Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



lunes, abril 18

Més difícil però el final serà el mateix.

El clàssic va acabar amb empat a 1 però ni les sensacions ni el que va passar al camp no té res a veure amb el marcador. Veient als dos equips i la permissivitat que té un dels dos serà més difícil però al final es guanyarà perquè el Madrid va demostrar futbolísticament poca cosa per a poder guanyar al Barça.
Poc es pot parlar futbolísticament del partit perquè un va sortir a defensar amb 9 homes i l’altre a no perdre el partit, Per tant, el segon partit més vist de la història entre tots dos va donar una imatge ben pobra de cara a l’espectador, però que tot el món va veure que el Madrid és molt inferior al Barça jugant a futbol i va fer el ridícul mundialment, per molt que els aficionats del madrid, acabessin satisfets (inexplicablement) de fer el ridícul davant de tot el món i tenint una possessió de entre el 20 i 25 per cent.
Primer perquè el madrid va jugar a casa seva com si fos el Numancia (amb tots els respectes, és per lo de defensa numantina...) amb una por de no acabar golejat i que a la premsa cavernaria inexplicablement parlen de lliçó tàctica i de que és l’única manera. Amb un àrbitre com el gomines és molt possible. El Barça no va fer el millor partit de la temporada, però és que no eren els culers els que havien de forçar la màquina. Eren els merengues els ofesos, els que es jugaven la lliga i els que havien de fer alguna cosa que jugaven a casa. Si que van fer alguna cosa si, defensar i pegar patades amb i sense pilota. És l’únic que van fer durant el partit. El Barça va donar la sensació que mentre no fos exigit pel madrid, l’empat a 0 ja li anava bé i va jugar a desgastar-se el mínim de cara al partit del dimecres.
Tampoc és fàcil jugar quan et deixen la gespa més alta del normal i sense regar durant tot el dia per a que la pilota no corri. Ja va utilitzar aquesta tàctica el València d’una forma lamentable i no en tenia cap dubte que el ploramiques de Setúbal faria el mateix. Més que res perquè ho ha fet cada cop que ha jugat amb el barça. La federació, fifa i companyia estaria bé que miressin aquestes coses perquè després van fent campanyes i anuncis de fair play i resulta que el fair play només els interessa quan obren la butxaca i deixen caure la pasta. No dic que obliguin a un equip a jugar com vulgui el Barça, però igual que els clubs al començament de la lliga donen unes dimensions al camp i dintre dels paràmetres establerts haurien de fer el mateix amb la gespa. Si el madrid vol jugar amb el camp amb aquestes condicions que ho faci des del començament de lliga i tots els partits de casa els jugui amb la gespa alta i sense regar. No els dies que m’interessa si i els altres no. Al final el va perjudicar al ploramiques passar-se de llest perquè el mal bot que va fer la gespa és el que va suposar el penal i expulsió d’ Albiol. En lloc de fer l’hipòcrita de plorar perquè sempre juga amb deu el que ha de fer és jugar net. Però clar, del bot no va parlar però de quedar-se amb deu si, no fos cas que li fessin la culpa al gran deu del madridisme. L’expulsió va ser tant clara que és ridícul que es queixi.
Deixant la gespa de banda, no és fàcil tampoc jugar quan toques la pilota i un cop no la tens et peguen una patada per darrere i l’àrbitre ho permet. Els recadets de Xabi Alonso (amb lo noble que era dintre d’un camp i que rastrero que s’ha tornat. La patada que li pega la primera jugada al tendó que es va lesionar Xavi i per darrere i encara amenaçant és vomitiva, això són companys de selecció si senyor), de Kedira i sobretot de Pepe van ser tant lamentables que l’àrbitre és mereix que li posin la repetició del partit i li peguin quatre clatellades i el posin a la nevera perquè va ser molt penós. Va haver-hi una jugada que li van deixar fins a tres recadets a Xavi i l’àrbitre no va ni xiular falta. La primera pilota que va tocar Busquets Benzema li va fer fins a tres faltes i l’àrbitre fins que no el va tombar no va tenir els ous de xiular.
Però menció especial per a Pepe. Aquest personatge va demostrar una vegada més que no té el cap per a jugar a futbol i que si no jugués al madrid no tindria fitxa de professional perquè estaria sancionat de per vida. Encara recordo la jugada de Casquero, com després encara torna a pegar-li quan està a terra, agafar-lo dels cabells, xafar-lo, etc. i després, com encara no en té prou pega un cop de puny a Albin. Però clar això només són deu partits, si jugues al madrid clar. El partit del dissabte va ser un recital d’anar com un boig a pegar patades al que li passava prop d’ell, sense mirar res. Amb el corresponent permís de l’àrbitre clar, que donava llei de l’avantatge per a no xiular la falta i no amonestar al jugador. El que venen fent tot l’any quan juga un equip contra el Barça clar. Després surten les estadistiques i resulta que només té 5 faltes. Clar, 5 faltes xiulades, les que ha deixat seguir no compten i les que directament ni ha xiulat tampoc. Que Pepe acabes el partit ja va ser indignant, però que l’acabés sense cap targeta va ser tant ridícul com veure que la premsa cavernaria l’ha destacat com al millor jugador del partit.
Després resulta que Marcelo li pega cop de puny a Busquets, davant mateix del linier i no va ser ni falta. Molt penós l’arbitratge del gomines, però que havíem d’esperar, del protegit de Diaz Vega, el que mana als àrbitres i que el seu linier va ser el pare del gomines que va xiular el clàssic. Curiositats de la vida no?? El fill del linier del supermerengue Diaz Vega xiula a favor del Madrid cada cop que el xiula. Aquest àrbitre és el mateix que va xiular fa uns anys al Madrid i va expulsar a Yeste per una simulació de Casillas. Es curiós però sempre la lia a favor del madrid i li donen el clàssic.
Total que amb l’arbitratge rebut resulta que encara hem de llegir i escoltar als mitjans que l’àrbitre va afavorir al Barça perquè no va expulsar a Alves i perquè no va sancionar a Messi. Per favor!!!
Si es moria de ganes per a que el madrid marques un gol, si de les tres faltes que va xutar Cristiano només era la que li van fer a Ozil. Si la primera part acaba amb 15 faltes del madrid i el Barça amb dos targetes. El ploron plorava per la diferencia de criteri, clar que ni va haver però a favor de l’equip blanc. Quina “punteria” per a treure-li la groga a Piqué per protestar i que es perd el proper partit, quan va anar tot l’equip a demanar el clar penal sobre Villa. Després encara demanen l’expulsió d’Alves quan la primera li treu després d’una lipotímia d’Adebayor i encara volen que li tregui la segona quan els acaba de regalar un penal totalment inexistent per a que puguin empatar. És una vergonya.
Que demanin la groga sobre Messi em sembla bé perquè era targeta clara i el gest de Messi va ser bastant penós i reprovable. No calia i ara els ha donat munició per a tapar el que va passar al camp, com ahir les tertúlies cavernaries que es van passar el programa parlant d’això. Jo penso que buscava fer-la rebotar contra la tanca i que se li va escapar una mica, però no és un gest que als cules ens hagi agradat massa. Almenys a mi. Però d’aqui al linxament a que l’han sotmès hi ha un abisme, perquè li tenien ganes i després del que va fer els ha donat corda per a rajar d’ell fins al dimecres...Perquè ni sortiran les provocacions merengues, ni les agressions durant el partit, ni les escopinades de Pepe al túnel de vestidors, ni res...
Ara per a rematar la feina Undiano Mallenco, àrbitre que ha expulsat a dos jugadors del Barça en dos clàssics diferents i que l’any passat a Cornellà després d’unflar els pericos als culers va expulsar més que rigorosament a Alves. Ha fet arbitratges lamentables al Barça contra el madrid però com que els partits han acabat amb victòria cule perquè tenien un equipas han quedat maquillades i la gent no se’n recorda, Però aquest any ha xiulat 4 penals en 3 partits al madrid i és el que va anular el gol legal del Sevilla en copa. Ja podem resar perquè si el gomines va deixar pegar, aquest encara més. Pepe ja es frega les mans.


No hay comentarios:

Publicar un comentario