Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, abril 11

Milito, tens la cara folrada company.

El partit de dissabte va ser bastant complicat i sort que Villa va forçar de seguida el penal perquè la cosa no pintava gens bé la veritat. Primer perquè semblava que el Barça pensava que guanyaria caminant i després perquè les poques ocasions que es tenien es fallaven incomprensiblement. El que no m’estranya és que Pep Guardiola estigui emprenyat como una mona amb els mitjans de comunicació perquè estan cometent els errors de prepotència que tant critiquen de la caverna. Per a la premsa, per posar un exemple, el partit d’Almeria gairebé no existia i ja es parlava dels clàssics, malgrat que Pep no para de frenar-los els peus. Després com el dissabte, al acabar el partit, tots els mitjans “quanta raó tenia Pep de que costaria amb l’Almeria, quin partit més difícil” i vinga a llepar-li el cul. El que han de fer és no faltar al respecte als rivals i després no hauran d’anar donant-li la raó. Entre la premsa que s’està passant de prepotent i algunes cagades de la directiva i màrqueting li estan fent la feina de motivació a Mourinho. Quan un va pel camí de la humilitat (encara que sigui de cara a la galeria, això només ho sap ell) i la resta pel de la prepotència, és per a estar una mica enfadats. El Madrid ha perdut molta simpatia dels rivals i aficionats per la seva actitud històricament prepotent i ara que el Barça és l’equip de moda, en lloc d’aprendre dels errors rivals fan el mateix. Penós. Per exemple, el Barça demà juga champions i fa dos dies que es parla més del clàssic que de la champions...
Però bé el títol de l’entrada ve, una vegada més, per l’egoista de Milito, que cada cop s’està guanyant més a pols l’enemistat dels culers. Resulta que està tot el temps que va estar recuperant-s’hi, cobrant una pasta i no poca, per part del club. L’equip i la institució li va donar tot el suport i la tranquil·litat del món per a recuperar-se i un cop recuperat resulta que el molt egoista comença a queixar-se de que no juga quan ha demostrat amb escreix que gairebé costa més driblar a un con d’entrenament que al jugador argentí. Un jugador que a més està alentint el ritme de circulació perquè necessita almenys tres tocs per a deixar-se la pilota en condicions de fer una passada. Un jugador que degut al seu mal estat, fa que la resta de jugadors juguin molt més estressats perquè han d’estar pendents de la seva cagada per a corregir-la. Li van donar totes les facilitats per a marxar a l’hivern per a tenir més minuts, però clar el xic volia cobrar un pastón igual i tal com estan les coses al futbol ningú li podia pagar el que demanava. Així doncs, resulta que se’l queden malgrat que fa més nosa que servei avui en dia, que li està tallant la progressió als de la pedrera, que cada cop que juga la caga i no poc. Sense anar més lluny l’últim partit, el gol del Almería, que es queda en terra de ningú i reacciona tardíssim i malament. Una de dos, o deixava al que estava amb la pilota i se’n anava a cobrir al que marxava sol per dalt, o bé anava a pel que tenia la pilota per a donar temps als companys a baixar. Doncs no, el tio va i no va ni a per un ni a per l’altre i es queda al mig fora de l’abast de la passada i trencant el possible fora de joc del que marca. Però bé tot això, a mi personalment em sembla penós, però una errada (o 40) les pot tindre qualsevol, jo des de que va tindre el problema Abidal hagués posat a Bartra al costat de Piqué. Pep va decidir que Fontas, també pot jugar perfectament, no és tant ràpid com Bartra però és molt aprofitable i és esquerrà (suposo que el va pujar per això). Però no, resulta que juga Busi o juguem amb un menys quan juga Milito. Però a mi el que em va cabrejar més, és el numeret que va muntar quan el van canviar. Després de tot el que li han fet hauria de donar gràcies. Que et canvien al segon temps, doncs una mica de respecte per la resta que molts entrenen millor que tu i no juguen. Doncs no, l’egoista de Milito resulta que va agafar una emprenyada que va muntar un numeret de xutar botelles i d’emprenyar-se com una mona. Així pagues tot el que han fet per tu company?? Patètic. Que no jugui més en tot l’any home, no s’ho mereix pel seu estat físic, no s’ho mereix pel que aporta al camp i ara encara s’ho mereix menys per no tenir respecte pels companys.
Però bé, seguint amb l’anàlisi, una vegada més Thiago demostra que està per jugar al primer equip quan Xavi o Iniesta no puguin estar o quan s’hagi de donar rotacions. Fins i tot ara que s’ha lesionat Bojan, no és descartable que jugui molt més i que Iniesta jugui de fals extrem, pot ser no als partits més importants, però si a l’hora de donar descans a Pedro o Villa. També pot ser l’hora de provar a Jefren o a Nolito. El primer, per a mi és un jugadoras, llàstima de les lesions perquè li passa com a Messi els primers anys. És hora de veure si serveix o no per al primer equip o si s’ha de cedir l’any que ve, o Nolito a veure si pot servir per a l’any que ve o el deixen marxar per les seves aspiracions personals. Tampoc entenc l’ansietat que té l’entorn pel tema Villa. Si el Barça no guanyes s’entendria que se li exigís una mica més, però el Barça està guanyant còmodament i si falla, doncs ja els farà, que els jugadors van a ratxes.
Per cert, una vegada més arbitratge penós que li fan al Barça. És increïble com encara tenen la cara dura de dir que l’ajuden. Comença a ser més que sospitosa aquesta punteria que tenen a l’hora d’amonestar a jugadors del Barça apercebuts. Als 10 minuts resulta que a Mascherano, la primera falta que fa, li treuen la targeta. La gent pot dir, és que la jugada el reglament diu que ho és. Però és que el reglament és per a tots igual. No pot ser que a Masche li treguin a la primera falta que fa, en un entrepà entre dos jugadors i que després un jugador rival agafi a Bojan pels pantalons i el deixi en calçotets i no tregui groga. O les entrades duríssimes que van fer al mig del camp. Em comença a fartar la llei de l’avantatge. És suposa que aquesta llei és per a que malgrat la falta, l’infractor no surti beneficiat i la jugada quan hi ha perill pugui seguir i acabar amb ocasió de gol. Però els àrbitres resulta que se l’han agafat com una “trampeta” per a no amonestar als jugadors. Que deixi seguir no vol dir que després no amonesti al jugador. Però en el cas del Barça, casualment, moltes d’aquestes jugades beneficien a l’infractor que pega la gran patada i es queda en res.
Per acabar, molt sospitoses les designacions arbitrals. Per al clàssic de lliga el gomines, fill d’un assistent de Diaz Vega (la majoria recordarà els seus colors) que el dia del Getafe es va menjar dos penals a Villa i no va treure una groga al Geta fins al minut 90. Per a la copa, com no, Undiano. Àrbitre que sap com xiular per a que li donin el Guruceta tots els anys i que la premsa cavernaria el tingui com el preferit. Ha xiulat 4 penals en 4 partits al Madrid, molts d’ells molt dubtosos i que deixa pegar al Madrid el que vulguin. Últims arbitratges recordats, gol mal anul·lat al Sevilla a l’anada de semis (el famós gol fantasma), que va perdonar l’expulsió a uns quants jugadors del Madrid i que ve de menjar-se un penal i fer un arbitratge lamentable al Chelsea-Man U de champions (amb el valent que va ser Fermín el del banderin a Sevilla i com es va cagar a Londres..). Per si es lesiona Undiano han posat a Teixeira, què és el que va anular el gol legal de Negredo a la tornada i que sempre que xiula al Barça li toca sortir per potes..
Amb la tàctica que està preparant Mou de posar a Pepe de pivot i encaixonar amb el triangle Pepe-Carvalho-Albiol o Ramos a Messi i unflar-lo a patades. La tàctica que es va veure a Bilbao és molt possible que la veiem a la final de copa i la eliminatòria de champions, i més amb arbitratge d’Undiano i arbitratges europeus. Ja podem resar perquè no li trenquin el turmell a Messi o Iniesta....

No hay comentarios:

Publicar un comentario