reserva algun jugador amb el Barça, i ahir es va demostrar clarament que se suposa que en una plantilla tots els jugadors són vàlids i ningú tira un partit.
Està clar que tothom vol guanyar al Barça perquè actualment és el millor equip amb diferència en quant a futbol d’atac i rendiment. Però no se, una mica de serietat i que cadascú tingui clar que són els derbis i contra qui es juguen, que al final el Barça en juga 4 quan n’hauria de jugar un i el madrid no en juga cap. Ja se que algú dirà que els partits amb el madrid s’anomenen clàssics perquè el derbi pertany als partits entre equips de la mateixa ciutat, però s’entenen com a derbi crec jo perquè sinó amb l’español per exemple, ja no seria derbi tampoc , com molt bé va dir Laporta...jeje.
Per una altra part, aprofitant l’espai, parlar del partit d’anit. Em sorprèn que els mitjans i els que narraven el partit el Carlos “merengue” Martinez i Michael “podria parlar bé ja d’una puta vegada, que fa anys que s’omple les butxaques d’aquest pais” Robinson que parlaven de mal partit del Barça i tal i cual. No se, que no van jugar el partit més lúcid ho sabem tots però en lloc de criticar que el rival perdent 1-0 estava amb els 11 tios tancats a l’àrea fins els últims 3 minuts que es va estirar critiquen que el Barça no jugava bé. I que vols si estàs guanyant i estan jugant 20 jugadors en 40 metres?? Que fàcil és parlar des de una cadira o una butaca i criticar les coses. En canvi el madrid quan no rasca bola és que l’equip rival està molt ben posicionat, que estan en construcció (li haurem de dir sagrada família perquè està eternament en construcció, ja fa almenys 3 anys que ho està), la gespa, partits cada 3 dies, etc. No se una mica de coherència no estiria malament. Suposo que alguns pensaran però si es pot sentir en català perquè escolta a aquestos lamentables. Però és que els del + per a putejar al personal, en lloc de posar a dos comentaristes en català (que els tenen de sobres) signen un acord amb la pitjor emissora de les que fan el Barça i no tenen ous d’arreglar el so. I entre que són dolents (estan més estona parlant entre ells i fent imitacions que parlant del partit) i que van retardats alguns cops i avançats en altres et toca fotre’t i escoltar als merengues de merda si ho vols sentir i veure al mateix temps...

No hay comentarios:

Publicar un comentario