Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



miércoles, abril 27

Ja era hora.

Bé, començarem la entrada donant les gràcies a Pep Guardiola per posar al seu lloc a l’impresentable del ploramiques de Setúbal. Amb un to un pel agressiu al final ha hagut de contestar, ja que ni la cúpula blaugrana ni el director tècnic, amb la seva absurda postura de quedar bé amb tothom, han obert la boca mentre la premsa i mitjans cavernaris han llençat merda i merda sobre el planter i sobretot sobre l’entrenador. Al final ha hagut de sortir l’entrenador, una vegada més, a defensar l’entitat mentre els de dalt van de dinarets i a quedar bé amb tothom. Això amb Laporta s’hagués tallat rapidet i no s’hagués estat tota la temporada pressionant d’aquesta manera a la plantilla. Es veu que només interessa a la nova junta quadrar els números per a no haver d’avalar i tapar-ho tot amb la gestió anterior. Tot l’any igual, ha hagut d’explotar Pep i després tota la directiva donant-li la raó. No companys les coses no van així, els que heu de parlar sou vosaltres i no l’entrenador i defensar al vostre entrenador que per alguna cosa esteu.
Però bé entrant en matèria, potser el que ha dit Pep algunes paraules les hagués pogut “polir” una miqueta, però es que el fons del que diu és totalment cert. El tècnic no ha volgut entrar en tot l’any al que li deien des de la caverna i als de la “central lechera” que de seguida anaven a dir-li que havia dit el ploramiques de Setúbal sobre el Barça o sobre l’entrenador. Al final, com que aquest és un covard, per molt que se les doni de valent, sempre ha llençat la pedra i ha amagat la mà. Així tota la premsa palmera li ha encarat les coses i així ningú l’havia pogut acusar de anar sistemàticament contra el Barça, encara que tothom sabia per on anava la cosa. Fins que ha comès l’error de nombrar directament a l’entrenador. Perquè Pep no ha volgut entrar mai en el seu joc perquè mai l’havia denunciat directament, no per por al portuguès, sinó per una qüestió de no estar a la guerra constant, sempre ha preguntat si havia dit el seu nom o el del Barça, i com que ha fet tot l’any el covard, no ho havia fet. Per tant Pep sempre deia que no tenia res a dir. El portuguès es pensava que Pep li tenia por, quan resulta que és una persona molt culta i que té una facilitat de paraula i de lideratge bestial i al final el portuguès ahir se’n va anar cap a casa amb una bona “cornada”. Perquè Pep li va contestar d’una forma brillant i sense entrar al joc de ploramiques del portuguès, que és la única tàctica que pot fer servir. La gent rastrera és l’únic que sap fer, crear confrontació i aprofitar el seu poder mediatic per a pressionar.
Perquè ara resulta que Pep està nerviós, que ha entrat al seu joc, que té por, que es fa la víctima, que té canguelo, i un llarg etc. de teories absurdes amb les quals la premsa cavernaria ha volgut tapar el contingut real de les dues rodes de premsa. És el que fan habitualment.
Però resulta que en tot l’any ningú d’aquestos ha dit en cap moment que el portuguès estigues nerviós, ni que tingues canguelo, ni que intentes fer-se la víctima. Al contrari, tot el que deia li donaven la raó i manipulaven dades per a constatar una mentida. Però clar ara es fan els indignats per lo de la “central lechera”. Que agafin la premsa de tot l’any i la revisin bé, que potser els cau la cara de vergonya. Encara que han aconseguit el que volien, els dona igual la imatge mentre aconsegueixin canviar les tornes i que els estaments els tornin a ajudar.
Però bé, entrant en detalls, resulta que el ploramiques de Setúbal surt a la roda de premsa i el primer que diu és que el Barça ha pressionat a la uefa per a que l’àrbitre no sigui portuguès i resulta que avui a un dels “seus” diaris diuen que l’àrbitre ho sabia des de feia una setmana. Així que parles bocamoll?? Després resulta que té la poca vergonya de dir que Pep pertany a un grup que només forma ell (amb la corresponent lamentable riseta de fons dels palmeros, que malament està la premsa!!) de queixar-se per un encert de l’àrbitre. No es pot ser més cínic i més hipòcrita. Ja no se’n recorda de com va acusar a l’àrbitre per l’expulsió justa de Del Horno de fa uns anys, no se’n recorda de com es va queixar de la clara expulsió de Motta al Camp Nou l’any passat (quan ja no tenia ni que jugar perquè a l’anada va fer mèrits més que suficients per acabar expulsat), tampoc recorda (i fa una setmana) com es va queixar de l’expulsió encertada de Albiol a la lliga. Quines coses eh...Després va i recorda “l’escàndol” de Stamford Bridge i l’expulsió de V. Persie. Però una vegada més li falla la memòria al molt hipòcrita. No recorda ja l’escàndol amb el chelsea quan l’any passat va robar amb l’Inter que no li van xiular dos penals a favor al Chelsea a casa claríssims (i un a San Siro) i va ser l’any passat, encara més actual, ni se’n recorda com contra el Barça de Frank va eliminar al Barça agafant un central a Valdes i passant amb aquest gol. Tampoc se’n va recordar de l’anada amb (casualitats de la vida) Stark xiulant al Camp Nou que no va expulsar a Ballack ni va xiular el penal sobre Henry. Tampoc recorda el gol mal anul·lat a Bojan que els deixava fora de la final. Casualment, la seva memòria només recorda al senyor Obrevo, igual que tots els mitjans cavernaris. Això se li’n diu hipocresia i cinisme.
Després la roda de premsa de Pep, va perdre les formes quan es va posar directament amb el portuguès però la resta ni va faltar a ningú ni va dir res que no fos veritat. Ara diuen que plora per les baixes i que té por. Tot el contrari. Ho diu perquè ja fa dies que sembla que el barça estigui totalment afonat per una derrota contra el madrid. L’entrenador del Barça no diu el dels davanters del madrid per a plorar de que ell no els té, sinó per a deixar clar que l’equip que s’ha gastat 400 kilos és el madrid no el Barça. Que sembla que el barça sigui l’equip que es gasta milions i milions quan està competint al màxim nivell amb un equip amb majoria de canterans. Quan és un equip que és l’admiració de tothom pel seu estil i per jugar amb tanta gent de la casa. Però clar aquests jugadors de la casa només se’ls hi té respecte quan juguen amb la selecció. Ho fa servir per a veure si la gent se n’adona d’una vegada que un equip amb 3 davanters centres titulars amb la seva selecció els asseu a tots per a jugar a defensar amb un central de mitja punta. I aquest entrenador té la poca vergonya de posar-se amb el sistema de joc cule després de guanyar la copa. Amb la plantilla tant extensa que diuen i que val tants de calers i l’única solució tàctica del “gran” entrenador portugués és jugar amb l’autobus darrera i posar un trivot defensiu?? Penós, i encara parlen de lliçons tàctiques...
Ahir Pep estava molt enfadat perquè el portuguès no té cap respecte per als seus companys de professió com ha demostrat tot l’any i que és una mala persona. Per això diu el que diu, perquè una persona que hauria d’estar agraïda al Barça perquè li van donar l’oportunitat d’aprendre gran part del que ha après i ell l’única forma que té de agrair-ho és minimitzar a l’equip i faltar al respecte a una persona que el va defensar quan estava a can Barça. Aquest é Mourinho, jo jo i només jo. Ho ha fet a cada lloc que ha estat i ho seguirà fent. Per al portuguès era tan fàcil (ja que va de súper llest parafrasejant a Einstein i que després és tan burro de no saber interpretar les paraules d’un entrenador) com parlar amb Pep. Però clar li interessava més creure a la central lechera que no pas a un company de professió. Així aprofita per a pressionar una mica més l’arbitratge i fer creixer la tensió i donar carnassa als mitjans cavernaris. Un Pep que demostra que li pega mil voltes al portuguès que diu tu vas amb Einstein doncs jo vaig amb una cançó de Lluis Llach.
En resum que un entrenador ha fet servir tot l’any les rodes de premsa per pressionar estaments i per intentar desestabilitzar al club cule i se l’ha alabat per tot el que ha fet des de la caverna i ara ho fa l’entrenador del Barça per a motivar a la seva plantilla i posar les coses al seu lloc i l’han deixat per terra. Cada vegada entenc menys el periodisme...

No hay comentarios:

Publicar un comentario