Bueno aquest blog parlarà d'aspectes relacionats amb els esports. Parlarà de diferents aspectes i diferents esports. La intenció és que sigui un blog interactiu i que la gent que hi entri pugui opinar al respecte, així com aportar diferents idees per a noves entrades del blog. Espero que no sigue un blog totalment personal i que hi hagi debat entre els que hi puguin entrar sempre amb el respecte corresponent i sense insultar a ningú.



viernes, septiembre 10

La coincidència del Clàssic amb les eleccions catalanes.

Sempre barrejar política amb esports és una mala opció i haurien de tindre una mica més del famós “seny” català. Però se veu que el govern català no dona per a més. Tampoc profunditzaré amb els errors polítics de la legislatura perquè no és el lloc.

Mira que les eleccions són cada 4 anys (si no estic equivocat) si no és convoquen anticipadament. Doncs bé, els “lumbreres” del govern que han decidit que s’han de fer les eleccions el mateix dia que el Barça-Madrid. Mira que hi ha dies durant l’any per a poder-les convocar però s’havia de fer justament el mateix dia que és fa un dels dos partits més esperats de l’any, exceptuant fase final de champions.

No podien posar-la la setmana abans o posterior?? Quin objectiu té que les posin el mateix dia???

Les opcions són dues (almenys jo crec que són dues), o bé estan cagats del possible resultat negatiu (després de la última gestió és més que probable) i intenten que al coincidir el mateix dia el partit de futbol tapi les misèries dels partits polítics el mateix dia de recompte i dies posteriors. Tots sabem que el futbol té molts cops fins i tot més transcendència que el món de la política i molta gent és del parer que el president del Barça o del Madrid té gairebé el mateix poder d’influència que el president del govern o la Generalitat (ara que per a superar a Montilla no cal molt).

L’altra opció, pot ser aprofitar el soroll mediàtic d’aquest partit i crear polèmica al respecte per a tindre major ressó i intentar augmentar la propaganda electoral i fomentar la participació (cosa que dubto que faci).

En cap dels dos casos ho entenc perquè si has fet alguna cosa malament no cal que solapis les eleccions amb el partit perquè la gent ja sap que has fet malament i si no t’ha de votar no ho farà de cap de les maneres. Si no volien baixar respecte anys anteriors haguessin pogut gestionar una mica millor el país i no amagar-se baix les pedres como fan tots i excusar-se amb l’estatut per a no fer gairebé res. Està clar que l’estatut ajudaria a moltes coses però sense l’aprovació em sembla que s’ho haguessin pogut currar una mica més, en lloc de tirar-se merda els uns als altres.

Respecte a la segona opció d’augmentar el ressò mediàtic crec que aniria millor currar-se els programes electorals i fer una millor publicitat de que volen fer i la intenció per canviar coses en lloc d’intentar posar-se al costat del partit de futbol mediaticament parlant.

Penso que no és una bona solució, primerament perquè els cossos dels mossos d’esquadra, que ja ocupant-se d’una sola cosa ja tenen problemes i en molts casos d’una forma deficient, no tindran prous efectius per a les dues coses i possiblement hauran de deixar altres zones sense efectius per a poder cobrir totes les necessitats. Esperem que no siguin hores extres o plusos que haguem de pagar els contribuents per la seva tontería de solapar ambdós actes de gran importància a Barcelona i a Catalunya.

Però llevant el tema de seguretat i tal, hi ha una cosa que encara toca més els collons i que es podria evitar. Perquè tots aquests polítics que han tingut la “brillant” idea aniran a votar pel matí i es faran el bany de masses pel Camp Nou i rodalies aprofitant-s’hi del moment i “gorrejant” la llotja del Camp Nou aprofitant que Rosell no es pot permetre convidar només a uns i als altres no per no prendre partit sobre un d’ells ( previsiblement del senyor Mas.)

Però clar, aquests polítics aniran tot el dia de gorra aquí i allà i veuran el partit de forma gratuïta. Després aniran a sopar de gorra també i a veure qui guanya.

Però mentrestant aquests “grans” polítics (que són els que han tingut la gran idea, clar com a ells realment no els afecta perquè la feina de debats i tal es fa els dies anteriors), pel seu capritx de fer les eleccions d’aquest dia, putejaran a molts dels catalans que els tocarà estar tot el dia a les seus electorals i que no podran possiblement veure el partit. Aquests (toco fusta per a que no em toqui) són els que realment pringuen durant la jornada electoral per un capritx dels que estan més a dalt del poder i que no els afecta perquè ells el veuran gratis i en directe, mentre que tu si et toca a una taula ni el podràs veure possiblement i a sobre et tocarà estar tot el dia pringant.

Jo crec que aquestes “ments brillants” podrien pensar més en la resta de gent i no amb els seus egos i capritxos i fer les coses amb coherència. Perquè la data d’aquests partit ja fa dies que se sap i ara l’únic que farà és posar més problemes al respecte quan es podia fer la setmana abans o després. Però clar pot ser més d’un d’aquestos que han tingut la brillant idea, pot ser que no siguin socis del Barça, a pesar de posar-se a primera fila de la llotja per a demostrar el seu barcelonisme amb l’objectiu de guanyar vots culers. I després resulta que els la sua el futbol o el barça, però clar si pots anar de gorra a la llotja amb canapès i tràfic d’influències inclòs (alguns buscant feines per a una possible destitució de càrrec per mals resultats electorals amb els peixos grossos de la llotja.).

I bé per acabar, sort que Rosell, ha estat mínimament intel•ligent de participar de la diada perquè en un principi només estava previst la ofrena de flors i després no fer res...Ara sembla que faran actes amb trabucaires i una senyera gegant abans del partit i que a les rodalies es faran diversos actes. Rectificar es de savis i esperem que ho faci en altres aspectes que comentarem més avant. Perquè ja ha fet coses que no m’’han agradat massa.

2 comentarios:

  1. Primer de tot, enhorabona pel blog, aqui et pots explaiar a gust, jeje

    Parlant del tema d'aquest post, tens raó, no ho podien fer pitjor escollint el dia de les eleccions, de tota manera, queda l'opció que juguin el 27, tal com va dir en Jaume Roures, a més, segur que el fan per GolTV, segons la mateixa persona, tot aixo significa que no el faran a les 22h, potser el posaran dissabte a les 20h?

    Si vols algun tema suggerent, un d'ells podria ser la gestió de'n Rosell, o el virus FIFA, o els joves del Barça B preparats per fer el salt,....

    Fins la propera....

    ResponderEliminar
  2. Ei crack com va tot?? Espero que ve.
    Són temes que vull tractar d'aqui poc, sobretot el de Rosell...temps al temps que no dono cobro..jaja.
    Espero que a més de per gol tv el facin també per +liga si no ja m'han fotut...
    El dia aquest que va parlar Roures hi havia l'opció també de fer-lo a les 18 el dissabte, a part de a les 20. Perquè el de les 22 es suposa que ja està posat aquest dia. Tenint en compte l'interès de posar partits a les 15 la veritat és que no descarto a les 18 com demà per exemple i més amb l'idea de Rosell de jugar a horaris que hi puguin anar els crios.
    Veurem com avança la cosa però no té massa bona pinta.
    Salut i que vagi bé tiu. Ens parlem.

    ResponderEliminar