Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



sábado, abril 16

Qui tingui la sort de poder anar, que xiuli.

Estem a pocs dies de la final de copa de la sangonera reial i resulta que la premsa cavernaria ja comença a preparar políticament la final per aprofitar i guanyar simpaties de cara a fotre merda a sobre de l’aficionat blaugrana.
Per això el motiu de la entrada d’avui. Qui tingui la sort de poder assistir a la final de copa que xiuli el més fort que pugui quan soni l’himne espanyol a veure si els de la caverna patriòtica se n’adonen d’una vegada que es un disbarat. Estic fart de sentir com aquesta premsa no para d’insultar i de faltar al respecte als cules o vascs perquè tenen una manera de pensar diferent d’ells. El més penós de tot és que acusen a aquestos d’aprofitar l’esport per a fer política independentista. Però clar, ells no es veuen el melic i tenen la poca vergonya de fer-ho i callar la boca. Vaia colla d’hipòcrites.
Perquè per a començar haurien de respectar que molta gent en aquest país no està d’acord en gastar-se 34 milions d’euros en tenir una sangonera i a la seva família sense fer res i anant de viatget en viatget, i costant-nos una pasta a tots els habitants d’aquest país. Tampoc volem que pagant tots aquesta gent invitin a altres monarquies o familiars propers d’aquestes per a “rentar-los la cara” i aconseguir privilegis similars per a quan viatgin als seus respectius països. Em sembla que ja els hi paguen prou cada any com per a que a sobre no paguin aquestes coses de la seva butxaca. És una vergonya.
Hi haurà que diran que és necessari i que la copa és seva però això són coses totalment innecessàries perquè aquesta competició la juguen a molts països i es diu copa de la lliga i no passa absolutament res. A més de que no costa un dineral en seguretat i una pèrdua enorme d’entrades que les podria aprofitar gent que paga una quota als clubs que hi juguen i que no poden anar per a que gent que li sua el futbol vagi a desfilar.
Però el pitjor de tot és l’ hipocresia de la premsa cavernaria (que a la vegada és patriòtica) que diu que els catalans volen fer política d’aquest esdeveniment. No senyors, els que estan fent política són la gentussa que un cop guanyats els títols amb la selecció volien treure mèrit al valor dels jugadors catalans, són ells els que volen imposar l’himne a gent que no el reconeix com a seu aprofitant un esdeveniment esportiu. Que ho vulguin fer amb les seves seleccions, em sembla igual de polític perquè no deixa de ser un partit de futbol, però que vulguin imposar l’himne a una competició de clubs és una vergonya. Si volen posar himnes, que posin els del Barça i el madrid que per a això els tenen i no haver de faltar al respecte a la gent que no sent com a seu aquest himne horrorós que a més és una marxa militar. Però en canvi a la premsa cavernaria li sembla bé que en un partit de futbol es posi el “seu” himne. Així estan tots contents. I per a demostrar que a “ous” no els guanya ningú resulta que han ampliat d’una forma bestial la capacitat de so per a que l’himne silenciï els xiulets de la part cule. Aquesta és la seva democràcia, intentar imposar les seves idees per sobre de les altres, com fan els altaveus nacionals amb els catalans, que disposen d’un munt de canals més i de molta més difusió nacional per a deixar als catalans com si fossin dimonis i sense que aquestos ens puguem defensar perquè només tenim cobertura autonòmica. Perquè a més una comunitat veïna on es veia tv3,i que casualment està al poder els que abanderen la lluita contra la xiulada de l’himne, que són tan tolerants que prohibeixen que es pugui veure a la seva comunitat autònoma. Aquesta és la seva tolerància, que tant demanen als catalans quan sona la merda d’himne espanyol, i ells en canvi censuren tot el que no els interessa.         
A sobre les penoses amenaces de que si es xiula l’himne es suspendrà el partit. Pitjor per a ells que hauran de tornar els diners de les entrades i totes les pèrdues que tindrà,. Si la gent paga la seva entrada i vol xiular l’himne o a la sangonera reial el que han de fer es plantejar-s’hi el format. Si volen anular el partit que ho facin, o que siguin una mica democràtics i deixin que qualsevol persona es pugui expressar com li doni la gana.
Segons la premsa cavernaria és un atemptat a la unió nacional i subnormalades per l’estil. No veus que als cules ens tenen en tanta bona estima. L’altre dia, sense anar més lluny, acaba el partit de champions i les cares dels de TVE eren un poema. Quan una persona ha de dir que està tant satisfeta i contenta de que el barça hagi passat no es que sigui una cosa molt alegre. Si poses el dual dos en català i resulta que el que retransmet el partit fa més força que els aficionats del shaktar. Per a treballar a tve si ets català has de ser del madrid?? No hi ha cap català que no se li noti que vulgui que guanyi el shaktar i treballi a TVE??. El crit que va pegar a l’eliminatòria anterior quan va marcar el Barça va ser espectacular....
Però bé avui és el primer de molts assalts que es produiran els pròxims 20 dies, els cules no en volem llençar ni un, volem veure la seva cara de prepotents després d’una derrota que els faci mal. Com mal els ha fet aquests darrers anys, que encara no han paït i que estan a punt d’acabar desquiciats. Veuen manetes per totes bandes, tot els ofèn. Resulta que porten anys passant per la cara de la gent els seus trofeus i victòries, moltes d’elles més fosques que menys, i ara no poden suportar que els passin les victòries per la cara. Porten tota la vida dient als aficionats no madridistes que som uns plorons i uns “segundones” i a la mínima que els portaves una mica la contraria ja sortien amb les seves 9 champions i 31 lligues com a argument per a tot i fotent-se’n dels rivals. Ara resulta que d’ells no ten pots riure gens ni mica. A la mínima ja els estàs ridiculitzant o tens prepotència. Patètic. Resulta que porten tot l’any llençant merda sobre el Barça, des de l’entorn, club i entrenador, fins al punt d’utilitzar un mitjà per a acusar a un club de dopatge i ara veus la premsa i tele i sembla que el Barça sigui el dimoni i que ells siguin uns sants. Molta memòria selectiva és el que tenen. És el que passa quan estàs acostumat a anar el primer i que et facin fora i caiguis uns quants llocs de cop..
Però bé com diu un que jo se “qui riu l’últim, riu i millor”. Jo de moment me’n ric perquè en un principi, si no hi ha contratemps d’última hora, torna el gran capità, quan més se’l necessitava. Gran noticia per a la culerada i per a l’equip, esperem que avui surti de titular perquè sortint d’una lesió li pega 30 voltes a Milito.
Per acabar un vídeo molt emocionant, que d’altra banda només amb la gran banda sonora que té com a música de fons, no feien falta ni les paraules. Espectacular i totalment adient per a un equip que passi el que passi, no se li pot retreure res perquè ja ens han donat moments inoblidables i els que ens seguiran donant. Així doncs, qui tingui la sort d’assistir a la final a donar-ho tot, a recolzar al màxim als jugadors que ho mereixen i a menjar-s’hi a l’afició rival, sempre esportivament no escalfant la violència com fan altres i després s’amaguen....

No hay comentarios:

Publicar un comentario